Voghion Anmeldelser

12.356

1. Online markedsplads

Founded in 2021, Voghion is a London-based online marketplace with a strong focus on the European market, serving customers in 40+ countries worldwide. The platform offers products across 300+ categories, spanning fashion and beauty to electronics, home essentials and lifestyle goods, at competitive prices. Voghion is supported by a global network of tens of thousands of suppliers and sellers, enabling shoppers to access a wide range of products and value-driven options. Our goal is to make online shopping easier by giving shoppers more choice, competitive prices and a convenient shopping experience.

12 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

(12.356)

5.067 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

God kundeservice

God kundeservice

22. april 2026

Besvarelse fra Voghion

Tak fordi du tog dig tid til at efterlade en så detaljeret anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vores kundeserviceteam har givet dig hurtig respons, effektiv problemløsning og venlig support. Din tilfredshed er det, der driver os til at gøre det bedre. Vi håber at kunne betjene dig igen meget snart!

Godd

Godd place and good The website and delivery are good and I still have nothing to say about this website. It's good and the prices are good and everything very good services and all the products and delivery are good and I am still happy with the site and the products are all good and I have nothing more to say all good and all the services are good and I still have no words to say for this site is very good and everything you need gu jd jeb jsnsjnsjsjsjsjsjsjdjdjdjdjdddhdhdhdhdhshggshshshshshshshshhshshshshhxhshshshsjhshshshhshshshhshshshshshshhshshshsjshshhshsususjhwushsushhwhshsgsggsgs

11. marts 2026

Besvarelse fra Voghion

Thank you for your thoughtful feedback!
We're pleased to know that our customer service team responded quickly and was able to resolve your issue efficiently.
Our goal is always to provide supportive and reliable service whenever customers need assistance, and your experience helps reinforce that commitment.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rigtig god oplevelse hos Voghion! Leveringen gik hurtigt, og skoene levede fuldt ud op til beskrivelsen. De er komfortable, lette og åndbare – perfekte til både hverdagsbrug og let træning. Kvaliteten virker rigtig fin i forhold til prisen. Kundeservicen har også været venlig og hjælpsom. Jeg handler gerne her igen!

19. december 2025

Hej,
Mange tak for din støtte.
Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte customer@voghion.com direkte.
Tak igen for din kærlighed og støtte!

snydt

Jeg har købt sko fra Voghion butikken “UrbanTrek”, og pengene blev trukket fra mit kort med det samme. Jeg kan se det i min bank. Men butikken siger, at jeg ikke har betalt og vil have at jeg skal betale IGEN

De nægter at hjælpe. De siger bare “det er systemet” de ville ikke hjælpe, og nægter at betale penge tilbage.

Jeg har alt dokumentation og alligevel bliver jeg behandlet som om jeg lyver. Jeg føler mig fuldstændig snydt.
Lad være med at handle her. Du risikerer at miste dine penge og få skylden for deres rod bagefter. Øv!

24. juli 2025

Kære kunde,

Tak fordi du tog dig tid til at rapportere det problem, du oplevede under betalingsprocessen. Vi forstår, at du oplevede en betalingsfejl, da du forsøgte at gennemføre transaktionen, men din bankkonto viser, at betalingen var gennemført. Vi beklager denne forvirring og ulejlighed.

Vi tager din betalingsoplevelse meget alvorligt og ønsker at hjælpe dig med at løse dette problem så hurtigt som muligt. Betalingsfejl kan skyldes en række forskellige årsager, herunder, men ikke begrænset til, forsinkelser i banksystemet, transaktionsgrænser, netværksproblemer eller midlertidige fejl i betalingsgatewayen.

For yderligere at undersøge og løse dit problem har vi brug for at indsamle nogle oplysninger. Vi beder dig venligst om at give følgende oplysninger:

1. Den specifikke dato og tidspunkt for transaktionen.

2. Den betalingsmetode, du brugte (kreditkort, debetkort, online bankoverførsel osv.).

3. Eventuelle fejlmeddelelser eller koder, du har modtaget.

4. Hvis det er muligt, bedes du angive et referencenummer eller et skærmbillede af transaktionen.

Kontakt os venligst på customer@voghion.com og inkluder ovenstående oplysninger. Vores kundeserviceteam vil straks håndtere dit problem og kommunikere med dig, indtil problemet er korrekt løst.

Vi lover at gøre alt, hvad vi kan, for at sikre, at dit problem løses hurtigt og effektivt. Vi vil også samarbejde med banker og betalingsudbydere for at sikre, at dette problem ikke opstår igen.

Tak igen for din tillid til os. Vi ser frem til at høre fra dig og håber at kunne løse dit problem hurtigst muligt.

Med venlig hilsen,
Voghion

Jeg har refunderet noget til 200 kr og…

Jeg har refunderet noget til 200 kr og jeg har ik fået noget tilbage de sagde der ville gå 1:3 hverdage og nu er der gået 10 dage jeg vil have mine penge tilbage

6. juni 2025

Kære kunde,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi beklager oprigtigt for ulejligheden, du er stødt på under returneringsprocessen.

Returprocessen er tidskrævende. Du skal vente, indtil pakken ankommer til lageret, og lageret pakker den ud og behandler den, før du kan give dig en refusion. Refusionen vil også tage 5-15 arbejdsdage at komme ind på din konto.

Hvis du desuden skal betale for fragt under returneringsprocessen, kan du kontakte kundeservice efter returneringen og bede om forsendelseskompensation. Hvis det skyldes produktproblemer, vil vores kundeservice kompensere dig for fragtomkostningerne.

Kontakt os venligst på customer@voghion.com og angiv "Klage fra Trustpilot.com". Så vi kan give dig personlig assistance og løse dit problem.

Vi værdsætter din tilfredshed og håber at få muligheden for at vinde din tillid tilbage.
Tak for din forståelse og tålmodighed.
Voghion"

Hej jeg har ikke bestilt i nu men jeg…

Hej jeg har ikke bestilt i nu men jeg har hørt at det tager lang tid til at komme håber det ikke gøre men ellers er det syt god pris og elsker at de har alt men kan du svar hvor lang tid præcis det tager til at komme til hillerød fordi jeg skal rizz en pige op håber i svar

12. februar 2025

Besvarelse fra Voghion

Hej, når du har foretaget en vellykket betaling, behandles og sendes ordren inden for 2-5 arbejdsdage (undtagen helligdage), og leveringstiden er 15-20 arbejdsdage. Send det e -mail customer@voghion.com.

De tager penge fra en og svare ik på mails

Jeg har bestilte fra jer i august og de er ikke kommet. I svare ikke på mine mails. Jeg anmelder jer snart.

6. december 2024

Kære kunde,

Vi beklager dybt for ulejligheden og besværet for dig på grund af forskellen i leveringsstatus. Vi forstår vigtigheden af ​​at modtage din ordre rettidigt og vil gerne hjælpe dig med at løse dette problem så hurtigt som muligt.

For yderligere at undersøge dette problem og fremskynde løsningen bedes du sende dit ordrenummer eller sporingsnummer til vores dedikerede e-mailadresse: customer@voghion.com og inkludere "Klage fra Trustpilot.com." Vores team vil prioritere din anmodning og arbejde hårdt for at give dig en rettidig løsning.

Tak for din forståelse og tålmodighed. Vi ser frem til at hjælpe dig videre.
Voghion

de stjæler penge fra mig igen uden jeg…

de stjæler penge fra mig igen uden jeg har brugt ders app eller installert det pas på alle sammen de har lige taget 1,37 kr og det bliver højer med tiden jeg vil have min penge nu!!!!

7. november 2024

Hej,

Tillad mig at forklare dig, at vi har implementeret avancerede sikkerhedsforanstaltninger. Din datasikkerhed er en topprioritet, så når du handler hos os, arbejder vi hårdt på at beskytte dine personlige oplysninger og ikke lække dine personlige oplysninger og bankkortoplysninger.

Hvis dit bankkort er blevet swipet, anbefales det, at du kontakter din bank så hurtigt som muligt for at igangsætte en tilbageførsel. Det er ikke kun dit tab, det er også vores.

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du sende os ovenstående oplysninger på customer@voghion.com og inkludere "Klage fra Trustpilot.com".

Voghion

Mit kort blev misbrugt ved jer af andre…

Mit kort blev misbrugt ved jer af andre personer fordi sikkerheden er ikke i top så nu sidder jeg med inkasso breve fra jer på over 12000kr i danske for ting man ik har modtaget eller hørt noget om synes i skulle lukkes ned omgående

5. december 2023

Hej,

Tillad mig at forklare dig, at vi har implementeret avancerede sikkerhedsforanstaltninger. Sikkerheden af ​​dine data er en topprioritet, så vi arbejder hårdt på at beskytte dine personlige oplysninger, når du handler hos os. Vi sælger, bytter eller udlejer ikke vores brugeres personligt identificerbare oplysninger til andre. Du er velkommen til at købe.

Voghion

Hvorfor kan jeg ikke logge ind og når…

Hvorfor kan jeg ikke logge ind og når jeg skriver min kode siger den det er forkert men kan ikke få den når jeg sender min mail
Mvh
John

2. november 2024

Besvarelse fra Voghion

Hej, tak for din feedback, og vi er kede af at give dig en dårlig shoppingoplevelse.
Kundetilfredshed er af største vigtighed, og vi bestræber os hele tiden på at forbedre kvaliteten af ​​vores service. Hvis du har brug for hjælp, bedes du sende en e-mail til customer@voghion.com med en detaljeret beskrivelse af problemet og ordrenummer og skrive "Klage fra Trustpilot.com" i emnet, så vi kan hjælpe dig med at løse dit problem.
Hav en god dag!
De bedste hilsner, Team Voghion

scammers be careful

De har ikke den vare som man originalt har bestilt. De tager dine penge og du kan ikke få refundering. Du kan kun snakke med en dum robot online som bliver ved med at afslutte chatten.
A scammed customer from Denmark

16. september 2024

Hej,

Tak for din feedback, og vi er kede af at give dig en dårlig shoppingoplevelse.

Hav en god dag!
De bedste hilsner, Voghion

Ret dårligt service jeg vil returnere…

Ret dårligt service jeg vil returnere varerne og det vil ikke hjælpe mig alt er dårligt

10. august 2024

Kære kunde,

Tak, fordi du kontaktede os vedrørende et problem med den vare, du modtog. Vi beklager enhver skuffelse og ulejlighed, dette måtte forårsage dig.

Vi opfordrer kunder til at destruere utilfredse varer for refusion som en del af en politik, der er designet til at forenkle processen med at opnå en refusion uden at skulle returnere de fleste varer.

Men vi har for nylig set forespørgsler fra kunder, der ønsker returnering og refusion. Derfor er vi begyndt at optimere vores returproces, så kunderne kan returnere og refundere eventuelle utilfredse produkter.

Hvis du har yderligere spørgsmål, bedes du sende en e-mail til customer@voghion.com med en detaljeret beskrivelse af problemet for menneskelig service, og inkludere "Klage fra Trustpilot.com". Vi vil give dig en passende løsning så hurtigt som muligt.

Tak for din forståelse og støtte!
De bedste hilsner, Voghion

Jeg har nu endelig efter mere end to…

Jeg har nu endelig efter mere end to måneder fået min penge tilbage. Jeg tror det er fordi jeg er blevet ved med at give dårlige anmeldelser på trustpilot, så bare bliv ved med at give en dårlig anmeldelse hver anden eller hver tredje dag.

28. december 2023

Besvarelse fra Voghion

Vi beklager, at vi ikke kunne løse dit problem i tide Vi undskylder igen Jeg håber, du giver os en chance for at rette op på det Tak for din støtte

If i Cut give minus stars

If i Cut give minus stars, i Will give minus 5 stars.
De har ikke de vare som du bestiller. De tager dine penge og sender kun noget af beløbene tilbage. Du kan kun snakke med en dum robot.
Sur kunde fra Danmark 🤬🤬🤬🤬

6. januar 2024

Kære Værdsatte Kunde,
2023122910433502500047
Vi har påbegyndt refusionsprocessen for din seneste ordre. Der kan gå 7-18 hverdage, før tilbagebetalingen afspejles på din konto. I nogle tilfælde kan det tage op til 30 hverdage afhængigt af dit pengeinstitut. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse i denne tid.

Pas på dette firma folkens

Pas på dette firma folkens, . hvis du egentlig får noget fra Voghion, så er størrelserne først og fremmest ikke de rigtige, (en large svare til x small) og de kendte mærker ligner noget de selv har klæbet på med et strygejern og hvis dine varer ikke kommer frem, skal du skaffe dem et certifikat som er umulig at skaffe, det eksisterer ikke, da track nummeret bliver ændret under de forskellige transporteringer. De gøre nemlig alt for at du ikke får refusion for det der er gået tabt.

28. december 2023

Besvarelse fra Voghion

Vi vil undersøge dette problem for dig. så vi kan tjekke og undersøge. Send os venligst en besked på customer@voghion.sg, så vi kan følge op.

Vis anmeldelser på alle sprog. (12.356 anmeldelser)