Efter en bedrövligt lång väntan och omkoppling i telefonen, kunde jag dagen efter (efter lång väntan igen) äntligen få prata med en fysisk person. Denne var helt OK.

Telenor.se stjæler dine ubrugte data, og informerer ikke tydeligt herom ved køb af data på taletidskort. Jeg forventer at i ændrer jeres app samt kvitteringer, så det tydeligt fremgår, at man s... Se mere
Fantastisk kvalitet, men stadigvæk lidt for dyrt
Se vad Telenor kan erbjuda dig
Sverige

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Kommer inte in på Telenors streaming på Tv eller padda. Har anmält flera gånger. Nu uppe i 3 dagar utan Tv och får olika info varje gång till att det här fixar vi nu till att det kan ta en vecka

Besvarelse fra Telenor Sverige
Helt ringe, både bredbånd og særligt kundeservice. Jeg har betalt alt, alt for meget - særligt når man tænker på, at hverken produktet eller kundeservicen fungerer, og ikke har gjort det på noget tidspunkt. Yikes. Efter at have været forbi butikken, skrevet utallige gange til kundeservice, for efterfølgende at ringe til dem tre gange, er problemet stadig uløst og jeg betaler samme pris. 902 kr om måneden!
Ærgerlig pengemaskine.

Besvarelse fra Telenor Sverige
telenor løber fra de aftaler de laver om nedsættelse af priser der går lige 4-6 måneder så er prisen tilbage til den man ikke ville ha. jeg ville skifte selvskab for hvor den ikke blev nedsat men bare bliver hvor vi har aftalt, så nu skal jeg igen bruge tid på at ringe og det samme igen igen igen og på telefonen er ventetid 14 min. men virkeligheden er 42min og når man endelig kommer igennem så bliver men liiiiige videresendt da det jo er alle store firmaers mål at gøre kunderne trætte på ved at sende videre jeg siger at jeg får et anfald hvis jeg ikke så kommer igennen med det samme og han lover at der er der ingen vent er..... Nu har jeg så siddet i kø yderligere 15 min..... ingen respekt for jeres kundernes tid eller penge... OG HOLD DA OP NOGLE SVAGE SVAR I GIVER JERES KLAGENDE KUNDER... DE SKAL BARE LIGE RINGE TILBAGE .... JA FLOT MEN DET ER MIN. 1 TIME YDERLIKGERE UD AD DERES LIV, KOM DOG IND I KAMPEN OG FÅ DOG RYTTET OP OG TAG ANSVAR! I HAR 89% DÅRLIGE REWIEVS, DET ER JO HELT SINDSYGT, AT DET KAN VÆRE TILFREDSTILLENDE FOR JER SOM VIRKSOMHED!!! SKAM JER!

Besvarelse fra Telenor Sverige
Jeg forventer at i ændrer jeres app samt kvitteringer, så det tydeligt fremgår, at man skal bruge alle data inden en måned, og så forventer jeg at få godtgjort mine stjålne data.
Det kan godt betale sig at klage - nu er det retfærdigt!
Tak til Telenor.se for at genvurdere sagen.

Besvarelse fra Telenor Sverige
PAS NU PÅ TELENOR IKKE FÅR JER NED I DEN FÆLDE SOM JEG FALDT I.
Jeg gik sammen med familien forbi telenor butikken i Kolding storcenter, så stoppet min kone op og skulle se en telefon der var på udstilling. I det hun stopper op så kommer der en medarbejder over til os og spørger hvor vi er kunder hos, jeg svarede hos telia, så spørger han hvor mange nummeret har i, jeg svare at jeg har 5 eller 6 nummeret hos dem, så får han store øjne og kommer frem med et stykke papir og en kuglepen, og spørger ind til hvad vi betaler og hvad for nogle abonnementer vi har, jeg svare så på det hele, så siger han til os hvis i flytter over til os/mig så giver jeg rabater osv..... så får vi et tilbud og han lokker os til at springe på vognen og får flyttet nummeret fra talia til dem og han sagde så får i en robot støvsuger til xxxxx kr men i betaler kun 300 kr fordi i vil flytte det hele over til os, så sker der det at alt bliver flyttet og efter et stykke tid stopper denne robot støvsuger med at tænde helt af sig selv, der er stadige garanti på da den er under 2 år. Så tager jeg den over til butikken efter jeg har snakket med kundeservice hvor de sagde aflever den til butikken og den vil blive sendt til care1, så det gøre jeg, så får vi et svar fra care1 at maskinen ikke kan laves det noget fejl i den støvsuger osv.. og at vi skulle til butikken og få en ny maskine eller finde en god løsning. Så vi går til butikken og får fat i Simon som er butik chef og viser ham email og han går ind og snakker med dem i telefon og de når frem til de vil give mig 300 kr tilbage 😡😡😡😡 op i r ø v e n med jeres 300 kr , det handler om en robot støvsuger som jeg vil have fra jer om den koster 1 kr eller 100.000 kr i skal erstatte den robot støvsuger med en anden, så jeg ringer ind til kundeservice hvor jeg får fat i en der hedder Morten og han siger det samme at de ved godt den koster meget mere ind de 300 kr og at jeg får tilbage hvad jeg selv har givet, selv om jeg siger til dem ja jeg gav 300 kr hvis jeg flyttet mine nummere fra talia over til jer og det efter alt rabat jeg skulle give 300 kr, meeeen det sku heller ikke pengene jeg er ude efter, jeg er ude efter i skal erstatte den robot støvsuger som I solgte mig med en anden i har, de svare vi har ikke den samme, hmmmm det sku ikke mit problem hvad I har jeg skal bare have en robot støvsuger færdig slut, meeen de nægter at udlevere en robot støvsuger.. SÅ PAS NU PÅ I IKKE RYGER NED I DEN FÆLDE MED GAVER OSV..... DER VIL JEG ALDRIG ANBEFALE NOGEN TIL AT BLIVE KUDNER. SÅ PAS NU PÅ !!!!!
Jeg vil gerne dele min dybt skuffende oplevelse med Telenor, som desværre har efterladt mig frustreret og utilfreds. For et år siden købte jeg et SIM-kort, da jeg boede i Sverige. Efter min tilbagevenden til Danmark ønskede jeg at opsige mit abonnement, men til min forfærdelse blev jeg informeret af Telenors kundeservice om, at jeg var bundet af en toårig kontrakt, hvilket betyder, at jeg først kan opsige det i 2025. Jeg blev aldrig informeret om nogen form for bindingsperiode, hverken ved købet af kortet i en fysisk Telenor-butik i Sverige eller ved kundeservicehenvendelsen.
Det er ærgerligt at konstatere, at Telenor ikke lever op til standarderne for gennemsigtighed og ærlighed. Mens køb af telefoner i Danmark normalt ikke medfører så lange bindingsperioder som to år, virker det som om, at Telenor har valgt en anden tilgang for at fastholde kunder og maksimere deres indtjening.
Det er beklageligt at se et firma som Telenor, som burde værdsætte kundetilfredshed og gennemsigtighed, ty til tvivlsomme forretningspraksisser for at sikre deres egne interesser. Jeg håber, at Telenor tager ansvar for deres handlinger og implementerer ændringer for at forbedre deres kundeoplevelse.

Besvarelse fra Telenor Sverige
Så dårlig telefon kundeservice.
Lyt til det kald jeg havde med Mariam fra jeres kundeservice.
Det har taget 2 timer for at fejlsøge for router. Hun vil ikke sende mig den router jeg havde købt med mit abonnement, før hun havde færdigt fejlsøgt! Hun talte med hendes chef 2 gange som jeg ikke kunne tale med, hun sagde hun vil hilse ham! Var på vent over 10 gange. Kunne ikke få lov til at tale med en tekniker eller med en anden medarbejder.
At komme hjem efter arbejde og vente på en ny medarbejder, som intet kan end at sige vent er for dårligt! Hun sagde også vent mens jeg talte. Så grim en opførsel.

Besvarelse fra Telenor Sverige
Jeg kom ind i butikken på Drottninggatan, lidt desperat, efter en virkelig dårlig oplevelse hos Telia. Butiks ansvarlig Racha tog sig god tid til at lytte til vores behov og fandt frem til gode løsninger. På grund af den fantastiske gode service vi fik fra Racha har vi ny byttet til Telenor.

Besvarelse fra Telenor Sverige
Flyttede fra min adresse i Sverige og til Danmark. Fik at vide af kundeservice at de ville lukke mit bredbåndsabonnement. De har nu i et halvt år sendt mig regninger på trods af at jeg slet ikke bor i Sverige mere. Hvilket de udemærket ved, siden de godt kan sende regningen til Danmark. Svarer ikke på mails og umuligt at komme igennem pr telefon. Svindel virksomhed.

Besvarelse fra Telenor Sverige
Mobilia telenor er den bedste. Alle andre telenor butikker i Malmø er skrald.

Besvarelse fra Telenor Sverige
Jeg har aldrig oplevet dårlige kundeservice eller betjening.
De har lavet så mange (også ulovlige) fejl.
Tegnet ekstra abonnementer i mit navn uden mit samtykke.
Opkrævet betaling for abonnenter jeg ikke har haft mulighed for at benytte, da jeg ikke fik tilsendt mine simkort.
Jeg er blevet opsagt og lovet alle mine penge retur, men jeg bliver stadig opkrævet regninger, endda med gebyr.
Jeg har brugt rigtig mange TIMER på at tale med rigtig mange forskellige medarbejdere, men de laver fejl konstant.
Seneste fejl er, at de har lavet fejl i mine opsigelser, og derfor skal JEG påminde dem sidst på ugen, om at de skal følge op på dette (for som medarbejderne siger, så kan han jo ikke huske på det).
Jeg kan kun sige, Hold jer langt langt væk fra Telenor.
Det risikerer at tage dig en masse tid, at blive viklet ud af alle deres fejl.

Besvarelse fra Telenor Sverige
Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det.
Har nu ventet i mere end 9 dage på telenor vender tilbage med et svar.
Er gentagende gange blevet lovet at de vender tilbage af forskellige medarbejdere.
Jeg har haft problemer med betaling. Jeg har betalt en regning, som de siger jeg ikke har betalt, men det fremgår i min konto og jeg har sendt dem en kopi af min betaling.
Jeg har også betalt via Iban nr som de sagde jeg skulle, men det er stadig et problem.
og jeg er nu i inkasso. Det er dårlig stil! de er ikke til at stole på. sidste udvej er at kontakte en journalist. Det kan ikke være rigtig at der er så mange der har problemer med telenor og der ikke bliver gjort noget ved det. Havde jeg set, at de har så dårlig anmeldelser havde jeg aldrig oprettet et abonnement!!

Besvarelse fra Telenor Sverige
dåligeste kundetjenst i verden , kopplar frem och tilbage , ukompetente änsätte driver hele virksomhedan. unvik min ärlig mening.
Når man opgsiger telefonabonnement synes jeg det er god stil også at spørge kunden om internet også skal opsiges.
Nogle vil nok sige det er kundens ansvar.
Jeg siger blot too bad -> en stjerne.
Dyrt,
Umuligt at gennemskue deres priser.
Familj abbonemang
Gebyrer man ikke kan se hvad er For.
Selv med gränselöst til 69 mer pr månad er det ikke gratis as ringe og skrive fra Danmark til svensk nr
Har købt et abonnement hos Telenor i Malmø hvor sælger (S Naters) på intet tidspunkt har oplyst at telefonen var sim locked. Vi har gjord sælger opmærksom på at vi alle har telefoner der ikke er sim locked men sælger var så ivrigt at sælge abonnement så han undlod at oplyse os om at mobilen var sim locked og i principet ikke kan bruges da vi skulle have en der IKKE VAR SIM LOCKED. Ved efterfølgende kontakt beklager han at han IKKE OPLYST OM SIM LOCKED TELEFON MEN KAN IKKE GØRE NOGET????? DER ER DEN DÅRLIGSTE KUNDERSERIVE DER FINDES, DA VI STÅR MED MOBIL DA IKKE KAN BRUGES TIL NOGET SOM HELST.
OVEN I KØBET STÅR DER PÅ TELENORS HJEMMESIDE AT MOBILEN KAN UNLOCKES DEN 31-12-1999???? VI ER I 2013!!!!!
HOLD JER VÆK FRA TELENOR OG SPECIELT FRA DERES BUTIK I MALMØ OG DENS SÆLGER SEBASTIAN NATERS.