Om SWATI Cosmetics
SWATI® Cosmetics | Colour contact lenses | Cosmetics

- SAY IT WITH YOUR EYES!
- Shop online coloured contact lenses in blue, green, grey, and brown shades. Vegan & Cruelty-free eyeliner and lashes and other cosmetics products.
- IT'S A LOVE STORY
- The story of SWATI® starts with two people falling in love. Vishal Nanda meets Swati Verma. Boom. Like all great love stories, it transcends borders. Vishal is an experienced Swedish entrepreneur, Swati a well-known Indian makeup artist. He’s struck by her appearance and how it changes with every mood and occasion. A natural beauty one day. Dressed to impress the next. Yet she always looks like herself. Confident. Stylish. Remarkably enough, even her eyes seem to change. From bright to dark and back again. He asks. “Coloured lenses,” she replies smiling. The rest is, as they say, history.
- About SWATI® Cosmetics
- SWATI® is a Swedish beauty brand, developing innovative cosmetic products that allow people to express their own kind of beauty. The company has offices in Stockholm and Dubai. SWATI® products are exclusively sold through authorized dealers and on the brand website.
PRODUCT PHILOSOPHY
BE YOUR OWN KIND OF BEAUTIFUL

Stockholm, Sverige
- support@swati.com
- www.swati.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg har købt dem i jadefarve
Jeg har købt dem i jadefarve, men jeg synes ikke, de ser lige så naturlige ud, som det fremgår af billedet. Pupillen er meget større, og omkredsen er mindre, så kanterne på mine mørkebrune øjne kan ses igennem.
Desuden var emballagen meget besværlig at åbne, og det pincet, der følger med, er upraktisk.
Til gengæld er kontaktlinserne meget behagelige at have på. Jeg synes, at man bør lægge nogle uredigerede billeder op af det, man faktisk får, samt en beskrivelse af modellens øjendiameter, så man kan sammenligne med sine egne.
Jeg vil gerne prøve andre farver for at se, om det er anderledes, men indtil da synes jeg, det er vigtigt, at andre får mere information om varerne i evt. det rigtigt uredigeret billeder af produkt på kunder inkl. detajler. Jade er i hver fald ikke lige så naturlige som på models billedet.

Besvarelse fra SWATI Cosmetics
LAD VÆR MED AT KØBE DERFRA!!
LAD VÆR MED AT KØBE DERFRA!!! Købte kontaktlinser 2. Maj og har stadig ikke fået min pakke. Skrev til dem og de sagde at pakken er i ‘transit’ men der har den altså været i et stykke tid ny. Troede jeg ville få min pakke inden for 3-4 dage som deres website også påstod men nu er der jo gået 8 dage.

Besvarelse fra SWATI Cosmetics
Meget tilfreds og jeg kan sagnets varme…
Meget tilfreds og jeg kan sagnets varme anbefale😊🌸

Besvarelse fra SWATI Cosmetics
God og hurtig service 👍🏻 Og perfekte…
God og hurtig service 👍🏻 Og perfekte linser med super flotte farver samt meget behagelige… 😍

Dårlig service !!!
Har hverken modtaget min ordre eller pengene retur, og finder ud af at min ordre er returneret tilbage, hvor jeg nu snart i 1 måned ventet på at de modtager den, så de enten kan sende ordren tilbage eller pengene retur !!! Virkelig dårlig service !!!