Urværket

Tak, fordi du bruger Trustpilot. Vi har desværre midlertidigt måttet lukke ned for tilgangen af nye anmeldelser på denne side. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Lækre armbåndsure med gode priser, samt en nem måde at finde det ur, man vil have. Der er dog nogle dårlige billeder på urene så man bliver nødt til at finde nærebillderene på andre hjemmeside... Se mere

Bestilte et fint casio ur på deres hjemmeside, det var billigere end hos konkurrenterne. Jeg fik med der samme et orde bekræftelse hvori der stod at uret ville blive leveret inde for et par dage. Peng... Se mere

Jeg bestiller et Longines Legend Diver…

Jeg bestiller et Longines Legend Diver med en leverings tid på op til 5 uger, efter 6 uger skriver de at leverandøren ikke kan skaffe det, at der vil gå længere tid, om jeg vil vente eller købe et andet ur. Urværket er så frække at blive med at annoncere med de har uret. Så køb et andet sted, mange af deres ure er falsk reklame, de kan ikke levere urene til annonceret priser.

19. februar 2021

Forfærdelig returservice!

Gode rabatter og stort sortiment. MEN, jeg købte et Michael Kors ur. Urskiven er for stor til min smag og håndled, så jeg sender derfor uret tilbage. At sende uret tilbage koster mig 58,- OG de oplyser at der vil gå flere uger før de modtager mit ur, dog tog det dem kun ca. 2 dage fra, at jeg købte uret til, at jeg modtog uret. Dårlig kundeservice. Alt i alt har de stadig mine penge til at stå, samt yderligere 58,- som jeg ikke får igen, det går nok, men vil meget gerne snart modtage mine andre penge, eftersom der er gået ca. 3 uger indtil videre... Glæder mig til at se om jeg modtager mine penge engang.

9. februar 2021

Jeg er glad 😃

Jeg er glad 😃
Bestilte min ur mandag og kunne hente det et udleverings sted nær mig torsdag i København
Venligst Tommy

5. februar 2021

Købte et Tudor 1926 på tilbud og til en…

Købte et Tudor 1926 på tilbud og til en god pris den 17. November.
Ordren blev bekræftet og godkendt. I dag mere end to måneder senere er uret stadig ikke leveret og de kan stadig ikke sige, hvornår de kan levere.
Der er tale om samme fremgangsmåde som hvidevareforretningerne. De trækker leveringen på tilbudsvaren og spørger om man ikke kan bruge et andet ur. De har stadig ure af samme slags til salg på deres hjemmeside, hvor de lover 2-5 ugers leveringstid. Det drejer sig om et helt almindeligt ur, som kan skaffes fra dag til dag fra en række andre leverandører.
Det er nu 3. gang, at jeg oplever det samme.
Køb dit nye ur et andet sted.

29. januar 2021

vare ikke tilgængelig

pengene blev trukket, men varen var ikke tilgængelig, hvilket de med beklagelse vendte tilbage om flere uger efter bestilling. Ville ikke handle her igen.

30. december 2020

Useriøs virksomhed, der lover mere end de kan holde.

Jer er aldeles utilfreds med Urværket.dk. Jeg har måttet annullere min ordre, da de ikke kan overholde aftale om leveringsdato, der er overskredet med måneder. De bliver bare ved med at holde en hen med ubrugelige svar. Nu afventer jeg om de er lige så hurtige til at tilbageføre mine penge, som de var til at trække dem. Urværket.dk kan absolut IKKE anbefales.

25. november 2020

Elendig service

Elendig service. Lover 90 dage returret. Men fordi man har prøvet uer et par gange, tager de ikke retur, da jeg har prøvet den. Køber ikke ur der mere. Utrolig dårlig service. Den er med læderrem, så mærker er umulig at undgå. Det burde man gøre opmærksom på.

9. november 2020

FUB OG SVINDEL - IKKE HANDEL HOS DEM!!!!!!

Bestilte d. 2/10
Pengene blev trukket allerede få dage efter og jeg har nu ventet 30 DAGE på min ordre, og den er stadig ikke modtaget.
Har skrevet med en Sille fra kundeservice, men jeg fik samme svar hver gang "Så snart vi ved noget konkret, så kontakter vi dig selvfølgelig."
Jeg har annulleret min ordre, men er spændt på om de overhovedet giver mig mine penge retur.
Fuldstændig tilgrin virksomhed - IKKE HANDEL HOS DEM!!!!!!

30. oktober 2020

Jeg købte et Michael Kors dame ur fra…

Jeg købte et Michael Kors dame ur fra Urværket hvor der er 10 atm på det vil sige uret burde kunne klare dykke/gå i bad osv. Efter 1 år kommer der fugt indeni selve urskiven under glasset så jeg har svært ved at se tallene. Har aldrig haft uret på under vand, kun i svært regnvejr på cykel.
Kontakter Urværket med billeder osv da der jo stadig er garanti på uret men de afviser mig totalt.
Efter 2-3 måneder er det yderligere forværret og jeg skriver ind igen, denne gang insisterende.
Får besked på jeg kan sende uret ind til gennemgang.
Må vente 6 uger på at få det tilbage og da det kommer retur er der fortsat fugt indeni men beskeden lyder at de har tryk testet uret og det godt kan holde til de 10 atm.
Jeg er blæst bagover!!! Her har jeg ventet 6 uger og modtaget uret i samme stand som da jeg sendte det ind. Nu har jeg så et ubrugeligt ur med garanti på men Urværket er ikke til at hugge eller stikke i.
Køber ALDRIG derfra igen og kan IKKE anbefale andre at købe derfra!!!

29. oktober 2020

De fortjener ikke en eneste stjerne

De fortjener ikke en eneste stjerne. De laver rav i ordren og man ender pludselig med 2 ordrer selvom man har bestilt to ure på en ordre, så de kan kræve to gebyrer!!!! Når man kontakter dem, siger de at de desværre ikke kan ændre det selvom det var deres fejl. Jeg køber aldrig noget fra dem nogensinde mere.!!!👎👎👎👎👎

14. oktober 2020

SVINDEL!!! Havde jeg ku var der 0 stjerner

Jeg er ved at hjælpe min far med at finde ud af hvad der er sket med en gave han har bestilt hos dem.

Havde jeg ku var der 0 stjerner!
Når du ringer på nummeret sker der ingenting den bipper bare som var det et falsk nummer.

Der er ikke svaret på min mail omkring at jeg ikke har modtaget varen. Det skulle være en gave som skal gives imorgen.

De 5-10 dage passer ikke.

De trækker pengene med det samme og påstår det den svenske lovgivning der giver dem ret til det.

Læste andre anmeldelser herinde hvor der også står folk har ventet længe og ikke modtaget pakken.

De sender en standard mail hvor der står den er på det eksterne lager.

Jeg kan ikke anbefale nogen at købe noget hos dem.

Det virker mest af alt som svindel.

1. oktober 2020

Forkert ur to gange

Jeg har fået forkert ur sendt til mig to gange.. Jeg returnerede det første sendte ur da det var forkert produkt, og de har de bare sendt det samme forkerte ur tilbage igen. Lad være med at bestille derfra. Man kan ikke være sikker på at man får det man har bestilt.

16. september 2020

Lækre armbåndsure med gode priser

Pris: 5 stjerner
Hjemmeside/bestilling: 5 stjerner
Pakning: 5 stjerner
Levering: 2 stjerner. (man kan ikke selv vælge pakkeshoppen, så selv om jeg er omringet af pakkeshops, skulle jeg køre 8 kilometer for at hente bestillingen)
Billeder af urene: 1 stjerne, eller måske 0
Leveringstid: 4

8. september 2020

SVINDEL !!!!

Hurtige til at trække pengene men en uge senere er varen stadig ikke afsendt. Når man søger på ordren på deres web site får man et standard svar. LAD VÆRE MED AT HANDLE DER !!!!!!

27. august 2020

Købte et ur som jeg derefter fik en…

Købte et ur som jeg derefter fik en “Deres Ordre er opdateret” mail, og om at den var klar til at returneres, dagen efter fik jeg “ Den vare du har købt er desværre udsolgt og har blevet slettet fra vores katalog.” mail, mine penge var allerede trukket, det skal lige siges at uret jeg købte kostede i alt 1330 kroner, men at jeg fik trukket 1345 kroner?!
da de refunderede beløbet var det kun de 1330 kroner, og ikke hvad de trak, kundeservice svarer mig ikke!!! Køb ikke fra urvaerket.dk, kan se jeg slet ikke er den eneste med en dårlig oplevelse! :(

13. august 2020

Sælger varer uden intention om at levere, bryder svensk købelov.

Efter lang tids søgen, efter en helt bestemt model, så jeg en annonce fra urværket, om at de kunne levere uret til en skarp pris. Jeg bestilte lynhurtigt varen, og fik fluks en ordrebekræftelse med meddelelse om at varen ville blive afsendt inden ugen var omme. Urværket trak pengene med det samme.
Jeg var i fantastisk humør, indtil morgenen efter, hvor jeg fik en mail på gebrokkent dansk, om at de ikke alligevel ville levere uret, men at jeg kunne "opgradere" til en anden model, end ikke et tilbud om pengene retur.
Med den svenske købelov i den ene hånd, og min telefon i den anden foretog jeg et retfærdigt dækningskøb, og bad herefter urvaerket, dække denne merudgift.
De svarede så, at de stik imod gældende lov havde fraskrevet sig alle former for forbrugerrettigheder, men, at jeg allernådigst kunne få mine penge tilbage.
Al information fra firmaet kommer kun på svensk på mail, eller gennem telefonen, hvor man får lov til at tale med en svensk medarbejder der ved gud lyder som om de hader deres job.
Køb for guds skyld jeres ure andetsteds.

19. maj 2020

ALT for lang leveringstid

Øv for en kedelig oplevelse. Jeg bestilte et ur som gave den 13. april d.å., med forståelse for, at der kunne gå op til 7 hverdage, før jeg modtog min bestilling - pengene blev trukket fra min konto nærmest timer efter at bestillingen er gået igennem. Jeg kontaktede kundeserve ad flere omgange, og da uret den 6. maj stadig ikke var dukket op - og kundeservice på ingen måde kunne svare på, hvornår mit ur kunne forventes at blive afsendt, endte jeg med at annullere min ordrer.

Uret var en gave, som på grund af manglende levering ikke var klar til en 30 års fødselsdag... Det kan umiddelbart ikke anbefales at bestille herfra, og på ingen måde, såfremt man har en tidsfrist.

17. maj 2020