Heel vriendelijk en persoonlijk geholpen in de winkel. Verkoopster was geduldig en dacht met me mee om de juiste keuze te maken voor het bed. Levering verliep ook goed: van te voren goed gecommuniceer... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij hebben vandaag bij Totaal bed een bed gekocht bij Natscha echt super geholpen nam alle tijd voor ons, en bij totaal Bed hoef je niks aan te betalen en 90 dagen uitproberen wat wil je nog meer, nee... Se mere
Ik ben goed en professioneel geholpen door Manuela. De 2 mannen die mijn bed kwamen brengen hebben dit supersnel en vakkundig in elkaar gezet. Dus daarom mijn 5 sterren en raad ik iedereen deze wink... Se mere
Virksomheden har svaret
Heel goed geholpen met de juiste keuze maken voor het bed. Eerlijke advies en meedenkend over de betaling. De levering werknemers waren heel vriendelijk en deden goed hun werk.
Skrevet af virksomheden
Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!
Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.
Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.
Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.
Omruilgarantie
Washingtonstraat 50-52, 1334LT, Almere, Flevoland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Behulpzame verkoper.
Bezorgers vriendelijk en hebben kennis.
Alles vlot geregeld

Alles super geregeld
Van het bekijken van de bedden
Goed geholpen in Almere
Daarna het monteren wat ‘n geweldige mannen

Besvarelse fra totaalBED - Almere
Snelle levering en supersnelle montage, ook prima kwaliteit

Besvarelse fra totaalBED - Almere
Er kwam meteen een verkoopster naar ons om één en ander uit te leggen en daarna konden we op ons gemak kijken wat we mooi vonden. Daarna heel goed geholpen met wat voor ons het beste bed zou zijn. Met proefliggen en verschillende matrassen.

Besvarelse fra totaalBED - Almere
Heldere afspraken en communicatie, tijdige levering en keurige installatie

Besvarelse fra totaalBED - Almere
totaalBED heeft goed geholpen om het juiste bed te kiezen. De levering van het bed verliep vlekkenloos. Binnen 30 minuten was het bed gemonteerd en alle verpakkingsmaterialen zijn meegenomen. Super!

Besvarelse fra totaalBED - Almere
Goed geholpen bij Totaal Bed Almere door Manuela: alle tijd, mogelijkheden, stofstaaltjes en advies gekregen om tot een goede keuze te komen. De mogelijkheid om later alsnog de matrassen om te ruilen is een geruststellend idee: in de praktijk ligt het thuis toch net weer wat anders dan in de winkel met je kleding aan.....
Alles netjes volgens afspraak bezorgd en op zijn plek gezet.
Blij met onze keuze!

Besvarelse fra totaalBED - Almere
In de winkel in Almere is de service top. Er werd ruim de tijd genomen om een juiste keuze te maken. Mijn puber werd serieus genomen en kon duidelijk aangeven wat ze zou willen. Met hun hulp was het bed en matras zo uitgekozen. De monteurs kwamen op tijd volgens de indicatieve tijd het bed leveren. Het bed is netjes naar boven gebracht en in elkaar gezet. Alle verpakkingsmaterialen zijn weer meegenomen. De mannen waren vriendelijk en respectvol. Het bed kon achteraf betaald worden met pin.Mijn puber is super blij met het bed en slaapt er heerlijk op.
Voor mijzelf heb ik een nieuwe kussen aangeschaft. Ik werd in de winkel goed geholpen en geadviseerd. Nu geen pijn in nek en schouders meer en een betere nachtrust. Gewoon top.

Besvarelse fra totaalBED - Almere
Goed geholpen in de winkel, heel vriendelijk nam de tijd, goed advies. Echt super.
Montage was ook super goed. Netjes vriendelijk.
Werd gezegd dat we nog een factuur zouden krijgen via de mail.
Daar over gebeld, toen we het bed hadden gekocht kregen we dat al mee.

Besvarelse fra totaalBED - Almere
Je wordt in de winkel al heel vriendelijk geholpen. Ze luisteren naar je wensen en komen dan met een goed advies.
De mannen die het bed brachten waren ook super. Erg vriendelijk en secuur.

Besvarelse fra totaalBED - Almere
Goede uitleg en begeleiding bij het maken van de definitieve keuze.
De tijd tussen bestellen en levering was wat lang, maar de bezorging en montage ging zeer gesmeerd.

Besvarelse fra totaalBED - Almere
Prettig geholpen in de winkel.
Levering op tijd, en de medewerkers die het bed in elkaar gezet hebben zijn erg goed op elkaar ingespeeld.