Fin shop, hurtig levering etc. Ville egentlig også ha haft et par hørskjorter, men en del farver var udsolgt i min størrelse. De tre tshirts jeg købte var ok, men kvaliteten er blevet lidt "sjasket"... Se mere
Baseret på anmeldelser, oprettet med AI
Hos TeeShoppen finder du modetøj til lave priser hvor du ikke går på kompromis med kvaliteten. Vi har 101 dages retur på ALLE vores produkter hvilket er din garanti for at blive 110% tilfreds. Vi får nye varer hjem hver eneste uge så du er altid sikret at finde de nyeste produkter indenfor tidens tendenser. Hvis du har spørgsmål sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig.
Vesterå 14, 1 th, 9000, Aalborg, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Bestilte jeres performance jakkesæt og fik desværre ramt forkert på størrelser. Men jeres returordning er super nem, hurtig og overskuelig så det gik som en leg og jeg valgte at få et gavekort jeg kunne bruge på et senere tidspunkt da min størrelse ikke var på lager på gældende tidspunkt. Efter kort tid kunne jeg igen gå ind og ligge en bestilling og denne blev også leveret lyn hurtigt. Endda med en bøjle i posen så sættet kan hænges pænt op samlet.
Helt igennem fantastisk shop, service og oplevelse.

Besvarelse fra teeshoppen.dk
Har handlet her flere gange. Altid hurtig levering, og ekstrem god service fra Julia i kunde service.

Besvarelse fra teeshoppen.dk
Gode priser og en okay kvalitet på det meste man køber. Tip top service og hurtig levering.

Besvarelse fra teeshoppen.dk
Lidt rod med kundeservicen til at starte med, men det fik de rodet bod på. Serviceminded og produkterne er gode. Køber gerne igen.

Besvarelse fra teeshoppen.dk
Gode priser ift kvalitet og pasform i top

Besvarelse fra teeshoppen.dk
Har købt jakkesæt og fin kvalitet i forhold til pris.
Jeg skal nu bruge det i str 60 og har holdt øje for det er åbenbart ikke muligt at oplyse, hvornår I får det på lager men været udsolgt i 5-6 måneder så hvis jeres størrelse ikke er på lager så kan det være umuligt.

Besvarelse fra teeshoppen.dk
Flotte bukser i god kvalitet og til en god pris

Besvarelse fra teeshoppen.dk
Tøjet lugtede af røg hvilket bare var klamt og gjorde det virkede snusket at åbne en "ny pose" og så tage tøj ud der lugtede. Én bluse i str. Large var så lille at min søn på 4 ville kunne passe den, selvom der intet stod på hjemmesiden om små størrelser ved den, og ikke engang en person der bruger xxs havde kunne passe den. Alt andet tøj var mere normalt i størrelsen, men alt i alt sendte jeg alt undtagen en hættetrøje til mænd retur. Deres bukser virkede fine nok, passede bare ikke til min figur.
Køber ikke her igen.
Leveringen var hurtig dog. Og det var nemt at sende retur, selvom der går virkeligt længe inden man får nogen penge refunderet.

Besvarelse fra teeshoppen.dk
Jeg har købt en del varer, bukser korte og lange, skjorter t-shirts, forskellige jakker, vintertøj og huer. Jeg har altid været tilfreds med service og pris 👍

Besvarelse fra teeshoppen.dk
Jeg er desværre ikke helt tilfreds med min oplevelse hos Teeshoppen.dk. Jeg lagde min bestilling den 2. april, og selvom det var omkring påske, havde jeg stadig en forventning om, at ordren ville blive behandlet inden for rimelig tid derefter.
På nuværende tidspunkt er min ordre stadig ikke engang blevet pakket, hvilket jeg finder ret skuffende. Der har heller ikke været særlig tydelig kommunikation omkring forsinkelsen, hvilket gør oplevelsen endnu mere frustrerende.
Jeg har tidligere haft gode oplevelser med hurtig levering fra andre webshops, så jeg havde håbet på det samme her. Desværre lever Teeshoppen.dk ikke op til mine forventninger denne gang, og jeg håber, de forbedrer både deres leveringstid og kundekommunikation fremover.

Besvarelse fra teeshoppen.dk
Ok kvalitet T-Shirts, men ALT for meget spam med 'tiggen' om at købe mere og om at anmelde produkterne. Både på sms og e-mail.

Besvarelse fra teeshoppen.dk
God kvalitet til pengene, og ofte gode tilbud.

Besvarelse fra teeshoppen.dk
God service og pænt tøj som passer i størrelsen. Gode priser

Besvarelse fra teeshoppen.dk
Hurtig levering, nem hjemmeside og størrelseguide passer fint 👍

Besvarelse fra teeshoppen.dk
Nu har jeg handlet hos Teeshoppen et par gange. Og alle handler har været perfekte. Hurtig levering, og rigtig god service, både før og efter køb.
Alt spiller bare!
Stor anbefaling herfra👌🏼

Besvarelse fra teeshoppen.dk
De fleste produkter er fin kvalitet, enkelte produkter er knap så god kvalitet, men ofte også billige

Besvarelse fra teeshoppen.dk
Jeg elsker min Performance pants. Jeg har dem i flere farver og bruger dem hver dag på arbejde

Fantastisk virksomhed.
Jeg bestilte 2 jakkesæt til min kæreste med et godt tilbud som en overraskelse. Min kæreste bestiller også 1 sæt næsten samtidig - og vi får alt som er bestilt til super hurtig levering… dog passer de fleste af tingene ikke i str., så de skal sendes retur. Jeg får lavet en fejl i returprocessen, og de ved ikke helt hvor den ene pakke stammer fra. Jeg skriver til dem, om de kan hjælpe, da vi ønskede jakkesættene i andre størrelser.
Der er hurtigt svar fra deres kundeservice, som hjælper os med begge ordre og sørger for, at det hele passer og spiller.
Det var virkelig dejligt med hurtig og effektiv hjælp, de har hurtig levering og produkterne er rigtig fine. Klart en anbefaling herfra!