Jeg bestilte nogle høretelefoner og da jeg modtog dem, en dag senere end lovet, kunne jeg se at det var en billig kopivare fra kina eller lignende.
Jeg kontakter winity og der viser det sig endda at man udemærket godt vidste at man solgte kopivarer, men jeg kunne få mine penge retur, hvis jeg sendte deres kopivare retur til dem.
Aldrig har jeg oplevet noget lignende i en dansk webshop, hold jer væk derfra.
Når det så er sagt, så synes jeg man skulle ta' og undrer sig over at næsten alle anmeldelser af winity er brugerens første og eneste. Hele rækken ned... 1 anmeldelse 1 anmeldelse 1 anmeldelse.....
17. april 2015
Besvarelse fra Winity
Hej Johan. Din anmeldelse er desværre både ukorrekt og urimelig.
Forløb: 1. Du modtager din ordre med høretelefonerne den 04-03-2015. 2. Du henvender dig, og informere os om problemet. 3. Vi returnere det fulde ordrebeløb + dine returomkostninger.
Problemet grunder i, at vi blev snydt af vores leverandør, som sendte et parti af "Xiaomi Piston earbuds", som viste sig at være en "kopivare" - Dette beklager vi meget. Men din påstand om at vi velvidende sendte falske høretelefoner til vores kunder er decideret ukorrekt. - Vi vidste intet om dette før din henvendelse (dette kan vi bevise), vi bad dig derfor sende varen retur for at have et bevis til vores leverandør. Vi har efterfølgende tilbagebetalt alle købere af dette produkt.
Din antydning i bunden af din anmeldelse er helt ukorrekt og urimelig. Vi opfordrer alle vores kunder til at bedømme os på Trustpilot, at nogle få af disse kun har anmeldt andre firmaer én gang, har vi ingen indflydelse på. Det med datoerne giver ingen mening, overhovedet. Der har kun været én dag med 2 bedømmelser. Selvfølgeligt fusker vi ikke med bedømmelser på trustpilot!
Vi har i denne sag gjort vores bedste for at tilfredsstille dig, uden held. Jeg kan dog ikke se hvad vi kunne have gjort bedre. Vi beklager selvfølgeligt fejlen med kopivaren, som for længst er blevet erstattet af det originale produkt.