1. Vinhandel
  2. Restaurant

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Velkommen til Vinøs - Din lokale vinbar på amager med lækkert udvalgt af vine og bobler. Her kan du også nyde lækkert mad som passer til vinen.

3,9

God

Dejligt sted.

Fantastisk sted, nød en dejlig Mortens Aftenmenu med skøn vin til. Det er altid hyggeligt at komme på besøg og blive mødt af smilende personale. Tager afsted igen i aften denne gang til Portvinssmagning 🤗

9. november 2025

Virkelig skønt sted

Virkelig skønt sted. Hyggelig atmosfære, skøn ejer og personale, fantastiske vine og lækker mad. Kun anbefalinger herfra. ❤️🙏. Vi kommer der fast et par gange om måneden.

5. november 2025

Føj en forfærdelig oplevelse

Føj, bestilte 2 glas månedens vin, en hvid og en rød. Rødvinen lugtede af ko stald og smagte ligeså. Drikker ellers alt fra en dyr vin til en hverdags frikadelle vin. Henvendt til den unge kvindlige tjener som lugtede og smagte men ikke umiddelbart fandt vinen forkert?? Fik en nyt glas men samme smag, så efterlod et fyldt glas til 85kr, og æv til det vi troede skulle føre til flere forskellige glas vin og hygge. Tror ikke de har ret meget forstand på vin dem der betjener baren, den vin var ihvertfald ikke efter foreskrifterne.

17. december 2024

God oplevelse

Besøgte dette sted med en god fornemmelse. Må sige vi, på ingen måde, blev skuffet. God og velsmagende tapas med nok til 2 da vi bestilte 5 små retter.
Nu var der ikke ret mange mennesker, så betjeningen var ok, selvom vi måtte i køkkenet for at få kontakt for at betale.
Dog ikke nok til ikke at gi' 5*..
Bestemt et sted vi kommer igen..
Keep it up..!

5. august 2024

Rigtig øv oplevelse :-(

Efter en lang og trist dag, havde vi booket bord til 4,
Vi fik bestilt, og da maden kom var der glemt en ret...!
Da brødet til vores tapasplatte var spist spurgte vi efter lidt mere, og øhh der gik alt for lang tid før der blev slasket mere brød på bordet...!
Undervejs bad vi om en flaske vand, den kom aldrig...!
Vi havde besluttet at ville bestille mere vin, kaffe, dessert og drinks, men vi så ikke mere til personalet, der havde mistet fokus på os, så vi gik efter at have snakket om at vi ikke ville kaste flere penge i deres kasse efter denne dybt skuffende oplevelse.
Så en aften vi alle 4 havde set MEGET frem til, blev forvandlet til dyb skuffelse.
Vi troede vi havde fundet vores nye favorit vinsted, meeen nej :-(

15. marts 2024

Hvor blev servicen af

Var på Vinøs i går og troet vi ville få den samme oplevelse som sidst vi var der men nej det gjorde vi ikke. Servicen var under al kritik. Vi blev ignoreret og glemt 3 gange. Jeg troet det skulle være et sted jeg kom men det kommer ikke til at ske.

15. marts 2024

Hyggeligt sted men maden var under al…

Hyggeligt sted men maden var under al kritik.
Vi fik 2 pastaretter en vegetar og en med kødboller
Maden var kold da den kom og retten kom i en meget lille skål så man havde svært ved at spise maden unden at den væltede ud over kanten , pastaen havde ikke kogt nok og retten var så tør og kedelig og der manglede bestemt noget mere tomatsauce
Prisen for sådanne skåle var 135 kr og kunne nok laves for 25 kr der hjemme og så smage meget bedre. En meget skuffende oplevelse så vi kommer desværre ikke igen.
Vi kan gi 2 stjerner men kun fordi det glas vin vi fik var godt.

10. august 2023

Hyggeligt men skrabet mad

Vi var 4 veninder på Vinøs i går. Sikke vi blev kræset om. Personale der fortalte fint om vinene og sørgede for vi ikke manglede i glassene. Hvidvinen stod på køl. Dejligt.
Dejlige omgivelser og hyggeligt sted.

Vi bestilte mad. Jeg fik en 5 slags oste/kød tallerken. De to andre fik noget pizzalignende. Den sidste salat Chevre Chaud.

Det var nogle små portioner der kom ud, som vi alle lurede noget på. Specielt min oste/kød tallerken var en skrabet model. Der var noget "langt" mellem kød og ost, og de 4 cornichoner der lå på midten af tallerkenen helt alene skreg til himlen.

Nydeligt toilet med engangsshåndklæder. Det var der mange der kunne lære noget af👍
Hyggelige omgivelser og behageligt personale.

Vi er med på at i er en vinbar men i har også et udemærket menukort. I kunne i jeres menu evt. Skrive at det er små portioner/forretter så folk ved det. Selv på jeres Take-away billeder er der langt mere på tallerknerne.

På vej til teater Play måtte vi desværre i Kvickly og købe nogle sandwich vi kunne dele.

Tak for nogle ellers hyggelige timer☺️

23. maj 2021

Er dette din virksomhed?