Varme & Energi VVS Anmeldelser

4,1

Espergærde Varme og energi har fjernet vores gl gasfyr og installeret ny Luft/Vand pumpe hos os….lige fra første besøg, hvor de fandt frem til, hvilken pumpe der passede til huset, har vi følt os meg... Se mere

Vi har haft en rigtig positiv oplevelse af vvs firmaet Varme og Energi da vi lige pludselig stod med en opvaskemaskine hvor røret bag maskinen var utæt, og dermed en mindre vandskade. Tak for hurt... Se mere

Har i dag haft besøg af en vvs fra Kronborg vvs! Besøg af en meget kvalificeret ung mand, der virkelig kunne sit kram! Arbejdede hurtigt og effektivt! Samtidig yderst behagelig og venlig! Kan ku... Se mere

Efter at være blevet brændt af af en anden VVS’er og haft en ubehagelig telefonsamtale med en tredje VVS-sekretær, var det en kæmpe lettelse at tale med Emil fra Kronborg VVS. Han havde tid til at... Se mere

1. VVS-installatør
  2. Butik med VVS-udstyr

Vi har til formål at stille service og vejledning til rådighed med fokus på varme, energi og el området, samt blikkenslagerarbejde. Indenfor VVS udføres alt bla. Gas, vand, varme, sanitet, afløb og blikarbejde. Indenfor El udfører vi bla. kabelføring, reparation, vedligeholdelse af og fejlfinding på installationer, optimering af energi og belysning, samt installation af spots.

God

Svarer typisk inden for 1 uge

20 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Professionel rådgivning

Havde problemer med mit gulvvarmeanlæg. De guidede mig telefonisk til at løseprobleme. Jeg betalte ikke noget for opgaven.

2. april 2026

Besvarelse fra Varme & Energi VVS

Tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os, at vi kunne hjælpe dig med at løse problemet over telefonen, og at du havde en god oplevelse med vores service. Vi forsøger altid at finde den løsning, der giver bedst mening for kunden – også når problemet kan løses uden et besøg.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi sætter stor pris på det.

Varme & Energi VVS

Uigennemskueligt og dyrt

Man skal være opmærksom på, at det er et firma med flere afdelinger på Sjælland - med andre firmanavne. Ringer man f.eks. til Strømann i Charlottenlund, er det ikke sikkert, det er en lokal VVS'er der kommer ud - men f.eks. én med meget længere kørseltid. At Strømann er en del af dette firma, finder man først ud af, når man modtager fakturaen - som tilmed er horribel og med tillæg af timer og udstyr uden for det aftalte. Så én stjerne for at jobbet blev udført, en stjerne for, at fakturaen blev ændret. Men sikke et besvær, det krævede. Aldrig igen.

26. maj 2026

Kære Karin

Strømann VVS er i dag en del af Varme & Energi VVS, men de medarbejdere og den faglige erfaring, kunderne kender fra Strømann, er fortsat en del af virksomheden.
Montøren, du havde besøg af, er faktisk vores kloakmand, som altid har været tilknyttet G. Strømann — så der har ikke været tale om ekstra kørsel, fordi vi i dag hedder Varme & Energi VVS.
Vi beklager, hvis sammenhængen ikke har været tydeligt kommunikeret i forbindelse med din henvendelse. Det tager vi naturligvis med os videre.

For en god ordens skyld vil jeg nævne, at de poster, du oplevede som ekstra, afspejler det arbejde, der faktisk blev udført — blandt andet brug af rensemaskine for at løsne proppen i kloakken. Vi gennemgik efterfølgende sagen og justerede fakturaen, da timerne ikke var forklaret tydeligt nok ved bestillingen.

Tak fordi du gav os mulighed for at rette op på det. Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har spørgsmål.

Mærkelig oplevelse

Jeg troede, at jeg havde ringet til Strømann vvs, men det viste sig, at Varme & Energi VVS havde overtaget Strømann. Det undlod de at sige, og da jeg fik en regning, jeg ikke syntes stemte med dét, jeg modtog, fik jeg en lang smøre om, at sådan var det. Jeg valgte at betale, men vil ikke bruge dem igen. Så vær dog i det mindste ærlig i telefonen og sig, at det er nogle nye folk, der kommer ud til mig, så jeg selv kan tage stilling til, om jeg vil bruge jer.

25. marts 2026

Kære Hilda,

Tak for din anmeldelse og feedback.

Strømann VVS er i dag, en del af Varme & Energi VVS, men de medarbejdere og den faglige erfaring, kunderne kender fra Strømann, er fortsat en del af virksomheden.
Overtagelsen har gjort os større og givet os mulighed for at tilbyde endnu bedre service og flere ressourcer til vores kunder.

Vi beklager, hvis dette ikke har været tydeligt kommunikeret i forbindelse med din henvendelse. Det tager vi naturligvis med os videre.

Vi er samtidig kede af, at du ikke oplevede, at fakturaen levede op til dine forventninger, selvom den er udarbejdet på baggrund af det udførte arbejde og den anvendte tid.

Da vi ikke ved hvem du er, eller hvilket arbejde som har blevet udført hos dig, har vi svært ved at kontakte dig desværre.

Du er meget velkommen til at kontakte os, sådan at vi også kan kikke på din faktura, hvis du ikke ser dig enig.

Vi går meget op i at vores kunder er tilfredse og glade.

Rigtig god dag:)

Kom hurtigt og fik klaret sagerne

Kom hurtigt og fik klaret sagerne. Et sprængt varmerør. Fagligt ok.

10. februar 2026

Kære Michael,
Tusind tak for anmeldelsen.

Vi er glade for, at vi kunne komme hurtigt ud og få styr på det sprængte varmerør. Tak for de pæne ord om vores faglige arbejde, det sætter vi stor pris på.

Varme og Energi VVS

Venlig og kompetent udførelse af…

Venlig og kompetent udførelse af opgaven.

7. april 2026

Kære Leon,

Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Det glæder os at høre, at du oplevede både venlig og kompetent service under udførelsen af opgaven.

Varme og Energi

En dygtig VVSer fik løst et vandtryk…

En dygtig VVSer fik løst et vandtryk problem hurtigt og effektivt

7. april 2026

Kære Kirsten,

Mange tak for din flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Det glæder os at høre, at problemet med vandtrykket blev løst hurtigt og effektivt, og at du havde en god oplevelse med vores VVS’er.

Varme og Energi

Christoffer og en lærling var hos os i…

Christoffer og en lærling var hos os i 1 1/2 dag, hvor de arbejde for at finde en forstoppelse i et rør, og det lykkedes.
Vi kan kun sige positivt om dem begge.

17. december 2025

Kære Christoffer,

Mange tak for din flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Det glæder os meget at høre, at Christoffer og lærlingen fandt problemet og gav jer en god oplevelse undervejs. Vi giver selvfølgelig de pæne ord videre til dem begge.

Varme og Energi

Vi skulle have sat et rensefilter op…

Vi skulle have sat et rensefilter op hvor vand kommer ind i huset. Vi har fået at vide, at når vi selv har købt noget til installation, så bliver der faktureret pr time. Vi får det aftalte lavet. VVS’eren er grundig. (Dette er løst, men vil bare til info skrive det her. VVS’eren var ude af to omgange, da der først ikke var afsat tid nok. Anden omgang blev alt lavet som det skulle. Der blev så faktureret i overkanten, så tjek hvis I får lavet arbejde pr. time. Bogholderiet var til at snakke med og vi fandt en løsning.)

8. april 2026

Besvarelse fra Varme & Energi VVS

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi er glade for at høre, at du oplevede vores Montør som grundig, og at opgaven med installationen blev løst tilfredsstillende.

Ved timebaseret arbejde forsøger vi altid at afsætte den nødvendige tid, men i nogle tilfælde kan der opstå behov for ekstra tid eller et opfølgende besøg for at sikre, at arbejdet udføres korrekt.

Vi er samtidig glade for, at vi i fællesskab fandt en løsning omkring faktureringen, og at du oplevede en god dialog med vores bogholderi.

Tak for din feedback – den tager vi med os fremadrettet.

Sidst i 2025 oplevede vi problemer med…

Update: Efter jeg skrev denne anmeldelse svarede Varme & Energi, som det kan ses nedenfor, at jeg skulle kontakte dem - lidt pudsigt da de har alle mine kontakt detaljer som jeg har skulle gentage hver eneste gang jeg har ringet. Jeg ringede så - igen igen igen - i sidste uge og blev lovet - igen igen igen - at nogen ville vende tilbage. Det er ikke sket.

Sidst i 2025 oplevede vi problemer med vores gaskedel hvor trykket var for lavt og den dryppede. To gange kom Varme & Energi VVS ud for at fixe den og vi betalte flere tusind kroner for det. Anden gang, i december 2025, fik vi at vide at den faktisk slet ikke kunne fixes men skulle skiftes helt ud og vi fik at vide at vi ville få et tilbud på en ny gaskedel med det seneste besøg fratrukket prisen. Vi skriver nu næsten april og det tilbud er aldrig kommet. I de måneder der er gået har jeg ringet utallige gange og skrevet mails. Hver eneste gang får jeg en meget sød person i telefonen som hver gang forsikrer mig om at det her bliver eskaleret og at nogen vil vende tilbage til mig. Jeg har ikke fået et eneste opkald fra Varme og Energi VVS. Det føles helt surrealistisk at noge så simpelt kan være så umuligt at opnå, og vidner om at de ikke giver meget for ordentlig kundeservice. Så hvis du ikke har lyst til selv at spilde måneder af din egen tid ville jeg nok søge hjælp hos nogle andre.

11. december 2025

Besvarelse fra Varme & Energi VVS

Tak for din tilbage meddelelse– og vi beklager, at du har haft en frustrerende oplevelse.

Vi kan bekræfte, at vi har været ude på opgaven i forbindelse med jeres gaskedel, hvor vi i første omgang forsøgte at udbedre fejlen. Ved sidste besøg blev det vurderet, at kedlen desværre ikke stod til at reparere, og at en udskiftning ville være den rigtige løsning.

Det er korrekt, at du skulle have modtaget et tilbud – og vi beklager, at dette ikke er blevet fulgt op som aftalt. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi vil meget gerne få fulgt op på sagen hurtigst muligt. Du er velkommen til at kontakte os direkte med dine oplysninger, så vi kan sikre, at du får den kundebehandling, du er blevet lovet.

Kompetent vvs-firma

Virkelig et godt firma med gode håndværkere. De er til at stole på og man kan trykt overlade arbejdet til dem.

16. marts 2026

Kære Esben,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Det betyder meget for os at høre, at du oplever vores håndværkere som dygtige og pålidelige. Vi gør os umage for at levere arbejde, vores kunder trygt kan stole på.

Varme og Energi

Super venlige og imødekommende i…

Super venlige og imødekommende i butikken.
Skulle bruge et par ting til under 100 kr, men stor service på selv så lille en ordre.

18. februar 2026

Kære MD,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Det glæder os at høre, at du oplevede god service og blev taget godt imod i butikken. For os er alle kunder og opgaver lige vigtige, store som små.

Kom til tiden. Arbejdede hurtigt

Kom til tiden. Arbejdede hurtigt.

18. februar 2026

Kære Claus,

Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Det glæder os at høre, at du var tilfreds med både punktligheden og arbejdet.

Varme og Energi

Det er et super firma som også…

Det er et super firma som også behandler behandler deres medarbejdere

19. december 2025

Kære Tatianna,

Mange tak for din flotte anmeldelse det sætter vi stor pris på.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med os. Vi lægger stor vægt på både god service og et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere.

Tak for de pæne ord.

Jeg har brugt vvs firmaet flere gange

Jeg har brugt vvs firmaet flere gange
Både planlagt med nyt badeværelse og akut på døgnvagten ved et sprunget vandrør i sommerhuset, hvor andre firmaer havde lukket 👍

2. januar 2026

Kære Flemming,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din tillid gennem flere opgaver, det sætter vi stor pris på.

Det glæder os at høre, at du både har haft gode oplevelser med planlagte opgaver og ved akutte situationer. Vi gør altid vores bedste for at være til rådighed, når behovet opstår.

Tak for din anbefaling.

Varme og Energi

Snyder med timer og reservedele

Opdatering 28/1 :

Jeg har fået forklaret timeforbruget, og her bliver jeg fortalt at man skal betale timeløn fra vvs montøren kører hjemmefra, altså fra sin privatadresse, og til han er hjemme igen, på privatadressen.

Det vil sige at man betaler timeløn før medarbejderen overhovedet er mødt på arbejde, og længe efter han er stoppet med at arbejde.

På den måde kan 3.5 times arbejde nemt blive til 7 timer.

Jeg har nu også fået at vide at vvs montøren måtte køre 2 gange til grossisten. Det mener de også er helt rimeligt at kunden skal betale for.

I loggen på vores alarmsystem kan jeg se præcis hvornår han er kommet og hvornår han er gået, og han har været 3,5 time sammenlagt i vores hus.

Resten er kørsel til / fra hans privatadresse og 2 gange kørsel til grossist og måske en lur i bilen.

——————————————————————

Jeg har fået udført noget arbejde af Varme & Energi ApS.

Det gør jeg aldrig mere.

Jeg har modtaget en fuldstændig vanvittig fantasi-faktura.

Jeg har fået skiftet en udvendig vandhane og den indvendige hane til at lukke for vandet.

Og så har de skiftet et lille rør som var begyndt at blive tæret.

Det ville de have 13.167,23 kr. for.

Det “sjove” er hvordan de kom frem til det beløb.

373,75 “faktureringsgebyr”
831,25 kr. “servicevogn”
86,25 kr. “hjælpematerialer”
187,50 kr. “miljøtillæg”
368,75 kr. “kvalitetssikring”

Derudover et hav af små dimser som umuligt kan være brugt på den lille opgave. Flere af tingene koster i nærheden af 500-600 kr. pr. stk.

De var her i 5 timer. på fakturaen står der 7 timer.

På fakturaen er nævnt arbejde som slet ikke er blevet udført.

Jeg får fakturaen på mail den 7/12 2025.

Fakturadatoen hedder 30/9 2025.

Måske de havde håbet på at jeg havde svært ved at huske hvor længe de var her, eller havde mistet overblikket over hvad der var blevet lavet.

Jeg sendte dem med samme en indsigelse mod denne fantasi faktura, med nævnelse af alle de aktuelle “fejl” der var lavet på fakturaen.

Den svarede de aldrig på, men sendte bare rykkere.

Hold dig langt væk fra dette fusker firma.

Faktura nummer 109187
Ordre nummer 9866

3. september 2025

Hej Martin
tak for din anmeldelse
vi vil meget gerne kigge nærmere på din faktura, da jeg kan forstå du mener at der skulle være sket en fejl.

jeg kan lover dig for at vi ikke prøver at lave fantasi faktura eller snyde dig på nogen måde. på fakturaen har montøren beskrevet udførligt hvad han har lavet og hvad der er indkøbt til din opgavefor at kunne udføre denne

vores GPS siger at der er brugt fra 06:51 til
13:54 på jeres opgave- det giver det er 7 timer som der er angivet på fakturaen.

vi har udført opgaven 03/09 og ja du er blevet faktureret 30/09 da arbejdet tilhøre dette kvartal og ja du har modtaget fakturaen 7/12 og det er da beklageligt vi ikke har kunne give den før, og det har resulteret i at du har fået 76 dage til at betale den i, det er da noget af en kredit, og har jo intet med fusk at gøre

vi kan ikke se den mail du skulle have sendt, men vi vil meget gerne i dialog

så vi skal jeg bede dig om at ringe til os på 70605353
så vi kan få afklaret situationen evt. mødes med dig på adressen og gennemgå arbejdet -

vi kan se at du ikke betalt noget til os endnu

Kvalificeret arbejde!

Har i dag haft besøg af en vvs fra Kronborg vvs!
Besøg af en meget kvalificeret ung mand, der virkelig kunne sit kram!
Arbejdede hurtigt og effektivt!
Samtidig yderst behagelig og venlig!
Kan kun anbefale firmaet !
Mvh Karen Jespersen Gilleleje

17. november 2025

kan klart anbefales

I en branche (håndværkere generelt), hvor manglende evne til kommunikation og overholdelse af aftaler er dominerende, fremstår Kronborg VVS helt dukse-agtige.
Upåklageligt forløb fra den første kontakt til afslutning på opgaven.

22. august 2025