Specialized Bicycle Components Anmeldelser

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

263 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Jeg undre mig over en repration skift…

Jeg undre mig over en repration skift dæk på cyklel lukket ring.. pris givet tirsdag den 23/6 2026 600kr.. onsdag er ring monteret og prisen er steget 34% til 800kr.. ja behøver hvis ikke skrive jeg finder et andet sted at handle.. Næstved

24. juni 2026

Jeg købte en specialized turbo vada 3.0…

Jeg købte en specialized turbo vada 3.0 for 3,3 år siden. Nu er batteriet dødt og det koster 5200 kr at få et nyt.
Man kan ikke sige hvorfor det ikke virker mere. Cyklen har kun kørt 2500 km og har altid stået indenfor.
Det eneste de kan gøre er at beklage. Havde aldrig købt cyklen hvis jeg havde vidst det her. Den kostede næsten 25.000 kr fra ny.

11. juni 2025

Har købt en Specialzed cykel jeg ønsker…

Har købt en Specialized cykel jeg ønsker at returnere.

Desværre har de valgt at lukke for telefonisk henvendelser da de får så mange for tiden.
det skyldte givetvis, at man ikke kan finde oplysninger om hvordan og hvortil man returnere deres cykler på deres hjemmeside.

Skrev en mail og fik svar om at jeg skulle kigge på hjemmesiden.
Da jeg svarede at jeg ikke kunne finde information om hvordan eller hvortil jeg skulle sende cyklen fik jeg ikke noget svar.

Endnu et firma der kun ønsker kontakt med kunder for at sælge, og helt vil være så usynlige og svær kontaktbar når salget er gennemført.

Havde forventet mere af et mærke som dem.

8. januar 2025

God oplevelse

Bestilte 2 cykelhjelme. De blev leveret som forventet.
Den ene passede desværre ikke, så benyttede mig af gratis retur.
Alt fungerede super og det fulde beløb blev refunderet til mig efter kort tid.

2. december 2024

God kundeservice

Købte en Allez ramme. Der var desværre lidt problemer med leveringen, men heldigvis har der været god kundeservice, specielt fra medarbejderen Markus.
Der er nu en glad kunde.

1. november 2024

Verdensklasse servoce

Købte et par top ringe til min banecykel. De kørte god de første mange uger, men pludselig røg trykket i den ene ring. Hvorfor jeg kontaktede Specialized.
Jeg sendte en video af, hvordan luften fossede ud af ringen.
Jeg fik øjeblikkeligt tilsendt en ny.

Vild service!!

I mellemtiden oplevede jeg desværre at trykket faldt på det andet jul hurtigere end jeg tidligere har oplevet.
Jeg kontaktede igen Specialized og beskrev udfordringen.
Fik straks tilsendt en ny ring.

Endnu vildere service.

Aldrig har jeg oplevet bedre kundepleje 💪🏻

13. september 2024

Knækket stæl 2 gange

Købte en specialized stump jumper efter 2 måneder havde bagenden allerede knækket og det var rigtig dyrt at fikse over 7 TUSIND altså hvad er det for noget jeg kender også en der købte en specialized og han knækket stellet og det kostede over 15 tusind at få fikset altså det er jo helt sindsygt

17. marts 2024

Batteriet til min Vado 5.0 45 km/t til…

Batteriet til min Vado 5.0 45 km/t til 9200,- døde efter 4 år og under 100 opladninger. Da batteriet skulle diagnosticeres af forhandleren manglede serienummeret og Specialized ville ikke hjælpe uden serienummeret. Efter at have købt nyt batteri (som eneste anden mulighed fandt jeg serienummeret under det indfarvede "cover" der skulle flyttes til det nye batteri.

Det er okay at forhandleren ikke vidste, at det sad der på den årgang/model, men når han ringer ind til Specialized med en cykel til over 30.000 (der er 0,- kroner værd uden et batteri) for at få hjælp, så SKAL de sgu vide, hvor serienummeret sidder - eller hjælpe på anden måde.

Efterfølgende er der givet et symbolsk afslag, så prisen for batteriet har været 6900,-

Cyklen har i øvrigt altid stået inde hjemme hos mig i opvarmet garage - og på mit arbejde i tørvejr i cykelskur. Jeg havde klart forventet, at batteriet ville blive ringere med tiden, men at det bare låses af software/Specialized og ikke længere kan bruges er en stor skuffelse og jeg havde aldrig købt cyklen, hvis jeg havde vidst det.

Specialized's danske telefonnummer bliver i øvrigt aldrig besvaret - har prøvet utallige gange at ringe til dem.

15. september 2023

NUL STJERNER…

DESVÆRRE KAN MAN IKKE GIVE NUL STJERNER!

Min søn på 10 år fik en Rockhopper Sport 27.5 d. 25.05.2023 købt på Specialized hjemmeside og udleveret via BYMAN på Østerbro. Cyklen er blevet brugt til og fra skole på knap 3 km. hver vej to gange i ugen frem mod sommerferien og i august, september og oktober. November, december og januar tager han bussen pga. årstiden. Nu er cykler taget ud af skuret og forhjulet knaser. Lejet er dødt. Det mener Specialized er en sliddel og derfor ikke er dækket ind under reklamationsretten. De vil ikke en gang så på cyklen, for at konstaterer at den står nærmest som ny og de derfor har lavet en fabrikationsfejl eller BYMAN ikke har tjekket cyklen ordenligt efter, da de samler den. Nu står jeg med en cykel der ikke kan køre, efter meget få km.

Det var sidste køb hos Specialized og det samme gælder BYMAN, som gemmer sig bag en lille detalje.

27. februar 2024

Aldrig leveret hvad der er bestilt.

Hvor er det ærgerligt at jeg ikke kiggede her inden jeg bestilte en Cykel ved Specialized, for dårligere service skal man da lede længe efter.

Jeg finder en cykel til min søn som en gave, 5-10 dages levering står der på deres hjemmeside. Der er nu gået 32 dage og jeg har stadig ikke set skyggen af en cykel.
Jeg ringer til Specialized og siger de kan annullere min ordre, nu kan jeg ikke vente længere. Idioten i den anden ende siger så det mest idiotiske jeg længe har oplevet.
Cyklen skal først tages ud af deres lager, derefter sendes til en butik som så skal bruge tid på at sende cyklen retur til deres lager. Først herefter begynder returneringssagen og manden siger så at der kan gå en uges tid før det sker.
Man kan jo kun håbe jeg får mine penge retur i år.

Jeg kommer da aldrig til at købe noget som helst fra dem igen, og det jeg har ryger da helt sikkert i skraldespanden og nyt bliver købt. Det er da ikke bedre værd.

9. januar 2024

Jeg er den glade ejer af en Turbo Levo…

Jeg er den glade ejer af en Turbo Levo Cmp Alloy fra 2023.

Jeg har gentagende gange forsøgt at få hul igennem til specialized. RiderCare telefonnummeret virker ikke og der bliver ikke svaret på mail, efter 4 henvendelser.

Jeg er glad for cyklen men har behov for at der bliver svaret på mine henvendelser vedr. garantibestemmelser vedr. cykel købt i udlandet...

9. august 2023

Fine sko, elendig service

Fine sko og god pris, men hjemmesiden er helt uden fungerende kontaktmuligheder (telefonnummer virker ikke), og levering via butik fungerer ikke godt. Fik ingen shippinginfo, men til gengæld en besked fra PostNord to dage efter, om at pakken var kommet til udleveringsbutikken. Jeg tager til butikken, men får at vide at jeg skal vente på udleveringsbesked fra Specialized.
Men først fem dage senere får jeg en besked fra Specialized om at pakken er kommet frem, men når jeg så viser denne besked til de ansatte i butikken, er de et stort spørsmålstegn. Men finder alligevel pakken, efter at have kigget rundt i ca 10 min.

Havde jeg bestilt de samme sko fra en dansk netbutik, havde de kommet til min nærmeste pakkekiosk på 2-3 dage. Det er

18. august 2023

Meget utilfreds kunde!

Jeg købte en cykel til ca 6.000. På den første tur knækker pedalen af. for det ikke skal være nok så gik kædemekanismen også i stykker.

Jeg tog kontakt til Specialized, og blev mødt af en medarbejder der virkede meget uprofessionel. Jeg kunne ikke få ad vide hvornår min cykel vilde være klar.

Generelt en meget dårlig oplevelse og bestemt ikke et sted jeg vilde anbefale.

Jeg kommer med en endelig konklusion når jeg forhåbentligt for cyklen tilbage fra Specialized.
________________________________________________
Der er gået 2 uger siden, jeg modtog cyklen og efter ca. 2 ture i skoven begyndte kæden at drille (igen) Jeg ringede derfor for at få returnerede cyklen og mine penge refunderet.

Jeg kom i kontakt med en medarbejder fra specialized. Efter jeg havde forklaret ham situationen bad han mig om mit telefon nummer da den medarbejder der stod for "returnering og refundering" var til frokost. :)

Ca 2 timer efter vores samtale havde jeg stadig ikke hørt fra dem. og besluttede mig for at ringe op på nummeret igen. Men denne gang så det nu ud som om de havde blokeret mit nummer fra deres system. Jeg ved endnu ikke hvordan dette mareridt vilde ende.

Jeg håber ikke det bliver nødvendigt at tø til voldsommer midler.

Jeg kan ikke beskrive hvor utilfreds jeg er og jeg håber aldrig der er nogen der for samme oplevelse som mig med dette firma.

14. juni 2023

Købte et par specialized cykelsko i…

Købte et par specialized cykelsko i hvad jeg troede var lyseblå. Det fremgår af faktura og hjemmeside, at de har farven Tropical Leaf/Lagune blue, og der er et meget tydeligt billede af at de er lagune blå. MEN de er grønne/turkis, altså tropical Leaf. Er jeg skuffet? I den grad. Man kan åbenbart kunne sende mails til dem, hvis man skal have technical support, og jeg kan ikke returnere dem uden videre, da jeg af transportmæssige årsager startede med at kassere emballagen! Er det et lotteri, at enten får man et par sko i den grønne farve eller også i den blå? De grønne kan slet ikke vælges når man bestiller.

28. april 2023

Specialized Vado motor i stykker!

Jeg har nu haft min Specialized Vado elcykel i 2 år. Der har konstant været problemer med at den ikke kan håndtere det tungeste gear. Kæden hopper "takker" over på kassetten på trods af flittigt gearskift. I dag gik motoren i stykker med høje hylende lyde og nu uden funktion. Det kan ikke passe at jeg skal gi´ 28.000,- for et køretøj som ikke holder i længere tid. Det er under al kritik.

25. marts 2022
Vis anmeldelser på alle sprog. (618 anmeldelser)