Desværre som mange andre kommuner. Uduelige ansatte og elendige planlægning. Utroligt så mange penge der bare høldes ned i et stort hul. Sammen tid er de ved at gøeer midtbyen bil fri, ved at... Se mere
En del ekstremt meget uheldige oplevelser med Vejle Kommune bl.a. blev mine sygedagpenge taget fra mig i 9 mdr!!!! - hvor jeg ikke kuinne få kontanthjælp, desværre er det ikke lykkedes mig at vinde sa... Se mere
Dejlig kommune! Vi har fået nogle gode oplevelser med servicen hos kommunen lige meget om det er teknisk forvaltning, børne og unge eller hvad der ellers har været. Deres hjemmeside er dog noget b... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vejle Kommune - tlf. 76 81 00 00 - post@vejle.dk, Skolegade 1, 7100 Vejle.
dårlig dag
på min skole kirkebakkeskolen skule vi have håndværk og design og vi er delt op på 4 hold lærene have lovet at vi skule ud og skyde med snebolde men to minuter efter haved de ændred planer og så skule vi prototypelaving
Som alle andre kommuner💩
Desværre som mange andre kommuner. Uduelige ansatte og elendige planlægning.
Utroligt så mange penge der bare høldes ned i et stort hul.
Sammen tid er de ved at gøeer midtbyen bil fri, ved at fjerne alt der hedder parkering.
De siger de opmærksom på problemet og prøver løse det.
Men som i overhovedet ikke. Deres løsning er flere kommunale p vagter der kan hive penge ind.
Fra man så en p vagt hver 14 dag i vestbyen til man ser 2-3 stkker dagligt.
Pollikkernere burde skamme sig gør de lavt stående fattigere mens de selv skummer fløden.
Vejlekommunes problem som de ignorerer totalt
Til danske medier og politikere
Jeg henvender mig IGEN til jer i håb om, at I vil belyse et alvorligt og vedvarende problem, som har præget vores hverdag i Byparken i Vejle i de sidste 4-5 år.
Vi bliver gentagne gange chikaneret af misbrugere, som fylder området med høj musik, råben og skrigen, stofmisbrug og en gennemtrængende lugt af hash. Det er blevet umuligt at vende hjem uden at føle sig utryg. Det her handler ikke kun om støj eller uorden – det er en krænkelse af vores helt basale ret til tryghed og et fredeligt hjem.
På trods af adskillige henvendelser til politiet over flere måneder, oplever vi stadig, at der ikke sker noget. Nogle betjente tager os alvorligt, men alt for ofte bliver vi henvist videre eller mødt med opgivende bemærkninger. Én har endda foreslået, at vi burde flytte, fordi problemet ikke kan løses. Skal vi virkelig flygte fra vores egne hjem i Danmark anno 2025, fordi systemet har givet op?
Vi forstår ikke, hvorfor der skal gå fire timer fra vi ringer, til politiet dukker op – hvis de overhovedet gør det. Når de endelig kommer, sker der som regel ingenting. Ingen konsekvenser. Ingen synlig indsats. Hvorfor? Hvor er prioriteringen af de mennesker, der faktisk bor her og prøver at leve et normalt liv?
Jeg har også haft en dialog med Vejles borgmester, som godt forstår alvoren og henviser til politiet som ansvarlige for at opretholde ro og orden. Men hvordan kan vi acceptere, at ansvaret bliver sendt rundt i systemet, uden at nogen reelt handler? De regler, der står på skiltene i parken – om affald, beruselse, hensynsfuld adfærd – bliver brudt dagligt, uden konsekvens. Hvad er pointen med regler, hvis ingen håndhæver dem?
Vejle Amts Folkeblad og flere politiske udvalg har tidligere beskæftiget sig med problemerne, men det har desværre ikke ført til varige løsninger. Tværtimod står vi her, år efter år, og råber for døve ører.
Dette er ikke længere blot et lokalt problem – det er et politisk og samfundsmæssigt svigt.
Derfor beder jeg nu jer, medier og politikere, om at tage ansvar. Vis os, at borgernes tryghed betyder noget. Vis os, at Danmark stadig er et sted, hvor man kan stole på, at myndighederne handler, når problemerne rammer.
Vi har gjort alt, hvad vi kan. Nu er det jeres tur.
Joke
Får masser af info om ændringer i kontanthjælpen, men enten kan de ikke svare eller undskylder sig med der er lukket eller optaget. I mine udregninger kan jeg ikke længere få det til at virke, det virker som dårlige undskyldninger hele tiden. 5 mand kunne styre det, de er SÅ ligeglade.
Seriøst det er da godt nok en kommune…
Seriøst det er da godt nok en kommune der er til grin, først siger de mit kørekort kommer indenfor 10-14 dage og nu 3 uger efter høre jeg intet jeg må selv ringe og får så afvide at det ved en fejl lægger på kommunen og at jeg bare kunne køre op og hente det og nu står jeg så her oppe og er kørt en halv time for at komme her op og gæt hvad der så ikke var her ja godt gæt mit kørekort, og når får jeg samtidig afvide at mit kørekort først kommer om en 2-3 uger yderlig - hold nu kæft det er da til grin
Jobcenter Vejle ⭐️⭐️⭐️⭐️💥
Jobcenter Vejle
Jeg kom ind og trak nr 134 og tænkte ‘Her kommer jeg til at vente længe” men inden jeg satte mig ned blev jeg kaldt frem. Jeg blev henvist til en plads og tænkte igen “Her kommer jeg til ….” Men kort tid efter kom der hjælp.
Har aldrig tidligere haft brug for hjælp fra det offentlige (er 62 år) og var også lidt nervøs da man jo hører et og andet, men Jobcenter Vejle var så søde og empatiske over for min situation så jeg blev helt rørt. Jeg fik gode råd så1000 tak for god service
Kommuner
Vejle Kommune ansætter uansvarlige, voldelige, aggressive, modbydelige og ukyndige folk. Den tvinger mennesker til at leve under tvang.
Vaskerum aflåses, uden at man kan låse sig ind.
Kommunen huser voldelige, retarderede og stærkt psykiske syge, som har flere rettigheder end en minoritetsgruppe.
I har bosteder fyldt med gamle usoignerede bygninger med skimneksvamp og mug.
I mishandler mennesker hver eneste dag.
Ondskabens Banalitet
Vejle Jobcenter lever helt bestemt ikke op til mine forventninger.
Behandlingen af syge borgere er under al kritik, og jobcentret har under, og med byråd og borgmesters accept og viden, udviklet et system hvor man bevidst skader syge borgere, og endda gør dem endnu mere syge. Jobcentret er mere end en gang offentligt blevet taget i at jagte og chikanere dødssyge borgere, alene for at spare penge på det kommunale budget.
Vejle Kommune arbejder bevidst udenfor beskæftigelseslovens intentioner. Dette igen for at spare penge på det kommunale budget.
De ansatte på jobcentret arbejder bevidst indenfor rammerne af "Ondskabens Banalitet" i det de bevidst træffer beslutninger som de ved skader kommunens syge borgere.
Jeg var nede og hjælpe min bror med…
Jeg var nede og hjælpe min bror med MitID og vi kom hen til en sur kvinde ved skranken vi talte stille og roligt i mens hun bare var hidsig og de mange spørgsmål til MitID var svære at svare på så lykkes ikke at få det men stadig væk man står bare ikke og er mega sur over ingenting man følersig bestemt ikke velkommen og jeg er ikke autist som kan huske tlf nummer på 2000 mennesker jeg er ked af at sige det men de spørgsmål til at få MitID er til folk med en super hjerne og der er altså folk der ikke husker ret godt:’( husk at være sød mod dem
Forkasteligt!
Jeg skal jo åbenbart give en stjerne som minimum? Jeg havde mest lyst til at lade være.
Jeg har boet i Vejle Kommune i tre år nu, og jeg har været i arbejde on-off i mere end et år sammenlagt.
I den tid, hvor jeg har været tilknyttet jobcenter Vejle har jeg haft femten forskellige jobrådgivere! Det taler vel for sig selv!
kæmpe uhøflighed ved resourcecenteret…
kæmpe uhøflighed ved resourcecenteret med pant
gammel mand skældte os ud. fy fy skamme skamme.
vender aldrig tilbage
PS: jeg er rystet over oplevelsen
Så dårlig en kommune
Virkelig dårlig kommune der ikke har styr på noget som helst, - Ubehøvlet medarbejder..!!
De har være rigtigt forstående under…
De har være rigtigt forstående under mit kræftforløb og fået det til at fungere med job og sygdom. Altid søde og kom med masser af gode råd til opstart.
Der er kun plads til forbedring!
Jeg tror ikke "borgerservice" kan blive ringere end den er i Vejle Kommune. Det kræver at man afsætter en hel dag, - hver gang, - og det virker ikke som om nogen har styr på noget som helst i Borgerservice. Det virker som ren kaos - Ligesom jeg er blevet mødt af de mest ubehagelige medarbejder man kan forstille sig. - Og så kan man godt få fornemmelsen af at Vejle Kommune har opfundet sin hel egen lovgivning!
Meget utilfreds.
Dårlig bogerservice
Brevstemme
Begrundelse:
1. Det tog over en halv time at få lov til at brevstemme. Hvad giver ikke flere unge mennesker lyst til at stemme da mange vil vælge at gå
2. Stod i et meget lille rum med mange mennesker og når man skal brevstemme kan der tit være svage borgere i blandt. Her tænkes på Corona situationen
Vejle er en god by.
Det er en god by. De laver gode isvafler og pasta bokse, godt nok til en lidt dyr pris, men man betaler for det man får.