Tennis Warehouse EU Anmeldelser

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 måned

3,8

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Super/ikke eksisterende service

Jeg købte en tennisnederdel. Til at starte med fik jeg ingen bekræftelse, men fik dog fat i dem og de meddelte at den var sendt efter et stykke tid. Men men, nederdelen kom, og var i stykker. Elastikken havde sluppet selve nederdelen. I bekræftelsen skulle der ha været en returlabel i - men da jeg ikke havde fået en bekræftelse, havde jeg jo heller ingen returlabel. Den skrev jeg efter - og hørte ingenting. Skrev igen - og hører stadig ingenting. Ville ønske jeg havde læst trustpilot inden jeg havde handlet her. Handler her aldrig mere!!

9. januar 2023

De virker ikke som om de gider

Giver dem én stjerne, kommer ikke til at handler der igen. Bestilte en speciel ketcher, de var de eneste der havde den model. Jeg vælger den streng osv som jeg gerne vil have, det jeg plejer at bruge. Jeg får så en mail fra dem hvor de forsøger at sælge mig både den streng jeg har bestilt, men sandelig da også det ketcheren er opstrenget med fra fabrikken. Hvis jeg havde ønsket den type opstrengning der er lavet på fabrikken, så havde jeg nok købt en ketcher i den lokale legetøjsbutik. Deres argument var, jamen så kan vi sende den hurtigere og den opstrengning der sidder i ketcheren, den er helt gratis! Det lugter langt væk af at de faktisk ikke rigtig gider at strenge en ketcher op. Så lad vær med sælge ydelsen.

27. april 2021

God kundeservice

God kundeservice - svarer hurtigt på mail, og giver god vejledning. Jeg var i tvivl om skostørrelse, men de skrev jeg bare kunne bestille to par, og sende det andet - gratis - tilbage. Super kundeservice - meget bedre end Tennis-point, hvor man ligeså godt kan tale med sin kat...
Hurtig levering - to dage fra lager i Tyskland, over Kastrup og til Jylland.

14. juni 2018

Perfekt

Perfekt. Gode priser. Levering med Fedex på 3 dage og gratis retur!

22. februar 2018

Skarp pris og hurtig levering.

Absolut billigste pris på et Wilson 6 meter mini-tennisnet, og til en porto på sølle 10 Euro, Tenniswarehouse-europe har adresse i Tyskland.
Opslag på trustpilot gav pote og så lovende ud, så ordren blev afgivet.
5 dage senere ankom varen, 2 dage før anslået.
Visa- og Masterkort kan benyttes, mange Tyske firmaer bruger bankoverførsel(besværligt).
Så alt i alt en god oplevelse, og sparet en masse penge.

16. maj 2013

Rigtig go service!

produkterne leveres hurtigt, de er nemme at komme i kontakt med over telefon og email, og meget hjælpsomme. bestiller man for over 75 € er forsendelsen gratis.

4. april 2009
Vis anmeldelser på alle sprog. (278 anmeldelser)