Casa Roberto, fuengirola Puha ikke god - først der anbefales vin uden man kender menuen, det er ikke prøvet før!!! Dernæst en varm bolle med dejlig smør - nåja varm udenpå og kold indeni - et tem... Se mere

Restaurant Backhaus Ribe Jeg bestilte en stor helstegt rødspætte og ja den var virkelige helstegt. Ind kom en mørkebrun paneret ( frityrestegt ) tør rødspætte, det panerede skin var hårdt og kødet tø... Se mere

Jeg bestilte ubådstur til 5 mand med afbestilling. Jeg afbestilte, men blev trukket 1450 kr alligevel. Ubådstur på Gran Canaria Mogan. Ingen hjælp at hente via Tripadvisor. De er vist ret ligeglade.... Se mere

1,8

Under middel

4 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Casa Roberto

Casa Roberto, fuengirola
Dernæst en varm bolle med dejlig smør - nåja varm udenpå og kold indeni - et tema der blev fulgt.
Kolde pomfritter og endnu værre kolde frosne grønsager er det ok til en deleret til 60€???
Alt i alt meget skuffende - ikke et sted vi kommer igen

8. januar 2026

Helstegt rødspætte…

Restaurant Backhaus Ribe
Jeg bestilte en stor helstegt rødspætte og ja den var virkelige helstegt. Ind kom en mørkebrun paneret ( frityrestegt ) tør rødspætte, det panerede skin var hårdt og kødet tørt. Så de lyver ikke når de skriver HELSTEGT. for dem elsker en smør stegt rødspætte, bestil ikke den her.

16. september 2025

En rigtig dårlig oplevelse på Golf Resort Quelness Maximillian

Vi booker 3 nætter på Golf Resort Quellness Maximillian Hotel I Bad Griesback.
I pakken indgår 1/2 pension 2 greenfees på valgfri bane og hund.
Hotellet booker således de 2 greenfees på Beckenbauer course.
Hotellet glemmer dog at fortælle at man ikke må have hund med på banerne
Så da vi efter afvisning på Beckenbauer banen vender retur til hotellet med besked på at dette er uacceptabelt og vi ønsker at annullere vort ophold, de kunne jo blot have orienteret os om at hund var forbudt på banen, hvilket alle på hotellet vidste jf info fra banen sekretær.
Vi opkræves så 80% af opholdets pris, hvilket udvikler sig til en ganske højrøstet diskussion i hotellets lobby.
Da vi nægter dette, hotellet siger at golf ikke er deres ansvar og fastholder dette. Jeg beder så om at tale med en voksen, dette medfører så at en manager dukker op. Hun er meget ked af situation og lukker sagen, meget imod receptions chefen ønsker, med at vi betaler for den nat vi har været der. Ikke billigt men dog en del bedre en 80%
Receptions chefen opførsel er dog under al kritik og set i bakspejlet kunne det virke som en bevist aktion ikke at oplyse at hunde ikke var velkomne på banen (en bane dog undtaget men først efter kl. 16.00)
De troede nok vi ville blive alligevel
ALDRIG MERE MAXIMILLIAN HOTEL

1. august 2025

Advarsel: Ubrugelige billetter via Tripadvisor / Weekend in Italy

Vi købte billetter til Museo Galileo i Firenze for 7 personer via Tripadvisor som åbenbart samarbejder med udbyderen Weekend in Italy. Vi modtog billetterne, men ikke i PDF-format, som museet kræver. Da vi ankom, nægtede museet at acceptere billetterne (som vi fik via Tripadvisor) og museet oplyste, at Weekend in Italy ikke har noget samarbejde med dem.

Vi prøvede at kontakte udbyderen via det telefonnummer, der stod i bookingen – det virkede ikke. Vi sendte også en besked via Tripadvisor, men har aldrig fået svar.

Vi endte med at miste 1.070,37 kr. for 7 personer – og det til en pris, der var markant højere end museets normale entré. Hele turen blev ødelagt, og vi kom ikke ind.

Vi vil aldrig booke noget gennem Tripadvisor igen og anbefaler kraftigt, at Tripadvisor stopper samarbejdet med Weekend in Italy, så andre ikke bliver snydt som os.

29. maj 2025

Vil lukke min konto

Vil lukke min konto - og det virker selvfølgelig ikke!!! Hvorfor er det virksomheder tror det smart ikke at lade folk forlade et sted??? Nå jo - det er jo et amerikansk firma - og de er bare så go'e!! Bare så ringe!!!

18. juli 2023
Tripadvisor-logo

Besvarelse fra Tripadvisor

Hello Jan,

Thank you for taking the time to bring your concerns to Tripadvisor's page on Trustpilot. One of the Customer Relations representatives for Tripadvisor will be reaching out to you via email today with instructions on how to close your member account

Kind regards,
Tripadvisor Customer Relations Department.

Med Sengefabrikken kan man sove i fred

Her i dag vil jeg anmelt en rigtig god firma Sengefabrikken hvor vi har købt fra få uger siden en Continental seng med box , madras og top madras i latex til mange penge for vores dreng på 16 år som er på kosteskole i 10 klasse . Med min kone har vi beslutte at købt en continental seng som på en tidspunkt han kan flytte hjemme fra .
Servicen ved bestilling var perfekt , vi fik seng hurtig . Vores dreng var glad han fik mulighed at sove 3 weekend i . Sisdt uge vi løfter seng for støvsuger under og vi så at støtte midt i seng ved fød var knæk. Vi ring med det samme til Sengefabrikken og i dag kommer en fra Handy Polster.dk som har samarbejde med Sengefabrikken , han tilbud at sætter noget kryslaminet på begge sider med nogle skruer og en ekstra støtte ben midt på . Det var vi ikke glade for , fordig seng er hel ny , vi ringer med de samme til SENGEFABRIKKEN hvor det bliver aftalt med Siri at vi vil få en hel ny bund og transportør vil kontakt os når vi skal ombytte den defekt bund med den ny .
Så jeg vil siger at Sengefabrikken er meget reaktiv og løser problem , og jeg vil anbefaler Sengefabrikken hvor vi bestilte Continental sengen den gang en søndag kl 20.30 . Tak igen for en god service .

7. november 2022

Chalet de Sarenne, Alpe D’huez

Vi havde booket en dejlig stor lejlighed til 10 personer med spabad, troede vi. Her var møgbeskidt og ødelagte stole og sofa. Her er manglende finish overalt, der mangler udstyr til nok personer, der er kun 6 krus, og 2 gryder. Der er ingen kroge til toiletpapir, håndklæder og viskestykker. Vandet er iskoldt så ikke alle kan tage bad.
Vi kan ikke læne os tilbage i sofaen, for så falder den fra hinanden. Den er lappet lidt med Gaffa tape. Vi har påpeget mangler, men ingenting er blevet fixet. Der er et lille toilet med vask, som aldrig har været tilsluttet. Pga byggesjusk, her kan man så ikke vaske hænder men se et skab og vask, som er ubrugeligt. Der er ingen nøgler i toiletdørene, det er utrygt når msn er så mange sammen og skal tage bad og ha ro på toilettet. Vi troede det var 4 stjernet luksus, men fortrød vi bestilte det og vil under ingen omstændigheder anbefale stedet og værten.

11. marts 2022

TripAdvisor er PRO PUTIN

TripAdvisor har lukket for anmeldelser af Russiske steder.
De har lukket fordi vi folket, var i gang med at advare russerne, mod hvad deres regering laver i Ukraine.

Hvorfor har TripAdvisor frataget os denne funktion?
Er tripAdvisor PRO PUTIN?
Er TripAdvisor PRO Invasionen af Ukraine?
Er TripAdvisor PRO bombningen af Ukrainske byen?
Hvorfor hjælper TripAdvisor Putin på denne måde?

Vesten har fået et samlingspunkt, alle gør deres for at bekæmpe ondskaben Putin.
Men TripAdvisor har valgt en anden vej.
De gemmer sig i deres kontorer, bange for hvad kommentarerne vi efterlod på russiske sightseeing steder betød for deres virksomhed.

3. marts 2022

Skandale udløser ny skandale..

Jeg lavede min første anmeldelse på tripadvisor d. 1/1-21. Jeg fortalte om en dårlig oplevelses jeg havde med restauranten Kokkeriet i København. En time efter den var lagt op, var den på mystisk forsvundet ( slettet). Hvordan kan det lade sig gøre?? Og kan man så virkelig tro på nogen af de anbefalinger der bliver lagt op?? Meget skuffende! Håber moralen ændre sig i løbet af året!

1. januar 2021

Jeg bruger altid Tripadvisor

Jeg bruger altid Tripadvisor, når jeg skal rejse. Man har en masse nyttig information indenfor rækkevidde: links til tilbudspriser på overnatninger, anmeldelser fra andre rejsende, information om alle mulige seværdigheder, mulighed for at stille spørgsmål til andre rejsende og selv at skrive anmeldelser.

4. februar 2020

Tripadvisor giver mine rejser et mere…

Tripadvisor giver mine rejser et mere konkret formål ud over at opleve. Et ønske om at give gode og dårlige oplevelser videre til andre er en mere dedikeret måde at opleve på. Og når jeg selv skal finde en restaurant i et nyt område, så er Tripadvisor mit første valg - og det er meget sjældent - hvis nogensinde - at vi er gået forkert.

4. februar 2020

Personligt elsker jeg TripAdvisor og…

Personligt elsker jeg TripAdvisor og har stor glæde af siden både på mine ferie, men også inden afrejse. Dog kunne jeg godt tænke mig at de forslag af spisesteder med videre den viser en udfra ens lokalisation var mere præcise. Har ved flere lejligheder opdaget at noget den har vist som værende “tæt på” faktisk ligger et godt stykke fra en, hvilket er ærgerligt. Derudover ville jeg også ønske at man havde en kategori der hedder : Choiceawards så man nemmere ville kunne finde de steder der har fået det badge. Men ellers dejlig og brugvenlig side

10. september 2019