STORM Advokatfirma Anmeldelser

4,8

Har brugt dem siden 2023 og til 2026 Og kan kun anbefale dem, selvom jeg skiftede advokat undervejs - min sag var en erstatnings sag fra et trafikuheld. Der har været god dialog hele vejen igennem.... Se mere

Talte med Jens Kruchov om en, for mig kompliceret sag, vedrørende en skov-og landbrugsparcel. Fik en meget god og uddybende forklaring på mange af sagens spørgsmål. Tak for en god, kompetent og me... Se mere

Chatbot virkede fortrinligt som første indgang. Henviste hurtigt til personlig hjælp og jeg blev ringet op inden en time. Behagelig samtale med god forståelse, grundighed og hurtig hjælp videre med mi... Se mere

Jeg var i dialog med Christian vedrørende et IT startup, da jeg skulle have hjælp til at få udarbejdet et stærkt juridisk grundlag. Christian delte værdifuld information i form af hvor vi kunne s... Se mere

1. Advokatfirma
  2. Konkursadvokat
  3. Familieretsadvokat
  4. Juridisk rådgivning
  5. Advokat med speciale i personskade
  6. Boligadvokat

Vi hjælper virksomheder og udvalgte private kunder med komplekse og kritiske juridiske udfordringer. Vi er her, når du har brug for os. Hos os er du eller din virksomhed ikke blot et sagsnummer. Vi ved, at den gode, tillidsfulde relation mellem dig og os skaber det bedste resultat for dig og din virksomhed. Derfor oplever vi også, at vi med mange af vores kunder får langvarige og værdifulde relationer. Vi tænker kommercielt og har stor forretningsforståelse. Det er din garanti for, at vores rådgivning kommer hele vejen rundt om dig og din virksomhed.

Svarer typisk inden for 2 uger

23 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Har brugt dem siden 2023 og til 2026

Har brugt dem siden 2023 og til 2026
Og kan kun anbefale dem, selvom jeg skiftede advokat undervejs - min sag var en erstatnings sag fra et trafikuheld. Der har været god dialog hele vejen igennem. Tak for hjælpen.

8. juli 2026

God og kompetent rådgivning.

Fik en meget god og uddybende forklaring på mange af sagens spørgsmål.
Tak for en god, kompetent og meget venlig betjening, hvor der ikke var indtryk af, samtalen bare skulle afsluttes hurtigst muligt.

Kaj Pedersen

20. maj 2026

Hej Kaj

Tak for din henvendelse til os og for din fine anmeldelse.

Det var spændende at tale med dig og vejlede dig om dine muligheder.

God og hurtig service

God og hurtig service. Jeg skrev for at få gratis rådgivning i forbindelse med en ekspropriationssag, og allerede næste døgn fik jeg et grundigt og ærligt svar tilbage. Jeg oplevede professionel vejledning og god indsigt i emnet. Kan klart anbefales.

18. maj 2026

Hej Cody

Tak for din henvendelse til os fra hjemmesiden.

Det var dejligt at kunne hjælpe dig videre – og tak for din fine anmeldelse.

Utilfredsstillende bodelingssag

En bodelingssag er fra vores side afsluttet efter 5½ måneder med 5 skriftlige og 3 telefoniske rykker henvendelser vedr. sagens status til partner advokat, Louise Holm Sørensen - uden at få et svar eller en afgørelse på sagen.
Kan absolut ikke anbefales - som minimum må man kunne forvente et svar på henvendelserne, når advokaten har indvilliget i at tage sagen.

17. april 2026

Kære ”Kunde”

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse af at være i dialog med os.

Det sker, at begge parter i en skilsmissesag henvender sig til os, for at blive repræsenteret i samme sag. Det skete i dit tilfælde. Vi må ikke repræsentere begge parter i den samme sag, og her opstår første udfordring i jeres henvendelser, da der skal være fuld ud accept fra den, der henvendte sig først, hvis vi skal indtræde. Så længe der ikke er dette, kan jeg ikke gå endeligt sagen. Sagen blev derfor heller ikke endeligt oprettet tilbage i november.

Jeg beklager, at du på baggrund af dette, har måtte henvende dig forgæves.

Louise Holm Sørensen

Jeg var i dialog med Christian…

Christian delte værdifuld information i form af hvor vi kunne søge sparring og mulig funding i forbindelse med vores virksomhed. Alt dette uden omkostninger.

Christian virker meget engageret i de opgaver han påtager sig.

12. marts 2026

Hej Kian

Det glæder mig at høre, at du havde en god oplevelse af vores dialog.

Det er vigtigt for mig, at alle jeg taler med bliver behandlet ordentligt og seriøst.

Tak fordi du tog tiden til at dele din oplevelse.

Jeg har haft god oplevelse

Jeg har haft god oplevelse

2. marts 2026

Hej Farnaz

Vi er glade for at høre, at det har været en god oplevelse.

Vi ønsker dig al held og lykke fremover.

Line Boye Pedersen og Louise Holm Sørensen

Jeg har følt mig i trygge hænder!

Jeg har følt mig i trygge hænder hos STORM advokatfirma. De har støttet mig igennem et langvarigt juridisk forløb med både god skriftlig information/dialog og gode telefonsamtaler. Kæmpe anbefaling fra mig!

5. januar 2026

Kære Lotte

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at vores bistand i sagen har gjort en forskel for dig.

Jeg ønsker dig alt godt fremover.

Andreas Darwin Madsen

Mine varmeste anbefalinger af Jens Axel…

Mine varmeste anbefalinger af Jens Axel Kruchov, der har hjulpet mig utrolig kompetent med rådgivning angående fuldmagter, som er et af hans specialeområder. Han er simpelthen bare dygtig! Derudover er han et meget rart menneske, der er virkelig god til at formidle svært stof på en letforståelig måde. Sidst, men ikke mindst, hjalp han mig gratis - jeg er helt målløs over denne venlighed og vender uden tvivl tilbage til ham, næste gang jeg får brug for advokathjælp.

10. december 2025

Kære Ingeborg

Tak for din fine anmeldelse og for at kontakte os.
Det var rart at kunne hjælpe dig videre.

Jens Axel Kruchov

Yderst kompetent og seriøst firma der…

Yderst kompetent og seriøst firma der hjalp mig med erstatning i en arbejdsskade sag. Kan klart anbefales

17. december 2025

Kære Søren

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med sagen😊

Helena og Charlotte

Advokat Christian Bay Nielsen

Advokat Christian Bay Nielsen - leverede en sublim og yderst kompetent indsigt, i ambitionen om at opnå et resultat der tilgodeser sin klient. Christian taler et sprog det er let at forstå, uden omsvøb og med tydelig indsigt, interesse og viden for sagens løsning og sin klients situation. Christian forbereder sig grundigt, og er altid til at komme i kontakt med.

4. december 2025

Hej Ulrik

Tak for din feedback, din ærlige og oprigtige tilgang til vores dialog, og ikke mindst for den tillid, som du har givet mig. Du skal altid være velkommen til at kontakte mig igen, hvis du får brug for det.

Meget professionel oplevelse

Det har været en dybt professionelt men også personligt og imødekommende oplevelse at få hjælp, i vores tilfælde til et grundigt gennemgået testamente uden mangler. Kan kun på det varmeste anbefale STORMS advokatfirma.

1. december 2025

Kære Line

Tak for jeres tillid og nogle gode møder.

Susanne og jeg er meget glade for den fine anmeldelse.

Jens Axel Kruchov

Blev rådgivet af advokatfuldmægtig…

Blev rådgivet af advokatfuldmægtig Emilie Aalestrup Møller på bedste vis. Præcis og venlig rådgivning med godt resultat. Kan anbefales!

3. november 2025

Hej Birgitte

Tak for en god samtale.

Jeg er glad for, at det blev løst.

Hav en god dag.

Emilie Aalestrup Møller

Meget flinke og dygtige medarbejder

Meget flinke og dygtige medarbejder, god rådgivning om at få lavet fremtidsfuldmagt. Hjælpsomme efter den var trådt i kraft og i forbindelse med skifteretten efter dødsfald. Ringer hurtigt tilbage med videre forløb. Et firma jeg varmt kan anbefale, jeg giver 10 ud af 5 stjerner.

25. juli 2025

Hej Brian

Tak for din fine anmeldelse og for vores samtaler.

Det var dejligt at vi kunne hjælpe dig.

Jens Axel Kruchov

Meget ordentlig og respektfuld…

Meget ordentlig og respektfuld behandling af vores ønsker.

6. juni 2025

Besvarelse fra STORM Advokatfirma

Tak for jeres tillid til os og den fine anmeldelse.

Lone Cecilia og jeg takker for samarbejdet med jer.

Jens Axel Kruchov

Storm Advokatfirma har behandlet min…

Storm Advokatfirma har behandlet min arbejdsskadesag. Jeg blev mødt med stor kompetence og professionalisme....takket være dem blev min sag behandlet korrekt og hurtig...Jeg er meget tilfreds med både deres behandling og især deres priser...kan kun varmt anbefale...Hvis jeg kunne give 10 stjerner vil jeg have gjort det.

25. september 2025

Kære Danijela

Tusind tak for, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse og tak for de pæne ord.

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med sagen til din tilfredshed.

Tak for samarbejdet.

Charlotte og Helena

Tak for super rådgivning

Virkelig god oplevelse med relevant rådgivning.
Stor tak for hurtig tilbagemelding.

18. september 2025

Hej Jan

Selv tak, og tak for en god samtale. Jeg er glad for at kunne guide dig i den rigtige retning.

Hvis du får behov for bistand fremover, er du velkommen til at tage kontakt til os igen.

Konkret og brugbar guidance

Jeg havde et møde med Christian, og det var en virkelig god oplevelse. Jeg følte mig både hørt og taget seriøst fra start til slut. Jeg modtog konkret og brugbar guidance, som hjalp mig med at forstå mine muligheder og næste skridt for min virksomheds vækst.

8. september 2025

Hej Charlotte

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget at høre, at du følte dig både hørt og taget seriøst, og at vores møde gav dig konkret og brugbar guidance. Jeg er glad for at have bidraget til klarhed omkring dine næste skridt. Jeg ser frem til din kommende succeshistorie og ønsker alt det bedste med din virksomheds vækst.

De bedste

Fik stormadvokat firma, anbefalet af venner, som syntes det var en god ide efter trafikulykke og de har selv brugt firmaet
Aldrig har jeg været så overrasket over hvad en advokat kunne bruges til.
Det var Charlotte og Line, der har båret mig igennem hele forløbet.
De har skaffet alt hvad jeg har haft krav på, som man ikke aner noget om, som alm borger.
Kan ikke takke dem nok. Kan kun give de bedste og varmeste anbefalinger

2. september 2025

Kære Helle

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi meget pris på.

Det har været en fornøjelse at kunne hjælpe dig med din sag.

Line og Charlotte

Tusind tak.

Tusind tak for en god og konstruktiv forklaring af, hvordan jeg kommer videre med min sag om, uberettiget brug af mine billeder på en anden webshop end min.

Jeg føler mig godt klædt på, til hvordan vi kommer videre med denne sag, og også økonomien i det.

22. august 2025

Hej Heidi

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder mig at høre, at du føler dig godt rustet til at tage sagen videre, og at vores service har været både klar og brugbar.

Absolut fantastiske i en svær situation

Absolut fantastiske i en svær situation

Storm var en kæmpe stor hjælp. Super søde og super professionelle. Kun rosende ord herfra. Tusinde tak Louise og Janni for jeres hjælp.

11. juli 2025

Hej Johannes

Mange tak for den fine anmeldelse.

Jeg er glad for, at vi kunne hjælpe dig og støtte dig i processen, som vi er helt enige i kan være svær.

Vi takker for et rigtigt godt samarbejde, og ønsker jer alt det bedste fremover. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os igen, hvis du får behov for hjælp i fremtiden.