Har haft min bil på værksted og oplevet ekstrem stor, hurtig og grundig udbedring. Har både set fotos og video af selve reparationsarbejdet. Derudover er alle altid super positive serviceminded og hj... Se mere
Quick Autoservice var super professionelle og venlige. De reparerede en skade på min bil fra et sammenstød hurtigt, og resultatet blev virkelig pænt. Desuden havde jeg min Range Rover til service hos... Se mere
- nr. 1 af de 61 bedste virksomheder i Autoværksted
- nr. 1 af de 18 bedste virksomheder i Automekaniker
- nr. 1 af de 11 bedste virksomheder i Mekaniker
AutoMester er Danmarks største kæde af frie værksteder med knap 400 værksteder. Vi kan servicere og reparere stort set alle biler, uanset alder og mærke og du har aldrig langt til nærmeste værksted. Enkelt og lokalt.
AutoMester - enkelt og lokalt

- Hos AutoMester taler du direkte med dem, der ordner din bil. Vi sørger for, at du forstår, hvorfor vi reparerer de ting, vi gør.
- Når du vælger din lokale AutoMester til at servicere og reparere din bil, så vælger du på samme tid Danmarks største netværk af dygtige mekanikere. Faktisk er din lokale AutoMester ét af knap 400 AutoMester værksteder i Danmark. For dig betyder det, at du trygt kan overlade din bil i vores hænder, da netop vores størrelse giver din lokale AutoMester mulighed for løbende efteruddannelse på de nyeste teknologier. Vi har den nødvendige certificering og erfaring til at servicere alle biler – uanset mærke, model og årgang.
Nyropsgade 6, 1602, København V, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Super søde og hjælpsomme
Super søde og hjælpsomme! Mit nye stam-værksted uden tvivl!
God og hurtig service
Min bil skulle til service og jeg blev hurtigt tilbudt en tid samme dag af et meget venligt og professionelt personale som tålmodigt svarede på alle mine spørgsmål om pris, service checks, m.m. TAK for en god betjening. Jer kan jeg varmt anbefale!
Rigtig god service😊 alt blev som aftalt…
Rigtig god service😊 alt blev som aftalt ift tid og pris👍🏻
Fantastisk service
Fantastisk service, de tog bilen ind med det samme og var hurtige med at få lappet min bil. Super fin kundeservice, de kan klart anbefales
Hurtige og effektive
Hurtige, venlige, effektive og giver rimelig pris på skift af forlygte og positionslygte.
En tilfreds kunde.
God, imødekommende og grundig service! Problemet blev lokaliseret, fint og redegørende forklaret og løst hurtigt samt en fair pris.
Jeg har brugt Quick Autoservice før, og har altid været glad og ovenud tilfreds med både resultat og pris.
Jeg vil til hver en tid anbefale Quick Autoservice.
Mvh.
August Miehe-Renard.
God og ærlig service som altid
En helt igennem god og professionel…
En helt igennem god og professionel oplevelse. Fantastisk søde medarbejdere, et ryddeligt og ordentligt værksted, orden på tingene. Og så er de flyttet i stuen hvilket gør bruger oplevelsen meget nemmere, men selv uden den, er det til dato den bedste service og kundeoplevelse jeg nogensinde har haft på et værksted. Mange kunne lære noget af dem.
Igen en virkelig god service…
Igen en virkelig god service hele vejen igennem. Har været forbi mange gange før og efterhånden igennem en årrække. Jeg har altid fået udleveret ordentligt arbejde og god rådgivning. Føler virkelig at I gør alt for at finde en god løsning. Tak for jer!
Meget tilfreds! ⭐⭐⭐⭐⭐
Fantastisk service!
Jeg føler næsten at jeg kører i en ny bil nu, det er så lækkert :D
Og super venligt personale 🙏
Venlighed og professionel udførsel
Min kones bil var inde til service og vi valgte serviceeftersyn 2. Under forløbet blev vi ringet op, fordi værkføreren havde bemærket at bilens 2 fordæk var slidt ned og højre forlygte var gået. Selvom det er nødvendigt at få det skiftet, da det selvfølgelig er ulovligt at køre med, blev vi stadig ringet op, som er super god service. Vi blev taget imod med stor venlighed samt følelsen af professionelt arbejde. Alt i alt en fantastisk oplevelse og vi kommer gerne igen!
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Uprofessionelt og dårlig rådgivning
Tidligere var dette et godt værksted, men efter det er blevet lavet meget større, kan de slet ikke overskue det mere. Det resulterede i, at jeg ikke bare med én bil, men to biler har fået en dårlig og utilfredsstillende oplevelse. Jeg bookede via hjemmesiden - da jeg så hentede bilen efterfølgende, fik jeg den besked, at det jo slet ikke var det bilen skulle have, men nu havde jeg jo booket det, så derfor havde de bare lavet det selvom de godt vidste at det slet ikke var det, den havde brug for. Dette skete på begge biler!
De glemte at checke de ekstra ting, jeg havde bedt om, de glemte at nulstille servicecomputeten (på begge biler). Da jeg så kom forbi igen, for at få den nulstillet, nulstilledede som om de havde udført noget helt andet service, end den havde. Da jeg ytrede min utilfredshed, blev jeg bare mødt af en sur og fornærmet person. Jeg har efterfølgende måtte booke tid på et andet værksted for at få begge biler kigget efter, da jeg ingen tillid har til, at de faktisk har undersøgt den efter foreskrifterne. Jeg har brugt dem i mange år- men dette var i hvert fald sidste gang.

Besvarelse fra AutoMester - Quick Autoservice
Varmeste anbefaling
Jeg havde en rigtig god førstegangs oplevelse af Quick Autoservice. Min bil fik anmærkninger til syn, som skulle laves. Da de undersøgte sagen, viste det sig at reparationerne blev noget mere omfattende, da der var flere ting der skulle skiftes. Men jeg er blevet grundigt informeret undervejs i processen og fået en tydelig forklaring. Så jeg er tryg ved at komme tilbage en anden gang.
De er altid venlige og imødekommende
De er altid venlige og imødekommende, man sætter bilen om morgenen og den er færdig til fyraften, det er super Nice.
Tak for jer👍