Thule passer ikke på miljøet – og det burde alle vide. Urban Glide 3 er en rigtig god klapvogn. Den er behagelig, stabil og fantastisk at gå med. Men da ophænget ved fjederen knækkede, stod vi med... Se mere
Har en cykelholder som lige over to år som gået i stykker. Ikke muligt ringe til Thule eller få noget dansk vejledning. De svenske supportere meget svære og forstå, giver dårlig og inkompetent ve... Se mere
Købte deres dyreste cykelholder til to cykler for nogle år siden. Købte den dyre version med LED lygter hvilket viste sig ar være en rigtig dum beslutning. Da LED lamperne var den del af lamp... Se mere
Thule helps you transport anything you care for safely, easily and in style so that you are free to live your active life. Thule - Bring your life
Fosievägen 13, 214 31, Malmö, Sverige
Svarer typisk inden for 1 måned
Vi lavede en reklamation på en 3 mdr gammel markise til vores tagtelt, hvor der var medsendt billeder af problemet. 2 dage efter fik vi et fint svar tilbage fra Thule, og der var allerede afsendt en ny markise til os. Meget fin service.

Besvarelse fra Thule
Thule har gennemtænkte produkter, der gør hvad de skal, hver gang og det er en fornøjelse at opleve, at selv der hvor andre eller en selv ville have skåret et hjørne, så er det aldrig tilfældet. Jeg har gamle og nye produkter fra Thule og jeg kan sagtens se udviklingen over tid og kan se at produkt udvikling er noget der ligger jer meget på sinde, selvom at jeres produkter som regel er spændt på noget andet, der i forvejen har gjort noget ud af sit eget formsprog, så er I aldrig second best, men er med til at forme helheden i slutresultatet.

Besvarelse fra Thule
Kundeservice yder hurtig og professionel svar. Tak.

Besvarelse fra Thule
Thule passer ikke på miljøet – og det burde alle vide.
Urban Glide 3 er en rigtig god klapvogn. Den er behagelig, stabil og fantastisk at gå med. Men da ophænget ved fjederen knækkede, stod vi med et problem, der aldrig burde have været et problem: En lille, simpel plasticdel, som er nem at skifte, findes ikke. Reservedelen kan ikke bestilles. Den eksisterer ikke.
Så bliver man som børnefamilie tvunget til at købe en helt ny og dyr klapvogn. En ellers fin og solid vogn skal kasseres, fordi Thule ikke har sørget for, at man kan reparere den. Det er ikke bare dårlig service. Det er miljøsvineri.
At smide en velfungerende klapvogn ud på grund af én lille del er spild af ressourcer, penge og ansvar. Det burde være en selvfølge, at en producent har alle reservedele på lager, så man kan bestille dem hurtigt og nemt. Ved at undlade det bidrager Thule aktivt til unødvendigt affald og belastning af miljøet.
Dette handler ikke kun om én klapvogn. Det handler om, hvilken standard vi accepterer. Når store mærker tvinger forbrugere til at kassere i stedet for at reparere, er det os alle, der betaler prisen – og planeten med

Besvarelse fra Thule
Arrogant afvisning af kundesupport, da det jeg søgte skulle bruges på en båd, ville de ikke hjælpe. Jeg søgte blot praktisk produktinfo, men ingen hjælp at hente.

Besvarelse fra Thule
Hurtige tilbagemeldinger og super konstruktive anvisninger tilkoblet en stor venlig tålmodighed

Besvarelse fra Thule
Fantastisk, havde problemer med et stik på cykelholder , straks sende Thule et nyt,så er mega tilfreds med deres service

Besvarelse fra Thule
Min kæreste og jeg har købt en Thule Glide 3, som hurtigt viste sig at have en alvorlig fejl: vognen trækker gradvist mere og mere mod venstre under brug, indtil den reelt ikke kan bruges til løb.
Problemet kan midlertidigt “rettes” ved at afmontere og justere forhjulet, men det holder højst en halv løbetur, før fejlen er tilbage. Det er med andre ord ikke en brugerfejl, men en vedvarende defekt.
Kontakt med Thule Group’s kundeservice, med "Jan" i spidsen, har været en yderst frustrerende oplevelse. Vi er blevet sendt i ring med de samme standardinstruktioner igen og igen – læs manualen, send billeder, justér selv – uden nogen reel vilje til at løse problemet. Efter gentagne henvendelser står vi stadig med et defekt produkt.
Det virker som om, fokus er på at undgå ansvar frem for at hjælpe kunden. Vores tålmodighed er opbrugt, og sagen går nu videre til klageinstans.
På den baggrund kan vi på ingen måde anbefale hverken produktet eller virksomheden.
/sag 02501089

Besvarelse fra Thule
Har købt en Thule Onto 2 som efter første køretur 3 dage gammel har slidt hul i stoffet pga at skruer som er monteret i stel stikker ud og rammer stof /indtræk da produktet er købt i gennem ad Danmark/ thansen og jeg ikke har mulighed for at at lave en reklamation igennem dem
dog har jeg en kvittering så er der ingen hjælp at få selv om at det er en stor produktions fejl fra Thule

Besvarelse fra Thule
Rart at det man køber til at at transportere ting på taget af bilen, er af høj kvalitet, og holder år efter år.

Besvarelse fra Thule
Min cykelholder er 4år gammel, og Thule vil ikke sælge en reservedel, et håndtag til mig. Jeg er godt tilfreds med produktet, men tør ikke indlevere den til Thule, for så skal jeg betale for en rep. jeg selv kan udføre.

Besvarelse fra Thule
Jeg havde et konkret spørgsmål vedr. tagbøjler til min bil.
Dagen efter lå der en brugbar løsning i min mailbox. - Superflot og hurtig service

Besvarelse fra Thule
Super kundeservice og meget professionel håndtering når nu forsendelsen blev tabt i transport (dog ikke Thule sin fejl). Men fantastisk service og opfølgning helt frem til at forsendelsen blev leveret! Tak til MAX som gjorde et fantastisk job!!

Besvarelse fra Thule
Har flere gange rakt ud til Thule vedr. udstyr og reservedele til campingvogn. De svarer ALTID og typisk samme dag.
Mange leverandør kunne lærer af Thule kundeservice.

Besvarelse fra Thule
Havde mistet en lille gummistøtte til et fodsæt til tagbøjlerne da denne del ikke sider ordentligt fast på resterende fodsæt når den ikke er monteret på taget.. dette kunne ikke skaffes af thule. og beskeden var bare at købe nye bøjler og fodsæt, da de gamle var gået ud af produktion.
jeg har købt orginale toyota tagbøjler nu, som fungerer meget bedre og lettere at montere end det gamle thule sæt. Eneste positive fra thule var at de svarrede. på mails

Besvarelse fra Thule
Desværre en gammel anmeldelse som har ligget og naget i baghovedet (manglende tid da jeg har en familie og to børn). Snydes for en anmeldelse skal I dog ikke Thule.
Købte d. 23/10 2024 en Thule AcuTight Knob på Thule's webshop. Knob'en skulle erstatte en af mine almindelige "Knobs" på min Thule VeloCompact 926 for at jeg kan fragte min MTB med carbonstel på sikker vis.
Jeg følger brugsanvisningen men det lykkes ikke. Låsecylinderen passer fint i den nye AcuTight, men AcuTight gør det stik modsatte af hvad den skal!
1. Den spænder ikke med moment, men derimod fuld styrke, som hvis du anvendte det almindelige Knob. Dette betyder at hvis du spænder din carboncykel fast med dette håndtag, vil stellet blive knust!!!
2. Låsen fungerer ikke, så når den er tilspændt (uden moment hvis man tør det) så er den lige til at dreje af igen og dermed ulåst!
Jeg har forsøgt, min kæreste har forsøgt og en af mine ingeniørvenner har forsøgt. Alle har læst og fulgt vejledningen til punkt og prikke.
Nå...fat i kundeservice som sådan set er hurtige nok til at svare. De beklager og sender en ny efter vi har skrevet sammen.
Den næste gør nøjagtigt det samme. Jeg skriver igen og meddeler at der må være en fejl i produktionen (tænker man som forhandler og producent må være meget interesseret i konstruktiv feedback). Men derfra bliver det desværre til at jeg skal optage video af at jeg samler den. Her hopper kæden af. Jeg tilbyder jer at sende det hele retur så I selv kan analysere produkterne, men der når vi ikke til. Udfordringen er at I lægger ansvaret over på mig som forbruger og det har jeg desværre ikke tid til som familiefar og dette er på ingen måde min forventning når jeg køber noget som jeg anser for et kvalitetsprodukt. Jeg vil blot have mine penge retur og naturligvis sende det hele retur til jer.
Jeg kommer ikke til at bruge denne på nogen carboncykel, da den vil knuse stellet øjeblikkeligt!
Jeg kommer heller ikke til at købe yderligere Thule produkter, desværre. Mit indtryk var at I leverede en høj kvalitet, men tilsyneladende tager I ikke jer selv seriøst. Der finders masser gode alternativer på markedet, bare se mod Tyskland.
Mit bedste råd hvis du overvejer et Thule produkt...køb det hos eksempelvis Thansen, så kan du returnere det hos forhandleren og få pengene retur.

Besvarelse fra Thule
Det startede lige ud med lidt udfordringer men efterfølgende har vi oplevet en rigtig god kundeservice og produkterne ser ud til at være rigtig fint stand. Tak til Max for hjælpen!

Besvarelse fra Thule
God og effektiv hjælp ved et problem med en fod til en tagbøjle

Besvarelse fra Thule
Man ender desværre for ofte i en virksomhedsbureaukratisk fælde, hvor interne reglerne for, hvordan supportmedarbejdere (typisk fra lande uden forståelse for lokale forhold) må hjælpe kunder, forhindrer at problemer med varer bliver afhjulpet.
Efter at have købt en af deres løbevogne brugt, som desværre har en væsentlig fejl, mener Thule at en autoriseret reparatør skal afhjælpe, mens den nærmeste reparatør mener Thule selv skal hjælpe. Ifølge Thule gælder garantien stadig, men de vil ikke gøre noget ved det.
Måske håber Thule på, at jeg opgiver, så de kan spare nogle omkostninger til at afhjælpe problemet ellers så forstår supportmedarbejderen simpelthen ikke, hvordan man skal tænke uden for sit manuskript. I hvert fald, står jeg tilbage uden at være hjulpet.
Opdatering: Thule har stadig ikke afhjulpet problemet og ønsker derfor ikke at opfylde deres forpligtelser i forbindelse reklamationer. Af et svensk anerkendt mærke havde jeg som minimum forventet, at de følger gældende lovgivning.

Besvarelse fra Thule
De svarede hurtigt på mine spørgsmål , så jeg fik købt det rigtige til min nye bil