Taeppeverden Anmeldelser

4,4

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Verdensklasse service og montering

Jeg kan varmt anbefale Tæppeverden!

Jeg havde bestilt vinylgulv inklusive montering, men fandt først ud af, at jeg selv havde målt forkert i køkkenet, da montørerne kom for at lægge gulvet. Jeg havde derfor bestilt for lidt gulv og var lidt bekymret for, hvordan det skulle løses.

Heldigvis har de nogle utrolig søde, rare og ikke mindst løsningsorienterede montører. Ud fra de stykker, de skulle skære til, fandt de en rigtig flot løsning, hvor de fik gulvet til at dække hele køkkenet. Resultatet blev virkelig pænt, og man kan tydeligt se, at der er blevet lagt både tid og omtanke i arbejdet.

Det, jeg især sætter pris på, er, at fejlen var min egen, og montørerne på ingen måde var forpligtede til at yde den ekstra service. Alligevel valgte de at hjælpe og finde en løsning, frem for bare at konstatere, at der manglede materiale. Det er virkelig god kundeservice!

Jeg er meget tilfreds med både resultatet og den behandling, jeg fik. Kæmpe tak til Tæppeverden og de dygtige montører for at være så hjælpsomme, imødekommende og serviceorienterede.

Tæppeverden kan klart anbefales! ⭐⭐⭐⭐⭐

9. september 2026

Besvarelse fra Taeppeverden

Tusind tak for de pæne ord. Jeg er glad for der blev fundet en løsning som du kunne være tilfreds med

mvh Ali
tæppeverden

Virkelig god service

Virkelig god service! Meget venlige og imødekommende folk, da de kom og monterede vores vinyl. Arbejdet blev udført professionelt og med stor omhu. Kan varmt anbefales. 5 stjerner!

8. september 2026

Besvarelse fra Taeppeverden

Tak for de pæne ord, vi sætte stor pris på dit feedback

Rigtig god oplevelse med Tæppeverden.dk

Rigtig god oplevelse med Tæppeverden.dk

Jeg købte tæpper hos Tæppeverden.dk den 20/12-2025, og jeg har været meget tilfreds med hele forløbet. God og venlig rådgivning fra start, levering som aftalt og en meget flot montering.

Montøren arbejdede hurtigt og omhyggeligt, og resultatet er virkelig pænt. Kvaliteten af tæpperne lever fuldt op til forventningerne. Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg kan varmt anbefale Tæppeverden.dk.

20. december 2025

Besvarelse fra Taeppeverden

mange tak for de pæne, du er altid velkommen i Tæppeverden
mvh Tæppeverden

Fremragende service!

Fremragende service!
Efter at være blevet brændt af, af et større firma i København i forbindelse med levering af et sisaltæppe, trådte Tæppe Verden til med kort varsel og leverede langt over forventning.
Ikke alene fandt de et bedre alternativ i sidste øjeblik – de skar, pakkede og bar tæppet helt ud til bilen. Og det hele til en markant lavere pris end konkurrenterne.
En sjældent god oplevelse, hvor både service og pris gik op i en højere enhed.

Bravo 👏

30. oktober 2025

Besvarelse fra Taeppeverden

Tak for de pæne ord og håber vi kan være behjælpelig en anden gang:-)

Meget dårlig service og ubehagelig oplevelse – vil fraråde andre at handle her

Min datter købte vinyl hos Tæppeverden, som var på tilbud. Allerede under købet måtte hun holde ekstra øje, fordi priserne hele tiden ændrede sig, og det virkede som om, forhandleren forsøgte at snyde.

Da hun kom hjem med varen, opdagede vi, at vinylen var skåret 30 cm for kort. Hun kontaktede forhandleren (en uge senere) og fik tilbudt en refundering på de 30 cm - ca. 100 kr., men det var ikke rimeligt i forhold til fejlen.

Jeg ringede derfor selv for at finde en tilfredsstillende løsning, der kunne være rimelig for begge parter. Men butikken ville hverken give nedslag i prisen eller bytte varen. Da jeg nævnte, at jeg ville klage og skrive en anmeldelse, blev manden i røret aggressiv og truede mig med en advokat. Det var en ekstremt ubehagelig samtale, og jeg har aldrig oplevet noget lignende som kunde.
Jeg har mistet min tillid og det er derfor sidste gang jeg handler der.
Jeg vil også på det kraftigste fraråde andre at handle hos Tæppeverden.

2. april 2025

Besvarelse fra Taeppeverden

hej, ja denne episode kender jeg ,da det er mig du talte med i tlf. det var ca. 10 dage efter du har købt vinylen, da du henvendte dig telefonisk. det første jeg tilbød var at jeg ville komme ud til dig for at se vinylen, for at kunne finde fejlen. men da du fortalte mig vinylen var blevet lagt på, og du først 10 dage efter kontaktede mig, fortalte jeg dig, at du ikke skulle have lagt vinylen på hvis dine udtalelser var sande. derfor insisterede jeg på at komme ud til dig for at få bekræftet at vi har skåret vinyl 30 cm mindre som du påstår og ikke jer der har skrået forkert da i fik lagt vinylen på. Du afviste mig og sagde du ikke ville have jeg skulle ud til dig men ville heller gerne have refundering på halvdelen af prisen.
her sagde jeg til dig at din sag er afvist.

Fantastisk service

Er kun blevet mødt af nogle af de mest smilende og serviceminded medarbejdere. Både i deres fysiske butik og under installationen.
God og tryg vejledning, og ikke mindst en fornuftig pris.

Tæppeverden får de bedste anbefalinger herfra.

5. november 2024

Besvarelse fra Taeppeverden

mange tak for de pæne ord, vi er også glade for at have dem som kunde. tak i nu engang:-)

Det smukkeste stykke arbejde jeg har…

Det smukkeste stykke arbejde jeg har set længe, blev gjort i min fars lejlighed.
SUPER profesionelle, effektive, imødekommende og brænder virkelig for deres arbejde.
Jeg er dybt taknemlige for det flotte resultat af vinyl gulvet.

25. januar 2024

Hej Hodan.
Tusind tak for de pæne ord, vi er også glade for i er tilfredse med arbejdet og resultatet. i er altid velkommen :-)

Havde i lang tid haft brug for…

Havde i lang tid haft brug for gulvetæppe ved sofa og spisebord. Kiggede mange steder på nettet men fandt ikke noget jeg kunne lide eller bruge. Fandt jeg noget jeg kunne lide var det ikke de store størrelser jeg skal bruge. Så fandt jeg Tæppeverden. Fandt direkte gulvtæppe jeg kunne lide og i store dejlige størrelser. Bestilte via nettet. Fik hurtigt respons og god service via mail og telefon. Perfekt levering. Er så glad for mine dejlige nye gulvtæpper. Vil varmt anbefale familie, venner og bekendte at handle hos Tæppeverden. Det gør jeg selv gerne igen.

7. september 2023

Hej Tommy
tak for de pæne ord. vi gør altid vores bedste for at kunden får en god oplevelse når de handler i Tæppeverden. dig og dine bekendte er altid velkommen.
mvh ali
Tæppeverden

Jeg havde bestilt tæppet i god tid og…

Jeg havde bestilt tæppet i god tid og betalte et forskud, i håbet om at få det leveret og monteret til tiden. Desværre oplevede jeg, at Tæppeverden ikke havde tilstrækkeligt med tæppe på lager, og de måtte bestille det fra Jylland. Som om det ikke var nok, opdagede de, at mit tæppe blev sendt til en forkert adresse. Det betød, at de kun kunne montere halvdelen af min lejlighed, mens den anden halvdel ikke blev leveret.

Da jeg havde planlagt min flytning og ikke ønskede yderligere forsinkelser, blev jeg nødt til at afbestille den sidste del af ordren. Det var utrolig frustrerende for mig at stå i denne situation. Jeg følte, at det var urimeligt, når Tæppeverden krævede, at jeg betalte 10% i omkostninger for deres fejl og tab, især efter at have oplevet alle disse problemer.

På grund af den mistede tillid til Tæppeverden besluttede jeg mig for at bestille tæppet fra Tæppeland i stedet. De kunne levere tæppet og montere det i sin helhed uden yderligere forsinkelser.

1. januar 2023

Hej Maytham Fahmi

Jeg beklager meget at du har haft denne oplevelse, men når vi kigger i vores ordre arkiv kan jeg ikke se vi har haft dig som kunde.
Tæppeverden gøre ders bedste for at give kunder den bedste oplevelse. Hvis du insistere på at du har handlet i tæppeverden ønsker vi meget gerne at du tager kontakt til os for at kunne afjælpe din frustration. Du kan kontakte os på tlf 25630303
Eller mail:info@taeppeverden.dk

Ali var super hjælpsom med at levere…

Ali var super hjælpsom med at levere til en anden adresse. Han hjalp også med at bære tæpperne ind. Super service!!!

16. maj 2023

Hej Lars
Tak for din anmeldelse, vi bestræbe os altid på at give det bedste service

Mvh ali

Virkeligt tillidsfuldt firma

Har lige handlet et vendbart kelimtæppe. Der var leveringstid, men denne blev overholdt endda med et par dage før. Undervejs har jeg hele tiden kunne få kontakt til en meget serviceminded og venlig medarbejder. Leveringen skete straks ved varens ankomst ligeledes udført af hjælpsomme og søde folk. Et firma jeg varmt kan anbefale👌🏻

12. april 2023

Hej Anni
Tak for din anmeldelse. Vores førsteprioritet er at kunden er tilfreds med vores service og kvaliteten på vores Produkter og samtidig at overholde vores leveringstider

Mvh Ali

Super flinke og god service,

Super flinke og god service,
De har styr på deres ting, de hjælper fra start til slut. Virklige godt kvalitet, jeg skulle få nyt vinyl til mit hus, efter mit gamle skulle skiftes ud som jeg har haft i 4 år uden problemer, som de os har monteret. Jeg vil klart anbefale dem virkligt.
Rigtigt godt arbejde, vil altid handle os jer 👌👌

13. februar 2023

Super god service!

Super god service!

Da jeg stod og skulle til at bestille væg til væg tæpper, til min stue, var tæppeverden (pga. deres virkeligt lave priser) det oplagte valg. Og hele oplevelsen var, fra start til slut, én stor fornøjelse! - Sælgeren var yderste hjælpsom ift. at rådgive og vejlede, ud fra mit personlige behov! Aftalen om hvornår tæppet skulle leveres og monteres, blev overholdt til punkt og prikke, og der var INGEN uforudsete ekstra udgifter! ... og dét faktum, at sælgeren også var til stede, i min lejlighed, under monteringen, gjorde det til en yderst behagelig oplevelse!
Kan klart anbefales! ... og jeg vender med garanti tilbage til dem, når jeg skal have lagt tæppe i soveværelset!

29. april 2021

Super flink og god betjening

Vi skulle købe tæppe til et rum på 20 M2, og have det lagt på , samt et ekstra løst tæppe til et andet rum.

Jeg faldt over deres annonce på hjemmesiden, og ringede til forretningen for at få bekræftet at priserne var gældende.

Jeg kørte efterfølgende ind til forretningen to dage senere - og fik en rigtig dygtig og faglig vejledning om hvilket tæppe der var bedst til vort brug, samt forskellen på de billige og lidt dyrere tæpper.

Jeg blev professionelt vejledt, og bestilte tæpperne til levering ugen efter. Prisen var som aftalt - og særdeles rimelige materialepriser til lim, tape osv.

Leveringen kom indenfor den aftalte tid, de var flinke og dygtige - og gjorde et godt arbejde - og fik lagt tæppet som det skulle.

Jeg vil gerne give dem min allerbedste anbefaling... Jeg handler også mit næste tæppekøb hos dem !

18. april 2012

kære Kim
Tak fordi du tog dig tiden til at skrive
vi er glade for at vi levede op til din forventninger især med servicen

Vis anmeldelser på alle sprog. (19 anmeldelser)