Vejdirektoratet Anmeldelser 33

1,8

Hej det er dybt forkasyteligt at fordi det er vejdiktoratet Der laver undvigelse af motorvej ved Kolding tilsidesætter man fuldstændig belister laver meget Utilstræklig forbikørsel med det resu... Se mere

Når jeg har kodet ønskede indstillinger ind mangler jeg, at jeg kan gemme mine indstillinger. Det er beklageligt, at skulle indstille hvor gang.

Vi oplevede rigtig store problemer med BS Landskabspleje, som vejdirektoratet havde som underentreprenør. Vejdirektoratet smid dem ud efter 2 år, men rettede ikke op på deres fejl.

1,8

Under middel

Hej det er dybt forkasyteligt at fordi…

Hej det er dybt forkasyteligt at fordi det er vejdiktoratet
Utilstræklig forbikørsel med det resultat der er kø
Fra Taulov til kolding og turen i dag kl 11 tager mere
End 1 time det kan man simpelthen ikke være bekendt i
2 år i burde skamme jer. Jørgen

28. april 2026

Mere ringe service

Vælger at angive et problem på vejnettet via WEB og ikke app. Status på henvendelser ses ikke på WEB eller via mail, kun i App'en hvilket blev fravalgt ved oprettelse. Derved er det en slags reklame for deres app for at få flere til at downloade. Bondefangeri. Desuden evner de ikke at få deres underleverandører til at samarbejde med lokal 'Vej og Park' om selv basal snerydning på meget trafikeret vej.

9. januar 2026

Hjemmeside sjusk

I dag, 14 dage efter jul er der faldet sne.
Vejdirektoratets hjemmeside besøges og hvad fortæller de så på forsiden? Jo sandelig en trafikprognose for juletrafikken!

Webcams som ellers kunne vejlede mig om situationen i realtid er også væk.

Det gør mig ikke ligefrem stolt over at betale jeres lønninger.

3. januar 2026

Vejdirektoratet har Terranor som…

Vejdirektoratet har Terranor som leverandør på vedligeholdelse af deres veje.
De og deres mange underleverandører lever på ingen måde op til deres ansvar. Utallige gange har jeg oplevet dårlig skiltning, medarbejdere der ikke lever op til sikkerhed på vejen og arbejde som ikke udføres, som f.eks. bekæmpelse af bjørneklo!!

Det er en sand skandale at de får lov til at udføre arbejdet!!!

Løbende melder jeg ind til Vejdirektoratet, men intet sker og det fortsætter bare som sædvanlig. Håber ikke dette fortsætter de næste mange år....

3. oktober 2025

Hvis der dog bare var nogle fornuftige…

Hvis der dog bare var nogle fornuftige mennesker eller bare EN med levende hjerneceller inde ved jer skulle vi ikke alle holde og parkere på alle store veje.
Jeg ved godt i ikke selv kan regne noget ud fordi i alle er hjernevaskede, men når så mange mennesker køre for stærkt på en strækning kan vi vel for faaen selv tænke at det jo nok er fordi farten på den strækning SKAL SÆTTES OP OG IKKE NED. vi skal fanme ikke alle køre som pensionister bare fordi der er usikre trafikanter på vejenene.. så må i fanme stramme op på hvem der skal have lov at have kørekort og ikke kun de langsomme i flokken. I fortjener at blive lukket!!! Magen til uduelige mennesker finder man kun på borgen, ved skat og politiet 🤮

7. oktober 2024

Vores bil gik i stykker på motorvejen

Vores bil gik i stykker på motorvejen. Ringede straks efter vejhjælp men Vejdirektoratet havde fjernet den før vores egen autohjælp nåede frem. Vi fik ingen oplysninger om den var fjernet. Først da jeg ringede til politiet for at melde den stjålet fandt politiet ud af Vejdirektoratet havde fjernet den. Vi kan ikke få oplyst hvor hvor vores bil befinder sig henne før på mandag. Kæft jeg er sur. Det er voldsomt stressende at holde på en motorvej med en bil der er kaput og så bagefter bruge flere timer på at finde ud af hvem det har fjernet den. Derudover var den person jeg var i kontakt med temmelig grov. Alt i alt en rigtig øv oplevelse

3. august 2024

Amatører uden lige

Amatører uden lige. Vi vil alle rigtig gerne respektere og passe på vores folk som arbejder på vejene.

Men seriøst!!! Sønderjyske motorvej fra Kliplev - Grænsen er der i 130 zone nedsat hastighed til 80 og en indsnævring af yderste vejbane.

Det er ET skilt med 80 og så er der ikke mere, ikke noget ophøring, ikke noget vejarbejde... INTET!!! Ingen skilte overhoved og intet vejarbejde.

Hvordan skal man tage det seriøst at køre 80 på en helt ny belægning. De er jo færdige, SÅ FJERN SGU DA DET SKILT FJOLSER

11. juni 2024

Sprunget dæk på bilen som resultere i…

Sprunget dæk på bilen som resultere i at bilen må køres ind i nødsporet på motorvejen. Men hov, der var intet nødspor.

Vejdirektoratet henter bilen 30 min før min vejhjælp ankommer.

Vejdirektoratet lukker henvendelser, og vi ringer kl. 07. næste morgen.

Hertil får vi så oplyst vi skal betale 4.100kr. inden vi afhenter bilen.

jeg er så sur altså...

5. februar 2024

Fejl og manger som altid

Deres hjemmeside med kortet hvor der er info om vejarbejder, vintertrafik osv er 'moderniseret'/ændret. Til det værre. Cookie husker ikke dêt man er interesseret i. En længere vej ind for at komme til 'saltning'. Når man så kommer dertil, så kan man ikke 'mouse-over' og få præcis klokkeslet for saltning vist. Henvente mig tidligere til dem som alm. borger og de returnerede et svar, hvor de nævnte noget med 'særlige løsninger' til storskærme og nærmest offentlige steder. Det kan man ikke bruge til noget og viser blot, de ikke ved hvad der spørges om og selv laver en historie. I morges var der så igen igen tekniske problemer, selvom den nye side efterhånden har nogle måneder på bagen og burde være testkørt og fejlrettet. De sender sågar info ud på siden som er 'fake'. Eks. saltning selvom der var 12 graders varme..."ja vi tester.." hed det. Useriøst. Desuden virker zoom på mobilen ikke som den skal. Vejen vises ofte 'inde i skoven' og man skal zoome ud og ind før den opdaterer og viser vejen korrekt. Alt i alt en dårlig oplevelse, både mht henvendelse for spørgsmål og kortet i sig selv. I dag så jeg så, at alle bynavne er tonet ned i en lysegrå som falder bemærkelsesværdigt sammen med den hvide baggrund på kortet så NU er det rigtig svært at se nynavnene - det er sku' flot ingen har bemærket selv de simpleste detaljer...= en flok amatører - virkeligt. Det er useriøst i alle retninger...

1. november 2023

Ansvarsfraskrivelse af værste skuffe

Ansvarsfraskrivelse af værste skuffe!
En entreprenør udsendt af vejdirektoratet slår græs i rabatten på motorvejen.
Vores bil bliver ramt af en sten der kommer fra pågældende maskine. Men i vejdirektoratet gemmer man sig bag jurister og vil ikke stå ved sit ansvar! så kan vi vælge mellem at hyre en advokat eller selv betale for at skifte ruden.
VIRKELIG DÅRLIG STIL IKKE AT PÅTAGE SIG ET ANSVAR😢

28. august 2023

Snyd på Vejdirektoratets Infoteria…

Snyd på Vejdirektoratets Infoteria Middelfart Syd. Man betaler 5 kr. for at bruge toiletterne, og får en voucher på 2,50 kr. Men man skal tænke på at gå på toilettet før man handler i cafeen, ellers kan man ikke bruge sin voucher, eller få den udbetalt!!! Der er INGEN information nogen steder om ovenstående.
Hvem får alle de ubrugte voucher?? Vejdirektoratet?? cafeen?? eller deler de?? Det kan jo blive til mange 100tusinde på et år.
Derudover mangler der papirhåndklæder og toiletpapir, ellers var der nogenlunde rent på toiletterne.

24. september 2023

Affald

Hvorfor er det lige man har nedprioriteret opsamling af affald langs statsvejene, det flyder med skrald alle vegne. I disse klima og miljøtider kan det ikke være rigtig at plastik affald skal ligge og flyde i halve og hele år. Ikke godt nok

19. januar 2023

Utrolige dårlige toiletforhold på…

Utrolige dårlige toiletforhold på rastepladserne..møgbeskidt, igen sæbe, sprit og papir,
det er ligesom corona ikke findes mere.
utroligt hvad man vil tilbyde bilisterne og ikke mindst lastbilchauffører som skal overholde deres pauser.
Jeg besøgte toilettet ved Sdr. Løgum i aftes...en udenlandsk far kom ud fra toilettet med sin lille søn, med bukserne nede...ingen papir på toilettet.. ja..man kan ikke engang vaske sine hænder, for der er hverken sæbe eller sprit...sørgeligt!!!!

23. juli 2022

Tabte en bagsmæk til traileren på rute…

Tabte en bagsmæk til traileren på rute 12 Herning-Viborg. Ringede til Vejdirektoratet (Birger) på vejkontoret for at få et nummer til Vejservice på den pågældende rute. Så kunne jeg jo høre, om vejtilsynet havde observeret smækken.
Men nej, det vidste han ikke noget om. Han vidste ikke hvem der havde vejtilsynet og intet nummer til dem. Han var nærmest ligeglad. Gade vide hvem han kontakter, hvis der ligger et rådyr på vejen eller et væltet skilt??
Skriv en mail sagde han. Farvel.
Ja, skrev så en mail. Det er over 14 dg. siden, og Vejdirektoratet ville vende tilbage hurtigst muligt??
Har ikke hørt en brik.
Gang i egen efterforskning, og straks en venlig person hos Terra Nord kunne hjælpe i løbet af 10 minutter???

Servicen hos Vejdirektoratet er nærmest ikke eksisterende. Gade vide, hvad de sikker og laver på denne institution??

7. juli 2022

Er dette din virksomhed?