Ordreprocessen forløb fint, men returhåndteringen trækker alvorligt ned. Der blev modregnet 99 kr. ved returnering, bestående af 39 kr. i fragt og et uspecificeret gebyr på 7,80 kr. Regnestykket h... Se mere
Købte arbejdstøj i Vallensbæk, og fik stort firmalogo på ryggen. De blev, efter 2 vask, meget grimme. Uden tøven ombyttede de bare tøjet, og fik det uden det store logo. Virkelig super service... Se mere
Sikke en kundeservice!!! Jeg kontaktede Veltuff for noget tøj med logo til min virksomhed. Desværre var mit logo fil ikke beregnet til tøjet. Men det fik Kenneth fixet, de tegnede mit logo h... Se mere
- Butik med sikkerheds- og arbejdstøj
- Broderiservice
- Herretøjsbutik
- Leverandør af beskyttelsestøj
- Skobutik
- Arbejdstøjbutik
For 25 years the VELTUFF® brand has combined safety with style to provide people with workwear that is truly up to the task. Our range of high quality workwear includes work clothing, hi-vis garments, safety footwear and PPE, each designed to provide superior protection, durability and comfort. So whether you work in a warehouse, drive a commercial vehicle or maintain the railways, VELTUFF® is the brand you can trust.
1 Regal Close, NN3 6LL, Northampton, Storbritannien
- 01604 698600
- uksales@veltuff.com
- www.veltuff.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Stort opfindsomhed.
Regnestykket hænger ikke sammen, og den manglende gennemskuelighed betyder, at jeg hverken vil handle her igen eller anbefale stedet til andre.
Hurtig levering og rimelig fornuftig…
Hurtig levering og rimelig fornuftig kvalitet - handler her igen.
Bestilte et par støvler - Fin oplevelse.
Ordrenummer: SO713906
Bestilte et par støvler. Leveringen gik hurtigt med GLS (selv om jeg missede leveringsforsøget hjemme - men så røg de bare til en nærliggende pakkeshop.) Fin størrelse og pasform. Æsken de kom i lignede dog noget der var løgn - lukket med sølv gaffa tape, og havde tydeligvis fået nogle tæsk. Da jeg åbnede lå der, foruden min ordreseddel, en returseddel samt en ordreseddel med et andet navn og en adresse på en herre i Tyskland, tilsyneladende.
Ikke at det gør mig noget, at de har været ude og vende en anden kunde, der sendte dem retur, men som firma ville jeg nok lige have fjernet alt irrelevant papirarbejde. Ved ikke om der er noget GDPR eller noget i det... Men bortset fra dét var alt tilfredsstillende.
Super service og altid et smil
Købte arbejdstøj i Vallensbæk, og fik stort firmalogo på ryggen.
De blev, efter 2 vask, meget grimme.
Uden tøven ombyttede de bare tøjet, og fik det uden det store logo.
Virkelig super service og altid et smil når man kommer. 🙏🏼😁😊
Arbejdstøj af Temu kvalitet
Dårligste kvalitet af arbejdstøj jeg nogensinde har fået.
Har fået vinterpakken, med jakke, støvler, fleece,hjelm osv.
Alt er vildt dårligt lavet! Billigste produktion.
Intet af tøjet er varmt, sålerne i støvlerne er tynde og de er kolde og dårlige og gå i.
Bukserne er syet dumt flere steder og passer ikke ergonomisk.
Bukserne er ikke åndbare.
Vinterjakken er lavet af plastik og fugt og sved fanges inde i jakken, som hurtigt bliver våd når man arbejder!
Den fleece der er inde i jakken, er helt vand/lufttæt på kroppen også plastik.
Ikke til at puste igennem..
Tøjet er fuldstændig ubrugeligt- det hele.
Både min makker og jeg fortryder ikke at have valgt et alternativ.
Det dårligste arbejdstøj i Danmark

Besvarelse fra VELTUFF® Real Workwear
Dårlig stil ,skal selv betale for retur
Mål passer ikke med det de skriver på hjemmesiden, udover det er kæmpe snyd at skal men betale 60 dkk for at få varer retur.
EDIT. Den 4.10.2024 kl 16:20
Udover den højt pris for returnering så siden den 1.10 skriver jeg hver dag med kundeservice for at få kreditnota for min køb. Det skete intet indtil nu

Svindler butik
De har ødelagt mine bukser der er købt fra dem, de lover at erstatte dem med andre så snart de får dem på lager og så når man vender tilbage til butikken for at få de nye bukser så bakker de ud af en aftale.
Jeg skal aldrig mere sætte en fod i den butik og vil aldrig anbefale den til nogle.
Chefen er en svindler og tænker kun på sin egen lomme

Sikke en kundeservice!! 5 Stjerner
Sikke en kundeservice!!!
Jeg kontaktede Veltuff for noget tøj med logo til min virksomhed. Desværre var mit logo fil ikke beregnet til tøjet. Men det fik Kenneth fixet, de tegnede mit logo helt om uden beregning.
Der gik 2 uger derfra hvor jeg havde alt mit tøj. God kvalitet, og god print på trøjerne. De var meget hjælpsomme med størrelserne, så alt er bare til punkt og prikke.
Jeg kan blindt anbefale veltuff til alle virksomhedsejer. Jeg er 100% en tilbagevendende kunde hos Veltuff
-Tak til Kenneth for den gode service
ALDRIG IGEN..!!!!
Jeg mangler ordene til at beskrive, hvor dårlig og langsommelig deres kundeservice har været.
Jeg bestiller et par bukser. I en bestemt størrelse. Jeg lægger et par andre ting i kurven, som jeg senere fortryder og fjerner igen. Denne handling “nulstillet” min oprindelige bestilling, der gør, at bukserne bliver bestilt i en meget mindre størrelse end jeg oprindeligt havde bestilt.
At jeg selv skal betale for returneringen er en ting. At jeg også kommer til at betale for leveringen to gange er få kritisabel, at det nærmest er ulovlig.
Fik jeg mine penge? Tja. Langt om længe og efter utallige dårlige undskyldninger har jeg fået mine penge - fratrukket de oprindelige leveringsomkostninger, som jeg selv betalte i første omgang.
Men alt dette bøvl kunne have været undgået, hvis de fik styr på deres webshop, så kunderne rent faktisk får den størrelse, de bestiller.
Kommer jeg til at bestille hos dem igen? Nix! Det kommer aldrig til at ske..!!!

Besvarelse fra VELTUFF® Real Workwear
Skal selv sørge for retur ved forkert…
Skal selv sørge for retur ved forkert størrelse og farve ingen returlabel

Elendig Returservice
Bestiling gik fint og levering var hurtigt, men da jeg skulle returnere gik alt galt. Måtte rykke flere gange for at få en returordre oprettet. Varen blev sendt retur og leveret, men her 2,5 måned senere har jeg stadigvæk ikke set noget til mine penge. Har rykket 7 gange pr. mail, men heller ikke der har jeg modtaget svar... Konklusion: Elendig returbehandling i denne virksomhed !
Update: OK kundeservice
Update:
Jeg har været i kontakt med en sød medarbejder den 21 SEP, og jeg kunne allerede den 25 SEP hente mine sikkerhedssko på posthuset, så tusind tak for en god og hurtig service.
Original tekst:
God hjemmeside og hurtig levering MEN ......
Jeg fik leveret mine ting hurtigt, men fik leveret et forkert par sikkerhedssko (billigere end dem jeg rent faktisk have bestilt). Jeg ringer til dem, og får fat i en sød dame, som lige skal undersøge hvad der er gået galt, og vil derefter vende tilbage til mig. Får intet svar.
Jeg ringer igen og får samme smøre, at "vi lige skal undersøge, og det måske kan blive en returlevering. Vi skal nok vende tilbage".
Der er nu gået et par måneder, og jeg har intet hørt fra dem (hverken på mail eller telefon selvom de har begge dele), og jeg sidder med et par sikkerhedssko jeg ikke kan bruge.
Super hurtig levering 😊👍
De leverer ikke det der er bestilt…
De leverer ikke det der er bestilt bestiller 5X og sender XS eller M
Gode varer til god pris
Super sød og hjælpsom medarbejder i kundeservice
Da jeg et par dage efter, fik pakken, er det en overraskende god kvalitet *****
Kommer helt sikket til at handle her igen
Du har altid følelsen af at blive…
Du har altid følelsen af at blive forstyrret dem, når du beder dem om varer, du allerede har bestilt, og de lovede, at de vil levere det på et bestemt tidspunkt, og det gjorde de ikke... hver anden uge vil de sige, at det tager to eller tre uger, og nu er der gået mere end 3 måneder, og så giver de dig skylden, hvis du ringer og spørger om leveringstiden...... ikke venlige sælgere, og de er ligeglade med, om du vil være kunde, bare gå væk, hvis du ikke kan lide vores måde.
Har ventet på t-shirt i 3 mdr
Har ventet på t-shirt i 3 mdr. nu,
Har aldrig oplevet noget så vildt.
Dårligste service til dato.

Besvarelse fra VELTUFF® Real Workwear
Vi får heletiden regninger fra dem på…
Vi får heletiden regninger fra dem på ting vi ikke har købt/bestilt.
De ligger krav på betalinger fordi faktura er udstedt til firmaet.
Vi har lukket vores konti for længe siden men de sender stadig faktura og siger det skal betales fordi faktura er udstedt til virksomheden.
I perioden vi havde konti hos Veltuff var aftalen de skal ringe eller jeg skal være tilstede når der handles og fordi jeg ikke har svaret telefonen så er det blevet OK at give alligevel.
Værreste sted og jeg på ingen måde anbefale dem