totaalBED - Lelystad Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Zuiderpoort 13, 8239 AB Lelystad, Flevoland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bij ons bezoek in de winkel (Lelystad) werden wij zeer correct en vriendelijk geholpen. Onze vragen werden serieus genomen en uiteindelijk hebben we een bed besteld. Na 8 weken wachten kwamen 2... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Positief over de service en oplossingsgerichtheid van TotaalBED. Wij hebben bij hen een nieuw bed aangekocht die helaas niet door ons trapgat pastte. Hiervoor extra kosten moeten maken door een verhui... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Leuke winkel (Lelystad) goede indeling en goede uitleg gekregen en goed kunnen vergelijken. Vriendelijk personeel en je word goed geholpen. levering moest een week eerder door omstandigheden. in go... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het duurde even voordat het bed geleverd werd, maar het resultaat mag er zijn. De verkoper deed het voorkomen alsof hij het proces kon versnellen door op de bestelling te vermelden "ze slapen nu op d... Se mere

Virksomhedsoplysninger

5. Madrasbutik

Om totaalBED - Lelystad

Skrevet af virksomheden

Moderne collectie

Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!

Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.

Bekijk onze winkels

Betaalbare kwaliteit

Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.

Familiebedrijf

Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.

De zekerheden van totaalBED

Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.

• Gratis bezorging en montage
  • 90 nachten proefslapen
  • Europese productie
  • Snel in huis
  • Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen

Boxsprings Bedden
Matrassen
Topmatrassen Beddengoed Lattenbodems Kledingkasten Accessoires

90 nachten proefslapen

Omruilgarantie

Omdat we graag zeker willen weten dat je echt lekker slaapt, mag je je nieuwe matras 90 nachten uitproberen.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1.575 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Super service!

Super service! Heel prettig geholpen en geadviseerd door Natasja in filiaal Lelystad. Vervolgens konden de matrassen veel sneller worden geleverd dan afgesproken en ook de bezorgers waren heel vriendelijk. Tot nu toe liggen de matrassen ook nog eens heerlijk! Zeer tevreden dus over deze top ervaring!

29. december 2025

Beste Efe,

Wat fijn om te zien dat je deze top ervaring hebt gehad en dat de matrassen heerlijk liggen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Absolute service en meedenken met de klant

Maatwerk,
Eerlijkheid,
en een solide prijs kwaliteit !
En je wordt netjes als klant behandelt.

25. december 2025

Beste meneer/mevrouw Van Veen,

Wat fijn om te zien dat je deze ervaring bij ons hebt gehad!

Goed service en aardig personeel

Goed service en aardig personeel

14. december 2025

Beste Sharif,

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service.

Heel veel plezier gewenst van jouw aankoop!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het uitzoeken van een nieuw bed ging…prima!

Het uitzoeken van een nieuw bed ging goed, ze prijzen niet een duurder bed aan,
Het was een aanbieding.
De levering was optijd, het bed werd goed en snel geïnstalleerd. Het slaapcomfort is goed.

19. december 2025

Beste Mirjam,

Wat fijn dat de aankoop van uw nieuwe bed goed is verlopen en dat u tevreden bent met het slaapcomfort. We zijn blij te horen dat de levering op tijd was en de installatie vlot verliep. Dank u voor uw positieve feedback!

Ze zijn goed in hún afspraken nakomen,

Ze zijn goed in hún afspraken nakomen,
Prima service àlles gemonteerd en boven gebracht.
Ik hoefde alleen nog maar mijn bed op te maken, met alles wat aangeleverd was en we slapen er heerlijk in

15. december 2025

Besvarelse fra totaalBED - Lelystad

Wat super fijn dat je zo goed geholpen bent in zowel de winkel als bij de aflevering.

Heel fijn om te zien dat je ook lekker slaapt!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wederom super geholpen en onze dochter…

Wederom super geholpen en onze dochter is heel blij met haar nieuwe bed

5. december 2025

Beste Roelofs,

Wat fijn om te zien dat je zo goed bent geholpen bij totaalBED Lelystad en dat je dochter erg blij is met haar nieuwe bed!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Op zoek naar een nieuw bed ben ik…

Op zoek naar een nieuw bed ben ik binnengelopen bij Totaalbed. Ik had een aantal wensen en heb die bij een kop thee met de verkoopster doorgenomen. Daarna zijn we gaan testen, het was al snel duidelijk wat voor mijn lichaam het fijnst lag.
En dan komt het leukste deel; het bed uitzoeken! Was snel gedaan, ik wist meteen welke ik wilde
Binnen 2 weken geleverd en gemonteerd door 2 vakkundige en ontzettend aardige mannen en sindsdien slaap ik als een roosje en word ik veel fitter wakker!

5. december 2025

Beste meneer/mevrouw Bosman,

Erg fijn om te zien dat je sinds je nieuwe bed als een roosje slaapt en veel fitter wakker wordt!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed geholpen met uitzoeken en de…

Goed geholpen met uitzoeken en de bezorgers waren ook heel vriendelijk

1. december 2025

Beste meneer/mevrouw Van Diemen,

Wat fijn om te zien dat je goed bent geholpen bij het uitzoeken van jouw bestelling en dat ook de bezorging goed is verlopen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Leuk geholpen in de winkel

Leuk geholpen in de winkel. Nette mannen die bed brachten, monteerde en alles netjes meenamen Toppers

3. november 2025

Hallo Bianca,

Wat fijn dat we je goed hebben kunnen helpen in de winkel en dat de bezorging en montage naar wens waren! Bedankt voor de mooie woorden.

Fijne service

Fijne service, Snelle levering.
Fijn winkelpersoneel.

9. november 2025

Beste Nico,

Dank voor jouw fijne feedback, wij waarderen het zeer!

Topservice!

Wat een fijne ervaring bij Totaalbed in Lelystad! Ik werd super deskundig en vriendelijk geholpen, alles verliep zoals beloofd en ik geniet elke dag van mijn heerlijke bed. Absoluut een aanrader voor iedereen!

17. oktober 2025

Beste Mildred Starke,

Wat fijn om te vernemen dat je een top ervaring hebt gehad bij totaalBED Lelystad en dat je deskundig en vriendelijk bent geholpen.

Hartelijk dank voor je review.

Keurige service

Service in de winkel was top en de aflevering was conform afspraak.

9. oktober 2025

Besvarelse fra totaalBED - Lelystad

We zijn blij dat jouw ervaring zo positief is geweest!
Hartelijk dank voor je bestelling en de mooie woorden.

Alvast een fijne nachtrust toegewenst!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Er is geluisterd naar de wensen

Er is geluisterd naar de wensen , en erop geacteerd op een erg goede vriendelijke manier

16. oktober 2025

Besvarelse fra totaalBED - Lelystad

Bedankt voor jouw review. We zijn blij dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen! Heel veel (slaap)plezier met jouw nieuwe aankoop.

Goede uitleg qua type bedden.er werd

Goede uitleg qua type bedden.er werd
Naar je geluisterd .Goede advies

11. oktober 2025

Besvarelse fra totaalBED - Lelystad

Fijn dat we je goed hebben kunnen adviseren over de bedden en dat er goed naar je geluisterd is.
We wensen je veel slaapplezier!

Prettige zaak

10. oktober 2025

Besvarelse fra totaalBED - Lelystad

Bedankt voor uw positieve review!

Met vriendelijk groet,

Bryan
Klantenservice totaalBED.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed en netjes geleverd ;)

29. september 2025

Besvarelse fra totaalBED - Lelystad

Hartelijk dank voor de 5-sterren beoordeling.
Wij wensen je nog heel veel slaapplezier!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn goed voorgelicht en prettig…

We zijn goed voorgelicht en prettig geholpen. Levertijd was ook redelijk snel.

3. oktober 2025

Besvarelse fra totaalBED - Lelystad

Fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen informeren en helpen.
Wij wensen je alvast veel plezier van jouw aankoop!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Betrouwbaar m.b.t gemaakte afspraken.

Vriendelijk en bekwaam geholpen in de winkel. Heel vriendelijke, zorgvuldige en snelle chauffeurs/medewerkers.

3. oktober 2025

Beste heer/mevrouw Vermaak,

Wat fijn te lezen dat je zo tevreden bent, heel hartelijk dank voor deze mooie review!

SUPER BED

De verkoopster en de bezorging en het plaatsen is heel goed gedaan dus ben zeer tevreden en slaap nu TOP

2. oktober 2025

Beste Louise,

Hartelijk dank voor jouw mooie review, wat fijn te horen dat je zo lekker slaap, daar doen wij het natuurlijk voor!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

BEESTJES in nieuw bed!!!

Mijn moeder heeft hier onlangs een duur nieuw bed gekocht, incl. matras en topper. Alles leek prima totdat ze na een week helemaal onder de beten zat en toen ze de topper optilde, zag ze een zwart BEESTJE (waarschijnlijk een bedwans of vlo). Echt te goor voor woorden! Na meerdere keren telefonisch contact neemt Totaalbed TOTAAL geen verantwoordelijkheid. Komen niet met een oplossing, geen tegemoetkoming, NIKS. Bellen zelfs niet meer terug na zogenaamd overleg met de leidinggevende. Echt kansloos en totaal niet klantvriendelijk. Mijn moeder neemt rechterlijke stappen en is voorlopig haar geld kwijt. Ik zou hier dus zeker niks kopen!

16. september 2025
Uopfordret anmeldelse

Beste Aukeline,

We hebben telefonisch contact gehad over deze vervelende situatie bij jouw moeder. Samen hebben we afspraken gemaakt waarop een vervolg gegeven wordt.