Säg hej till VD på Vattenfall Du betalar via skatten VD månadslön på drygt 1,5miljoner. VD grundlön är 18 846 800/år. (Inkl alla ersättningar 24 020 000 miljoner kronor om året. Något är ruttet i... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Så fruktansvärd dålig kundbemötning. Har försökt att få mina fakturor i över 2 år men de vägrar skicka dom till mig. Har kämpat med detta utan framgång. Hatar dom.
Sämst i allt!!! Är ett av dom hushåll som blivit testpersoner för effektavgift Blir mer än 500kr dyrare per månad och man har ingen aning om när dom mäter dom sk topparna! Och när man vet att Vd... Se mere
Virksomhedsoplysninger
- Energiforsyningsselskab
- Elselskab
- Leverandør af grøn energi
- Leverandør af udstyr til solenergi
- Solenergientreprenør
- Solenergiselskab
Skrevet af virksomheden
Vattenfall erbjuder tjänster inom el och fjärrvärme.
Kontaktoplysninger
Sverige
- www.vattenfall.se
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Så fruktansvärd dålig kundbemötning
Skarp VARNING till kunder som överväger…
Skarp VARNING till kunder som överväger Vattenfall som deras leverantör av tjänster. Har du blivit kontaktad av outsourcing företag som går Vattenfalls vägar. Använd ånger och byt omgående leverantör innan du sitter i ett långt avtal. Kundtjänst är okunniga och ignoranta. Så glad att det finns så många kundorienterade leverantörer så man slipper dessa stora aktörer som helt saknar verklighetsuppfattning.
Stark VARNING!
Värdelösa
Ringde om en faktura jag fick på drygt 1700 kr då jag hade betalat elräkningen varenda månad hela sommaren, då hade det blivit något fel med deras system så jag fick betala den fakturan fast det var deras pissiga system det var fel på helt värdelösa!
Dålig kundvård
Så dålig kundvård. Man skickar sina kunder på Intrum innan man ens kollat om det möjligen är man själv som gjort fel.
Helt värdelöst. Synd att Vattefall äger sitt nät, hade det varit konkurrensutsatt had man fått stänga verksamheten för länge sedan.
Jag blev av med strömmen nyss
Jag blev av med strömmen nyss. Tydligen ett planerat avbrott i Björnlunda fick ingen info om detta. Väldigt tråkigt !
Sämst i allt!!!
Sämst i allt!!!
Är ett av dom hushåll som blivit testpersoner för effektavgift
Blir mer än 500kr dyrare per månad och man har ingen aning om när dom mäter
dom sk topparna!
Och när man vet att Vd sitter
med över 1,5 miljoner i MÅNADEN då vill man bara kräkas!!!
Värsta jag varit med om angående…
Värsta jag varit med om angående försäljning har blockerat tre olika nummer dom fortsätter ringa mig. Värrdelöst företag stäng ner er verksamhet
Försatt min morsa i personlig…
Försatt min morsa i personlig jäklankonkurs skickar inte ut fakturor som dom har lovat nu sitter hon utan el hemma hos med massa skulder hos detta äckliga företag Sverige är sjukt på riktigt framför allt Vattenfall som förstör folks liv totalt och att detta är så jäkla åt helödkotta fel hur dom kan hålla på så här
Säg hej till VD på Vattenfall
Säg hej till VD på Vattenfall
Du betalar via skatten VD månadslön på drygt 1,5miljoner.
Något är ruttet i ett land där den statliga elleverantörens VD får sinnessjuk månadslön samtidigt som du får sinnessjuka elpriser för att sinnessjuka politiska beslut stänger ner kärnkraften.
Företaget verkar vara väldigt…
Företaget verkar vara väldigt empatilösa, önskar oss en trevlig dag när man är utan elnät, och har varit det i två månader tid, inga handläggare har vi fått, ett statligt företag ska väl inte skötas så här.
Otrevligt bemötande telefon försäljning!
Blev uppringd av en som hette Jonas som inledningsvis var trevlig och förklarande, så fort jag inte var intresserad av att teckna avtal över telefon blev han direkt aggressiv, otrevlig och sedan lade på.
Otrevligt bemötande
Oseriös och otrevlig kundservice
Oseriös och otrevlig kundservice, ringer och blir arga för att man inte vill teckna med om. Slänger massa påståenden om hur kunniga dom är, att man som konsument inte kan något jämfört med dom. Skriv aldrig under något godkännande över telefon. Avtalet som man godkänner vi sms, försvinner så fort du godkänner det. Och de "inspelade samtalen" som de säger försvinner garanterat sekunden efter. Bokstavligen typisk säljarföretag bara för att tjäna pengar, det finns väldigt många andra bolag man kan välja före dessa.
Blir uppringd av påstridiga försäljare…
Blir uppringd av påstridiga försäljare ,som inte accepterar när man tackar nej. 😤
Lika orimligt dyra som alla andra så…
Lika orimligt dyra som alla andra så inte så mycket att orda om där MEN när de har mage att ringa upp mig 6 månader efter att jag sagt upp avtalet med Vattenfall och inte ens nöja sig med att jag säger att jag arbetar utan fortsätter störa mig,det var riktigt uselt!
VARNING!! 300:- per dag i förseningsavgift, BEDRÄGERIVARNING !
Vi trodde detta var ett bra val, men ack vad lurade vi blev. Vi tecknade 2 avtal med dem och det var inte bra märkte vi.
Vi betalde 2 fakturor 3 dagar för sent, de hann inte ens skicka en påminnelse till oss. Men de skickade ett krav på 900:- i påminnelseersättning 6 dagar efter att redan hade vi betalat fakturorna.
Så mycket närmare bedrägeriförsök kan de nog inte komma, det är absolut toppklass på oseriöst företagande.
Ingen vill svara på varken mail eller i telefon på detta.
VI VARNAR ALLA FÖR VATTENFALL !!!
Nu förstår vi deras affärsupplägg, dra åt.........!!!
Vi upplät mark till Vattenfall i Kode
Vi upplät mark till Vattenfall i Kode, Kungälvs kommun, när de skulle göra elarbeten på kringliggande ledningar. Som kompensation bad vi att de skulle hjälpa oss att forsla bort en gammal bod som stod på vår mark. De höll inte sitt löfte utan skyfflade bara undan den så de fick plats med sina maskiner. Dessutom tryckte de sönder våran gärdesgård. När vi påtalat flertalet gånger att de ska rensa upp och hålla sitt löfte har de tappat minnet. Skämmes på sig Vattenfall
Nätavgifterna och elpriserna är helt…
Nätavgifterna och elpriserna är helt orimliga! Med knapt någon användning har jag ändå en månadsräkning på 1500kr. Det är sommar så ingen uppvärmning och använder vedspis. Jag kommer hamna hos kronofogden pga elräkningar. Ovanpå det är kundtjänsten helt omöjlig att få svar ifrån och får man svar och man ger gensvar med mer frågor så får man inte svar utan måste börja om och fråga igen!! Totalt värdelöst. Deras chefer slukar skattepengar med miljoner i månaden men dem klarar inte ens av att ha en fungerande kundtjänst!!! Det räcker nu!!
Riktiga grisar som skickar kunder sen…
Riktiga grisar som skickar kunder sen 20 år tillbaka till indrivaren Intrum pga ett par dagars sen betalning. Den gravt överviktiga Anna Borg behöver fylla på kakhålet? Bojkotta alla bolag som anlitar Intrum.
Vattenfall anlitar Intrum då faktura…
Vattenfall anlitar Intrum då faktura går över betalningsdatum. Intrum respekterar inte en betalning som gjordes samma dag utan fortsätter att skicka kravbrev. Deras rutiner är trakasserier. Därför har jag idag bytat ellevantör !
Korrupt statligt bolag p.g.a bonusar. Girigt lurigt
Korrupt p.g.a. bonusar till styrelse, vd och personal. Extremt pengagiriga kombinerat med fruktansvärd statlig byråkrati. Mardrömskombination. Borde illegalisera bonusarna. Dom tar betalt 450kr i påminnelseavgift om man missar med 1 dag, dom lurar folk in i bindande avtal som förnyas till ockerpriser utan godkännande i största hemlighet, dom gör allt för att man ska hamna i ett anvisat avtal med dom så dom kan ta betalt ockerpriser igen i största hemlighet sker det anvisade avtalet.
Det är girighetens ansikte som borde illegaliseras bonusarna i ett statligt elbolag.
Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.