Comfy typisk kina mad; 5 stjernet betinget af om isen er god 😩😁 UPDATE: Isen var lidt kedelig ngl, kom ikke med flødeskum, krymmel & chokoladesovs
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Denne Asia kæde har fem restauranter fordelt i byerne Odense M, Århus (Viby J), Middelfart, Svendborg og Nyborg. Vi går efter at levere en autentisk kinesisk oplevelse igennem maden og i atmosfæren. Vores tjenere er dansktalende og altid parate til at tage imod med et smil.
Vestergade 167K, 5700, Svendborg, Danmark
- svendborg@asia-restaurant.dk
- www.asia-restaurant.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Maget flot udsigt fra vores vindue
Maget flot udsigt fra vores vindue. God service og smilende medarbejdere 10/10
Vi elsker maden og bliver ved med at…
Vi elsker maden og bliver ved med at komme til det samme sted, SUSHIEN kan helt klart anbefales!
Lækkert mad og dejligen service
Lækkert mad og dejligen service
Flot buffet og fiske vare
Rigtig dejlig oplevelse på Asia med…
Rigtig dejlig oplevelse på Asia med mine kollegaer.
Maden var god.
Har haft en dårlig oplevelse
Har haft en dårlig oplevelse
2/2 personer der har været ude at spise kommer hjem med virkelig dårlig mave.
Og vi begge to havde mistanken om da vi sad og spiste 2. Potion at det ikke var så godt det mad så vi sad og spiste og stoppede også selvom vi ikke var mædte
Comfy typisk kina mad
Comfy typisk kina mad; 5 stjernet betinget af om isen er god 😩😁
UPDATE:
Isen var lidt kedelig ngl, kom ikke med flødeskum, krymmel & chokoladesovs
Fin mad og godt udvalg til fin pris
Fin mad og godt udvalg til fin pris. Der blev fyldt løbende op i buffeten.
Lunken mad!
Besøgte stedet (viby j) for 3. gang med forskellige venner. Alle gange har maden i buffeten været lunken. Det kan ikke være sundhedssikkert. Det har åbenbart ikke hjulpet at kommentere på den lunkne mad. Så nu kommer jeg der aldrig igen.
Mega god oplevelse godt personale
Mega god oplevelse godt personale
God service mega god mad flot restaurant
Vi er rigtig glade for at kommer her…
Vi er rigtig glade for at kommer her sammen med familie:-)
Dejligt roligt spisested
Hyggelig atmosfære
Maden var god og der er rigtig god betjening. Jeg er sikker på at jeg vil komme igen. Der er en hyggelig atmosfære der gør det belejligt at komme igen med vennerne.
Mvh. den gode gæst
Det var meget lækkert jeg elsker alt…
Det var meget lækkert jeg elsker alt jeres mad men Aller mest sushi så ja kh emilie
En virkelig god buffet med alt tilbehør…
En virkelig god buffet med alt tilbehør og kaffe , kakao.
Det er et godt koncept god mad og fin…
Det er et godt koncept god mad og fin service
Det er god mad
Det er god mad. Stort udvalg. Anbefaling herfra. Fantastisk legerum.
Det var et godt måltid ikke sidste gang…
Det var et godt måltid ikke sidste gang vi er her
Mega godt.
Mega godt.
Kan godt anbefales 6 andre.
Mega gode forårsruller.
Tak for mad.
Go mad mangler chokoladekagen altid…
Go mad mangler chokoladekagen altid været der og de skiftet den ud og den mangler meget