VistaPrint DE Anmeldelser

3. Grafisk designer
  4. Leverandør af printerudstyr
  5. Reklameartikelbutik
  6. Webdesigner

VistaPrint, ein Cimpress-Unternehmen, bietet Ihnen die Technologie und die Expertise zum einfachen Gestalten moderner personalisierter Marketingmaterialien. Ohne Design-oder Druckkenntnisse gelingt Ihnen der Aufbau eines so souveränen wie stilsicheren Markenauftritts ganz leicht –dank unserer vielseitigen Produktwelt und mithilfe unserer Design-und Kundenserviceteams. Von Visitenkarten für alle zu Designexpertise für alle Visitenkarten. Unsere Visitenkarte. Denn ja, wir haben einige Milliarden davon gedruckt, seit Robert Keane VistaPrint 1995 gegründet und die damals wie heute revolutionäre, eigens entwickelte Online-Lösung vorgestellt hat. Doch heute steht VistaPrint für sehr viel mehr: Eine aufregende Produktwelt aus personalisierbaren Druckerzeugnissen und Geschenken; Persönliche Echtzeitberatung durch Designprofis –exakt in dem Maß, wie Sie sie brauchen; Eine unkomplizierte Designlösung für all diejenigen, die bereits genau wissen, was sie wollen. Wir sind Ihr Ansprechpartner rund um Marketing und Design Dieses VistaPrint-typische Zusammenspiel aus Technologie-und Designexpertise macht es Ihnen leicht, Ihre Idee eines konsequenten Markenauftritts schnell, professionell und dabei dennoch preiswert umzusetzen. So kann Ihr Unternehmen –ob offline, online oder mobil –branchenunabhängig zu einer starken Marke werden, die sich vom Wettbewerb absetzt und zukunftsfähig zeigt. Mit VistaPrint als Ihrem Designexperten und Marketingpartner erhalten Sie hochwertige, moderne, intelligente Druckerzeugnisse, personalisierte Präsente und mehr und können sich dabei doch vollständig auf Ihr Business konzentrieren.

17 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(17.073)

2.682 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Tak for en sublim kundeservice, Andrea!

Tak for den gode behandling og sublime kundeservice, Andrea. Det glæder mig, at man kan få hjælp til meget af det, man selv finder uoverskueligt. Og hvor er det bare dejligt at medarbejderne hos Vistaprint også har hjertet på det rette sted, når de skal yde lidt mere, end de egentlig behøver.

Andrea vil jeg personligt ansætte i mine restauranter, såfremt hun en dag har brug for et job, så er døren åbent herfra. Tak, tak og atter tak, Andrea og Vistaprint!

24. september 2021
VistaPrint DE-logo

Besvarelse fra VistaPrint DE

Hej Serhat

Mange tak for de 5 stjerner.

Vi er rigtig glad for at høre, at du har fået den hjælp du skulle bruge, samt at du er tilfreds med dine produkter. Vi giver naturligvis beskeden videre til Andrea i kundeservice, og vi ser frem til at handle sammen igen, skulle du stå og mangle noget en anden gang :-)

Vistaprint Kundeservice

Enestående

Enestående vejledning med stor empati og forståelse af situationen. Tak - jeg havde virkelig brug for hjælpen. Medarbejderen skal have en særlig ros for sit behangelig væsen og gode arbejde.

14. marts 2017

Fremragende Set Up og service

Professionelt oplevelse og stor tilfredshed ved en genbestilling af visitkort og diverse andre rekvisiter.
Tryk kvaliteten er betydeligt forbedret, trods et meget acceptablet niveau forinden og service som ordrebekræftelser, Track & Trace, fakturakopier mm er World Class.

23. maj 2012

Dårligt print, dårlig kundeservice

Bestilte et stempel, alt gik efter planen, men desværre er det så dårlig kvalitet at det ikke kan bruges. Det sviner så meget med sværte, at resultatet er ligegyldigt.
Prøvede så deres visitkort, det er så dårligt print at selv jeg kunne have lavet det bedre på min egen pc. Deres sort er grå ! Men min order blev i første omgang forlagt og derefter genbestilt af vistaprint selv, dermed 14 dages forsinkelse. Faktura blev rettet til et mindre beløb end jeg havde betalt. Har nu skrevet med kundeservice 30 gange for at få rettet faktura til det beløb jeg har betalt, men får desværre bare et standardbrev hver gang med samme svar. Må nok se i øjnene at det er håbløst at få løst problemet.
Har også bestil magnetreklamer, da de skulle have været leveret henvendte jeg mig, igen undskyldninger om fejl og de skulle nok bliv sendt, det er nu snart en måned siden og stadig ingen vare :-(
Livet er desværre for kort til vistaprint og alt det bøvl det medføre !

8. november 2011

Vistaprint 2 anmeldelse..

Efter min første andmeldelse,- må jeg desværre tilføje en ny med en stjerne mindre..
Jeg bestilte 50 fotobøger for en måned siden,- med noget besvær med deres software som havde fejl..
Men jeg fik mine bøger, som skal er ganske fine., men 14 dage forsinket.
Jeg ville så genbestille 50 bøger mere,- dette var ikke muligt da softwaren til fotobøgerne var ude af drift, dette varede nok 10 dage før det virkede igen..
Jeg var så endelig klar til at genbestille min bog,- meeen
Så manglede der ca, 50% af de oploade billeder,- som skulle genoploades og indsættes igen.... Nå
Så skulle jeg betale..
De første 50 bøger kostede 10.800 kr. ca.
men de næste .. uha.. 17.600 kr.

What the **** ,-

Jeg slettede min profil
Og laver mig en ny fotobog et andet sted..

30. oktober 2011
Vis anmeldelser på alle sprog. (17.073 anmeldelser)