Sportgymbutiken.se Anmeldelser

• Fysisk butik, Snabba leveranser
  • Fraktfritt över 799 kr eller avhämtning i butikslager, Skövde
  • Betalning med Klarna, Kort eller Swish

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

(1.636)

66 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Det tog en mdr fra jeg havde bestilt…

Det tog en mdr fra jeg havde bestilt til jeg modtog min pk.
Alt for lang tid

9. december 2024

Tack för ditt omdöme!

En av produkterna på din order har du köpt som beställningsvara med förlängd expederingstid på 4-8 arbetsdagar.
Vi kan bara beklaga att det tog mycket längre tid än vanligt att få hem den specialbeställda varan, och i efterhand konstatera att när vi märkte att det tar längre tid än beräknat, ändå kunnat skicka ut den andra produkten vi hade på lager så hade du iallafall inte behövt vänta lika länge på båda produkterna istället för att vi inväntat att ordern är komplett innan utskick.

Vi tar med oss detta i framtiden och tackar dig för att du iallafall lämnade ett omdöme.

Sportgymbutiken.se

Manglende kundeservice

Bestilte 2 par shorts, samt nogle andre ting 24/11 2023. Fik en mail om at de først ville komme på lager midt december. Modtog min pakke d. 29/12 2023 hvor der kun er et par shorts i pakken. Har kontaktet dem d. 29/12 2023 og d. 3/1 2024, men hører ikke noget fra dem.

29. december 2023

Hej
Beklagar du inte sett våra svar, kolla spammappen i din mailboks om den hamnat där p.g.a. bifogade bilder.
Jag svarade på ditt mejl och förklarade både 29/12 og 4/1.

På följesedeln du mottog i paketet som du skickat bild på står det också, som jag sa i mejlet, att 1 av 2 shorts har blivit restnoterade för senare leverans p.g.a. tillfällig tomgång på GASPs egna lager. Dessa förväntas inkomma om ca 2 veckor och då skickas även restprodukten på din order ut till dig samma dag.

0 kommunikation og tilbagemelding på forsinket leverence

Skulle have leveret en kondicykel som fik en forventet leveringsdato. Da denne dato var overskredet ringer jeg til el giganten som der forhandles igennem, for at høre hvor varen bliver af. Jeg oplyser at vi står og skal til at på ferie om 5 dage og derefter ikke har mulighed for at tage i mod varen. El giganten efterspørger Sportgymbutikken efter hvad der er sket og hvornår du så forventer at kunne levere i stedet.

Sportgymbutikken ulejliger sig hverken med at give besked om at de kan ikke kan levere varen til aftalte tidspunkt, eller svare på el gigantens henvendelse.

2 dage før afrejse ringer jeg og beder el giganten annullere bestillingen da vi ikke kan få at vide en leveringsdato og at vi nu tager på ferie i 14 dage. El giganten giver denne besked videre til Sportsgymbutiken, men heller ikke her kommer der nogen tilbagemelding.

Her én dag før afrejse kommer der så til gengæld en besked om at varen er afsendt. Desværre er vi ikke hjemme til at modtage den...

Jeg vil på det kraftigste fraråde at handle direkte med- eller indirekte (som f.eks. via el giganten) med sportsgymbutiken, hvis man ønsker tryghed og mulighed for at kunne kommunikere med sin leverandør, eller hvis man skal bruge sin vare til et bestemt tidspunkt.

20. juli 2023

Hej,
Jag beklagar att vi missat de första meddelandena de tidigare dagarna. Det har berott på teknikstrul med att vi inte har fått avisering från Elgiganten när det finns nya kundmeddelanden i portalen att besvara.

Vad det gäller ditt senaste meddelande igår så svarade jag ju dig inom 40 minuter. och detta svar fick du en timme innan du skrev denna kommentaren. Där svarade jag dig och Elgigantens kundtjänst om att jag har kontakt med transportören om att stoppa sändningen och vända tillbaka till oss. När det är bekräftat att cykeln kommer tillbaka till oss och inte dig återbetalar vi dig direkt.

Så du kommer fått återbetalningen innan ni kommer tillbaka från semestern. Vill också passa på önska er trevlig semester och ni behöver inte tänka något mer på detta, det löser vi :)

Sportgymbutiken

Dåligt med besked om när de skulle…

Dåligt med besked om när de skulle komma
Svårt att få telefon kontakt

26. december 2022

Vi beklagar detta.

Det har varit lite avvikelser med möten och mera som gjort att det är svårare komma fram på telefonen, men skicka ett mejl när du inte kommer fram så svarar vi dig senare samma dag.

God og hurtig service

God og hurtig service! Bestilte dog forkert smag, men det var min egen fejl.

4. december 2022

Hej
Tack för ert fina omdöme.

Välkommen åter när nya behov dyker upp!

Sportgymbutiken

Hurtig levering. Varen var perfekt.

16. maj 2020

Hej Lars
Tack för ert omdöme.

Lycka till med er träning!
// Thomas, Sportgymbutiken

Lidt for længe ekspeditionstid

Lidt for længe ekspeditionstid. Min bestilling var lille og kunne godt være i en alm. postpakke/-kuvert, men skulle afhentes på afhentningssted. Det til trods for, at pakken kunne være gået gennem alm. postkasseåbning.

21. juni 2019

Hej Lene
Tack för ditt omdöme.

Vi skall undersöka om möjligheten att skicka fler mindre sändningar med postnord till danmark i stället för DHL som vi gör idag.

Lycka till med träningen
Med vänliga hälsningar, Thomas

Vis anmeldelser på alle sprog. (1.636 anmeldelser)