Se, hvad kunderne siger
Via studentendrukwerk 5 exemplaren van mijn boekje laten drukken. Zeer tevreden. Prijs-kwaliteit verhouding erg goed. De afbeeldingen hadden weliswaar een ietsje oranje gloed, maar als je incl. actiek... Se mere
Ik heb een boek geschreven met reisverhaal, perssonlijk verhaal en foto’s. Bij de 1e druk bleken foro’s onscherp. Samen met Robin naar oplossing gezocht. Hij heeft mijn bestand via wetransfer opnieuw... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Snel jouw scriptie of thesis professioneel laten printen en inbinden? Dan ben je bij Studentendrukwerk aan het juiste adres!
Kontaktoplysninger
Osloweg 75, 9723 BJ, Groningen, Holland
- info@studentendrukwerk.nl
- www.studentendrukwerk.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Beetje vertraging, maar spoedkosten teruggekregen
Een aantal dagen voor een feestje nog 3 T-shirts besteld als spoedbestelling. Werd helaas 1 dag later verzonden dan aangegeven, maar het bezorgadres was makkelijk aan te laten passen zodat het uiteindelijk toch op tijd op de juiste plek kwam. Kosten voor spoedbestelling ook teruggekregen!
Gebruiksvriendelijke design tool, (verrassend) goede AI-chatbot en goede en snelle service.
Kleine puntje: Misschien handig om ergens op de site de status van bestellingen te tonen.
Eén en al top
Snelle levering, product zoals verwacht en echte topkwaliteit. Helemaal waar voor mijn geld, super blij!
Geweldige service
Geweldige service, snelle levering en prachtig product. Super blij mee!
Visitekaartjes
Ik heb visitekaartjes besteld op maandag om 14:30 en de volgende ochtend werden ze al geleverd (met de spoedlevering) echt super dus!! De kwaliteit van de kaartjes is ook erg goed. Ik raad dit bedrijf dus zeker aan!
Waardeloze verzendservice
Op korte termijn hadden wij drukwerk nodig en om die reden gekozen voor Studentendrukwerk. Betaald voor een spoedlevering zodat het drukwerk in elk geval op tijd zou zijn. (Maandags besteld, woensdag was t nodig). Uiteindelijk kreeg ik dinsdagavond om 23 uur de track en trace waaruit direct bleek dat het pakket pas donderdag geleverd zou worden! Door vertraging bij PostNL werd het zelfs vrijdag! Waardeloos! Voor spoedleveringen hier niet bestellen.
Ontzettend goede service
Ik heb bij Studentendrukwerk mijn eindwerk geprint, en ze hebben me onwijs goed geholpen om alles soepel te laten verlopen. Mijn bestelling werd onwijs snel geleverd en gedurende het hele proces ben ik goed begeleid. Ik ben mega tevreden en zal ook vaker met hen aan de slag gaan!
De klantenservice is bovendien ontzettend vriendelijk en behulpzaam en zijn er ook om je écht te helpen; toppers!!
Ik heb 2 boeken laten inbinden
Ik heb 2 boeken laten inbinden. PostNl geeft aan dat het is afgeleverd in de brievenbus. Dit is niet mogelijk want onze brievenbus is daarvoor te klein. Studentendrukwerk heeft aangegeven het te gaan uitzoeken. Daar de postbezorging bij Post ligt was het op korte termijn moeilijk te achterhalen wat er met het pakketje was gebeurd. Studenten drukwerk bood aan op hun kosten 2 nieuwe exemplaren te leveren. Deze zijn onderweg naar ons. Nu blijkt dat het pakketje enkele dagen terug door post bij enkele huizen verder is afgegeven zonder een briefje in onze brievenbus achter te laten.
Complimenten hoe studenten drukwerk dit heeft opgelost

Besvarelse fra Studentendrukwerk
Product ontvangen zoals afgesproken.
Zeer tevreden met de aankoop! De website was uiterst gebruiksvriendelijk en intuïtief om te bestellen, de levering was snel en het product is zoals aangegeven aangekomen.
Goede site voor snel drukwerk
Fijne, snelle service, kosten zijn ook redelijk. Ene automatische hulp met de afsnijranden zou het helemaal afmaken.

Prima drukwerk
Prima drukwerk, snel geleverd. Heb een magazine laten afdrukken voor de verjaardag van een vriend.
Snelle service
Snelle service, helaas wat fletse afbeeldingen. Maar verder prima levering.

Fijne communicatie
Fijne communicatie, ik ben goed en fijn geholpen via de mail en telefonisch. Het boek wat ik heb besteld werd snel geleverd en is van mooie kwaliteit. Dankjewel
Snelle levering en goede service
Snelle levering en goede service. In eerste instantie was mijn printopdracht niet helemaal goed gegaan, er zat een veeg in. Ik heb gelijk contact opgenomen en werd snel geholpen en ze boden twee goede oplossingen aan waar ik uit kon kiezen. Binnen een paar dagen kreeg ik een vervangend product in perfecte staat. Zeker een aanrader!
Mooie reisboeken via studentendrukwerk
Ik ben hartstikke tevreden met het drukwerk wat zij regelmatig aan mij leveren. De door mij geschreven reisboeken met heel veel foto's zien er werkelijk schitterend uit. Zijn een plaatje in mij bibliotheek. Fijn dat ze boeken kunnen drukken tot wel 400 pagina's voor een redelijke prijs en een goede kwaliteit.
Snelle en perfecte service!
Geleverd binnen de tijdslijnen en…
Geleverd binnen de tijdslijnen en product zoals vermeld op de site
Aanleveren ging heel simpel en snel
Aanleveren ging heel simpel en snel. Een proefdruk ook snel thuis. En na akkoord ook de volledige oplage snel ontvangen. Ziet er heel professioneel uit en tegen vriendelijke prijzen.
Snelle levering met een goed resultaat
Het is gemakkelijk om je product zelf op te maken op de website. Snelle levering en een mooi resultaat.
Snel en werkt goed via de website
Snel en werkt goed via de website. Je weet wat je kunt verwachten.
Ik bestel hier standaard
Ik bestel hier standaard mijn tijdschriften (nu al een stuk of 6 in totaal) ze zijn altijd prachtig en snel in huis. Mocht er een drukfoutje zijn gemaakt reageren ze heel snel op de mail en denken mee aan een oplossing.
Onwijs tevreden en zeker een aanrader!