Strawberrynet.com Anmeldelser

26.599

4,0

Et af mine makeup produkter var udgået. Var heldig at finde det her. Usikker på om jeg mon fik varen, men alt gik lige igennem og varen ankom ca. 2 uger efter bestilling. Perfekt.

Nemt at handle. Stort udvalg af varer. Det er ikke altid man sparer så meget i forhold til alm. udsalgspriser når porto medregnes, men skal man have en del ting kan det fint svare sig. Minus er at hje... Se mere

Godt udvalg af varer til en ret god pris. Dog er leveringstiden på 1½ uge ret lang, og derfor kun 4 stjerner. Men selvfølgelig har jeg sparet lidt penge, så hvis man kan leve med den lange le... Se mere

1. Hudplejeklinik
  2. Tøjbutik
  3. Kosmetikforretning
  4. Leverandør af smags- og aromastoffer
  5. Hårproduktbutik
  6. Apotek
  7. Wellnesscenter

Strawberrynet.com is the leading shopping destination for beauty, carrying over 800 brands and 33,000 products at heavily discounted prices. Discover the best deals on the most diverse range of makeup, skincare, haircare, fragrances and home scents online with free worldwide shipping.

God

27 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(26.599)

44 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Problemfri levering

26. august 2022

Fordelagtig til produkter der ikke fås i DK

Har handlet hos Strawberrynet i over 10 år. Priserne er røget en del i vejret siden da, så det trækker ned. Til gengæld er deres tilbud som regel gode, og det trækker også op, at deres udvalg er mere varieret. Flere af de ting, jeg køber hos dem, forhandles slet ikke i DK. De er lidt langsomme til at levere og pakkerne stadig svære at tracke, men varerne fejler ikke noget.

21. januar 2020

Pas på med at tilmelde nyhedsbrev

Pas på med at tilmelde jer deres nyhedsbrev da det praktisk talt er umulig at usubscribe fra! Har nu forsøgt mange gange og får bekræftelse på at de har slettet mig hver gang - men får fortsat emails. Dét er da irriterende!

4. december 2018
Strawberrynet.com-logo

Besvarelse fra Strawberrynet.com

Hi Michala,

May we have your email address so we can remove it from our mailing list?

Go service!!

Her var det eneste sted jeg kunne finde et bestemt hårprodukt (fra Deva) som vil sende til Danmark! Nemt at bestille, hurtig aflevering lige til døren! Kan bestemt anbefales!!!!!

19. april 2017

Super gode tilbud!!

Super god service!
Jeg har bestil derfra et par gange. Og ja der penge at spare de har tit tilbud!! hvilket man altid får af vide i form af en email!! Og det har altid kommet inden for få dage. Der har aldrig været problemer med produkterne.
De gange jeg har fået pakker derfra har der været en gave med rigtig lækkert! :)

8. marts 2012

Positiv udvikling. Har aldrig haft problemer med dem.

Varerne bliver i dag sendt igennem Sverige. Derfor skal der ikke længer påregnes Told på priserne. + At priserne nu også kan ses på dansk, med den danske moms.

Derfor ikke længere en mere regning på posthuset inden vare kan udleveres. Nu er det direkte til døren hver gang.
Levering er også hurtigere nu.

Go' side overholder altid deres ordre, og altid en ekstra gave med i pakken.

Har handlet der så mange gange at, jeg allerede for mange år siden opnåede: Special Loyalty Discounts på 10%. *Har aldrig haft problemer med dem.

3. januar 2012

Super god service!

Jeg har bestil derfra et par gange. Og det har altid kommet inden for få dage. Der har aldrig været problemer med produkterne, undtagen en gang hvor jeg havde bestilt en eyeliner fra Elizabeth Arden hvor du bruger en pensel også selve "eyelineren" er ved siden af. Penslen var i pakken undtagen eyelineren. Jeg skrev så til dem og fik svar næsten med det samme. De beklagede og sendte en hel ny uden jeg skulle betale noget som helst! Og det gik endda hurtigt. Tror ikke de har noget at gøre med at det hele ikke var i pakken. De kan jo have fået den sådan. Men om det var deres fejl eller ej, så håndterede de det godt. Og jeg fik mit produkt uden videre problemer. Det er da god service! Jeg kan virkelig anbefale dem. For de er gode at handle ved også når der er noget man er utilfreds med. :)

20. december 2011

Fungerede fint i starten

Har handlet hos dem nogle gange og har som sådan været godt tilfreds, MEN efter at de har i lagt samtlige afgifter ind i deres priser er det lige der det ikke kan betale sig på ret mange af deres produkter.

Levering er fin, man skal dog påregne en noget lang leveringstid.

12. december 2011

Gode varer, små gaver, liidt lang leveringstid.

Strawberrynet.com har et pænt stort udvalg, men er ikke de billigste netparfumerier.
De har også en sjov detalje med, at køber man parfume alene, skal der betales fragt, men sammen med bare én anden vare bliver fragten gratis.??

Parfumerne er helt klart originale.

1. august 2011

Udemærket

Udvalget er stort, og varer leveres rimelig hurtigt i forhold til de ikke sendes fra Danmark. Er ikke i tvivl om deres produkter er ægte, og har bestilt både make-up og parfumer derfra.

14. marts 2011

Ganske udmærket

Bestilte en parfume og den ankom omkring en uge efter. Det var sgu lækkert. Bestilte før jul så en refill til min Kanebo eyeliner. Kunne ikke tracke ordren, men der gik små 3 uger, før jeg modtog pakken. Lige lovlig lang tid. Men det er billigt og pålideligt.

12. marts 2011

God hjemmeside, men lang ventetid.

På strawberryNET.com, kan man finde næsten ALT inde for skønhedsprodukter/parfumer, og det brager med gode tilbud!

Konceptet med, at jo mere man køber jo billigere bliver det, er lige noget for mig ;-)

Kundeservice er som det skal være.

Det ENESTE minus er at ventetiden er uudholdelig.
Dog kan man se på den lyse side og sige, at den lange ventetid er med til at spare dig for at betale told (i hvert fald i Danmark)

Alt i alt kan Strawberrynet.com klart anbefales, men hvis du står og mangler noget lige nu og her, så skal du nok hellere købe det et andet sted.

21. november 2010

Min yndlingsside på nettet!

Jeg elsker at handle på strawberrynet.com! Deres varer er billige, og priserne er inkl. porto, så der kommer ikke andre gebyrer på; prisen der er angivet er det man skal betale. Og dog. Hvis man køber mere end tre produkter får man 5% rabat. Og så får man jo også loyalty bonus som varierer alt efter hvor mange gange man har handler der. Så det kan kun blive billigere end den pris der er angivet ud for varen. Og det er blevet endnu bedre efter de har ændret procedurerne, så alle varer nu bliver indfortoldet i Sverige, og så sendt til Danmark derefter, så man ikke skal ligge ud for told, moms osv.

6. november 2010

Udmærket :)

Godt udvalg af varer til en ret god pris.
Dog er leveringstiden på 1½ uge ret lang, og derfor kun 4 stjerner.

Men selvfølgelig har jeg sparet lidt penge, så hvis man kan leve med den lange leveringstid, ja så er strawberrynet.com et godt sted at købe sin make up, parfume osv.

Tror godt jeg kunne finde på at handle der igen :)

11. oktober 2010