Låter för mycket för att vara en diskret liten sak för att kunna ha den ute, hörs jätte tydligt, passar inte min flickväns string med magneten , men hon tyckte den var okey men på tok för dyr för det... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Den här gången köpte jag ’Fashionistas Safado’ den episka bd/sm-filmen. En fullkomligt fantastiskt skruvad erotisk kultfilm. Extra musikspår etc etc. En helt annan värld öppnar sig när filmen bli... Se mere
Skickar fel saker och trasiga saker. Beställ inte från detta företag, du blir blåst på pengar. Sen svarar dom inte på mail eller via deras kontaktformulär när man påtalar problemet och vill göra en re... Se mere
Virksomheden har svaret
Bra och tydliga beskrivningar på hemsidan var till stor hjälp för en ovan köpare av sexleksaker. Varorna skickades första vardagen (jag beställde en söndag). Känns bra också att detta företag har fysi... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Vuxenkul.se är butiken för dig som vill leva ett roligare vuxenliv! Vi har två fysiska butiker i Göteborg som ett bevis på vår tillförlitlighet (Backa bergögata 4 och Färgfabriksgatan 3). Detta gör oss till en av få butikskedjor i vår bransch!
Kontaktoplysninger
Backa Bergögata 2 , 42246 Hisings Backa, Göteborg, Sverige
- Info@vuxenkul.se
- www.vuxenkul.se
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Hyfsad urval av erotikfilm.
Hyfsad urval av erotikfilm.
Skulle kanske önska fimer av JM produktion.
beställde en vecka sedan och ordern är…
beställde en vecka sedan och ordern är inte ens utskickat.
Inte fått något ännu
Fick mailet av att de hoppas på att jag är nöjd med leveransen men jag har inte fått något ännu.
stor och hård
Ingen kontakt
Har vid flera tillfällen ställt ett par frågor som jag inte fått någon återkoppling till
Inga problem att köpa men att få kontakt när de gäller frågor
Har fel telefon nummer hos er ! Rätt nummer är 0736874129
Snabb leverans , tyvärr fel telefonnummer vid avisering!
Smidigt att handla….
Smidigt att handla och det stod bra information om produkten. Flera alternativ fanns i kassan. Perfekt enligt mig.
Det var snabbt hos mig och jag har…
Det var snabbt hos mig och jag har aldrig handlat hos er någon gång, men det blir säkert flera gånger.
Bra grejer och snabb leverans 👍🏻
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.