Mij zijn verkeerde afmetingen van een dekbed gegeven, de overtrek is 40 cm te groot en dat vind ik best lastig, vooral omdat ik 2x heb gevraagd naar de afmetingen.
Lokation
Skift lokationDoctor Martin Luther Kingsingel 44, 9203 JC Drachten, Friesland, NL
Se, hvad kunderne siger
Wij hebben een super fijne ervaring gehad bij TotaalBed Drachten! We zijn ontzettend goed geholpen door Jantina. Ze nam echt de tijd voor ons en liet ons van alles ervaren: van kussens en dekbe... Se mere
Virksomheden har svaret
Bij Totaalbed in Drachten zijn we zeer goed geïnformeerd, vriendelijk geholpen en konden/mochten we diverse bedden uitproberen. De verkoopster heeft goed naar onze houding gekeken en waar nodig gec... Se mere
Virksomheden har svaret
Problemen met bestelling omdat stof die we hadden uitgezocht wat even niet leverbaar was. Maand langer wachten was niet fijn maar de afhandeling met een leuke korting en dan zo.n sympathieke medew... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om totaalBED - Drachten
Skrevet af virksomheden
Moderne collectie
Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!
Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.
Bekijk onze winkels
Betaalbare kwaliteit
Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.
Familiebedrijf
Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.
De zekerheden van totaalBED
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.
- Gratis bezorging en montage
- 90 nachten proefslapen
- Europese productie
- Snel in huis
- Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen
Boxsprings Bedden
Matrassen
Topmatrassen Beddengoed Lattenbodems Kledingkasten Accessoires
90 nachten proefslapen
Omruilgarantie
Kontaktoplysninger
Doctor Martin Luther Kingsingel 44, 9203 JC, Drachten, Friesland, Holland
- 0512 53 82 96
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vlotte bediening zeer goede kennis van…
Vlotte bediening zeer goede kennis van het product.Goede monteurs.
Jullie waren mooi op tijd en erg…
Jullie waren mooi op tijd en erg zorgvuldig met het in elkaar zetten het bed stond er in een zeer korte tijd.
Behulpzaam en vriendelijk
Behulpzaam en vriendelijk, dat was onze ervaring in de Drachtster vestiging, ook toen er in de bestelling wat gewijzigd moest worden, omdat ons oog te groot was voor ons kleine appartement......Het ledikant met latenbodems en matrassen stonden in een mum van tijd op de juiste plek. Het wachten waard.... want de levertijd is aanmerkelijk!
We zijn tevreden mensen
We waren erg tevreden ivm de rust en de tijd die de verkoper uitstraalde .
alles is prima geregeld gr
Topservice!
De service gelijk in de winkel. De afhandeling en het bezorgen, alles was Top!
Zeer goed geholpen door medewerkers
Je bed is beter bij Beter Bed
Bij het oriënteren van een nieuw bed werden we perfect voorgelicht door de verkoper over de kwaliteit van het bed waar onze interesse naar uitging.
De afgesproken tijdspanne waarin
Het bed geleverd zou worden was 100% goed. Een "smetje" op de topper werd correct afgehandeld.
Al met al:
-Correcte voorlichting
-bezorging binnen afgesproken tijd
-Zeer goede na service
Het enige minpunt was de dag van…
Het enige minpunt was de dag van aflevering. De mannen waren ondanks dat ik gebeld heb of juist omdat ik gebeld heb plm. 40 minuten na de laatst aangegeven tijd pas bij ons. Moest een hoop moeite doen om toch thuis te zijn.
Goed geholpen in de winkel en geen…
Goed geholpen in de winkel en geen opdringerige verkopers. Bij levering goed geïnformeerd, snelle montage en vriendelijk personeel.
Goede uitleg en super geholpen aan het juiste bed, en super snel door de jongens in elkaar gezet naar tevredenheid
In de winkel werd ons alles uitgelegd en ons laten zien wat de goeden ligging voor ons was.
GEEN WOORDEN MAAR DADEN!!!
Een ruime tijd van uitleg geven over goede houding en het juiste matras kiezen ,daarna een vlotte afhandeling van afspraken omtrend levering en betaling op papier zetten
Bij aflevering gaat alles conform de afspraken dus GEEN WOORDEN MAAR DADEN!!!!
Goede service en vriendelijk en goed…
Goede service en vriendelijk en goed uitleg van verkoopster en goede monteurs. De levering en plaatsen ging soepel en goed. Nog bedankt
Vriendelijke verkopers.Ik wist van te…
Vriendelijke verkopers.Ik wist van te voren welk bed enz. ik moest hebben dus daar waren wij erg snel mee klaar. Desondanks een vriendelijk ontvangst en een goed gesprek over divese uitvoeringen van mijn keuze. Bestelling en aflevering volgens afspraak. Helemaal prima.
goede behulpzame bezorgers
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Duurde lang voor order compleet was .
Duurde lang voor order compleet was .. maar de communicatie was goed hierover en de medewerking en meedenken voor oplossing naar onze tevredenheid

Besvarelse fra totaalBED - Drachten