Misvisende information på hjemmesiden. Har ikke fået varerne endnu synes dog information på hjemmesiden burde være bedre. Hvis i produkt dataen stå der gratis fragt ved 500 kr ved rideudstyr så sel... Se mere
Kontaktede telefonisk firmaet for yderligere informationer om varen og for at sikre, at varen var på lager og kunne leveres hurtigt. Fik super fin service, hurtigt svar, og varen blev leveret dagen ef... Se mere
5 stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Nem og overskuelig hjemmeside med kvalitetsprodukter. Jeg havde dårligt godkendt betaling, før jeg fik en mail om at varerne var afsendt og allerede dagen efter kunne... Se mere
Jeg har kun haft gode oplevelser med dette sted. Sommetider har leveringstiden været længere end 5 dage, men jeg er nu godt tilfreds! Også er deres udvalg i ridesektoren ofte lige nogle kr. billigere... Se mere
Hos Vedsted Mølle A/S bestræber vi os på at give dig den bedste service! Vi har alt til hest & rytter, hund & kat, hobbyfoder, haveprodukter og træpiller. Vedsted Mølle har været i familien Thomsens eje siden 1905. Vi glæder os til at hjælpe dig!
Tøndervej 31, Vedsted, 6500, Vojens, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Man kan da ikke andet end holde af de " tøser " ..
Det er ren girlpower 🤣🤣🤣
Jeg har kun rosende ord at sende afsted. Jeg havde set mig lun på en bestemt trense, som andre hjemmesider havde udsolgt eller på fjernlager - pånær Vedsted Mølle. Min trense blev sendt afsted med det samme og modtog den kort efter, selvom det var lige op til påske. Da pakken ankom var den pænt pakket ind, der var en håndskrevet hilsen og en lille pose vingummi med. Super service!

Besvarelse fra Vedsted Mølle A/S
Misvisende information på hjemmesiden.
Har ikke fået varerne endnu synes dog information på hjemmesiden burde være bedre. Hvis i produkt dataen stå der gratis fragt ved 500 kr ved rideudstyr så selvom varen ikke nødvendigvis er rideudstyr men beregnet til brug for heste så vil man som forbruger tro at det gøre sige gældende men nej.
Så ja bedre information ved de enkelte produkter vil forbedre oplevelsen gevaldigt!
Plus for svar fra jeres kundeservice.

Besvarelse fra Vedsted Mølle A/S
God vare, rimelig pris, hurtig levering, lille hilsen og en lille pose gumleguf....kan man forlange mere😉👍

Besvarelse fra Vedsted Mølle A/S
Super Firma. Køber der jævnligt afskalle solsikke frø. Super vare og fantastisk hurtig levering, dag til dag. Og Mette giver altid en lille pose vingummier.

Besvarelse fra Vedsted Mølle A/S
Modtog en mail om at pakken var sendt retur. Har aldrig modtaget hverken mail eller sms på, at den var kommet i pakkeshoppen. Så vil de have gensendelsesgebyr. Nej tak handler nok ikke lige der igen. Har skrevet at jeg har fortrudt købet.

Besvarelse fra Vedsted Mølle A/S
Bestilte en gjord på deres hjemmeside lørdag eftermiddag og på deres side stod de afsender ordre efter 1-3 hverdage 😊
Tirsdag formiddag modtager jeg mail om at ordren er afsendt og mindre end 24 timer senere står jeg med min pakke i hånden 😁
Så nemt og bekvemt 😊

Besvarelse fra Vedsted Mølle A/S
Hurtig forsendelse og personlig, håndskrevet hilsen. Det er god kundeservice!

Besvarelse fra Vedsted Mølle A/S
Fantastisk serviceminded udover det normale. Fik en stævnejakke der var en fejl i stoffet, jeg ville ikke have den pga fejl, men stod og skulle bruge den, samme weekend, men de havde ikke en mere hjemme i størrelsen. I ringet med det samme og jeg fik jeg lov til at bruge den tilsendt jakke og så ombyttet i da den anden kom hjem.
Det var vi utrolig taknemlig for og min datter havde et perfekt stævne, mange Tak for det Vedsted Mølle, jeg kommer bestemt til at handle og anbefale jer til alle.

Besvarelse fra Vedsted Mølle A/S
Jeg har handlet her flere gange nu, og det er altid gået let og hurtigt.

Besvarelse fra Vedsted Mølle A/S
De er ikke kundevenlige. Pengene gives ikke retur, selvom de har solgt et produkt de stod inde for og var forkert oplyst af dem. Deres fejl, men så er man nød til at købe noget andet end tiltænkt. Rigtig dårlig betjening.
Hvem kan bruge for 600 børster, når det var et dækken der skulle købes. Der kunne ikke byttes for størrelsen havde de ikke.
Lige til Vedsteds Mølles kommenrar, pengene tilbage efter en krig fra jer. I havde ikke et ordentlig dækken. Og for i øvrigt ingen beklagelse fra jer. Jeg havde trods alt kørt fra Taps 2 gange, netop fordi i kvajede jer. Og det der med besøg i butikken har i jo selv afgjort, i stedet for en undskyldning for jeres dumme kundeservice.

Besvarelse fra Vedsted Mølle A/S
Sindssyg god service. Havde en fejl på nogle hvide ridebukser der var sket under forsendelse. Kontaktede dem og er blevet mødt så venligt. Er blevet ringet op flere gange med opfølgning. Her vil jeg klart handle fremover.

Besvarelse fra Vedsted Mølle A/S
Jeg synes jeg fik rigtig god hjælp til og finde de ting jeg manglede og vejledning ift størrelsen 😍.
Tusind tak!
Nem hjemmeside at finde rundt i, gode priser, hurtig levering.

Besvarelse fra Vedsted Mølle A/S
Hurtig levering og godt produkt. Meget tilfreds.
Bestilte 2 varer(værdi 800kr) kort efter vi opdager de er 40 kr dyrere end andre steder..ringer asap og aflyser ordren, men får besked på det ikke er muligt samt jeg får trukket et beløb fra hvis jeg nægter modtagelse.
Det er ikke sådan reglerne er og det er de gjort opmærksom på...

Super service.
Fantastisk sted at handle.
Venlig betjening.
Fortjener mere end 5 stjerner. God hjemmeside. Gode priser. Gode fragtpriser. Og SUPER hurtig levering (bestilte onsdag modtog torsdag). Vi ses!!
5 stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nem og overskuelig hjemmeside med kvalitetsprodukter.
Jeg havde dårligt godkendt betaling, før jeg fik en mail om at varerne var afsendt og allerede dagen efter kunne jeg hente min pakke. Helt fantastisk!
Og så var der oven købet en lille gave med og en håndskreven personlig hilsen.
Trods det er internethandel, gør alt dette det personligt, rart og nærværende og man føler sig godt behandlet og værdsat som kunde
Handler helt sikkert her igen :-)