Spartoo.com Anmeldelser

124.924

4,1

Bedste oplevelse Jeg bestilte et par superstars den bedste pris kan kun anbefale!!!🤩🤩🤩 Hurtig levering god besparelse alting👍🏾👍🏾

Foruden spartoos fordelagtige priser, er kundeservicen i top. Du har mulighed for 30 dages returret (modsætningen til standarden på 14 dage). Du skal ikke betale for retunering. Kundeservice var uhygg... Se mere

1. Skobutik

Le plus grand choix de chaussures, vêtements, sacs et accessoires mode sur internet: plus de 8000 marques et 700 000 modèles. Livraison gratuite et retour offert! Converse, Adidas, Nike, Birkenstock, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Lacoste...

God

125 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(124.924)

1.286 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Elendigt

Jeg bestilte støvler d 6/1 . Skulle bruge dem til Laplands tur 29/1 . Ifølge ordrer skulle de leveres mellem d 13/1 og d 15/1 . Fik ingen beskeder ang levering . De skulle leveres via PostNord. Heller ikke der nogen besked . Jeg kontakter Spartoo d 15/1 og får af vide gr snestorm er leverance forsinket men støvler er i malmø. D 21/1, får jeg mail fra PostNord om at varen slet ikke er leveret til dem. Forinden havde jeg dog talt med en kvindelig medarbejder, meget sød iøvrigt, da jeg nu ikke ville have varen. og hun ville refundere mine penge indenfor tre dage. Så denne "handel " tog 15dsge hvor jeg måtte kontakte Spartoo 2 gange , hvor de ikke infomerede om at ordre slet ikke var afsendt . Det kunne være fatalt for mig og min rejse , ikke at have de rigtige støvler i ca- 14 til -20 graders kulde . Gudskelov bestilte jeg støvler ved Outnorth som leverede indenfor tre dage .

22. januar 2026

Hej Lone,

Mit navn er Marie, og jeg er ansvarlig for kvalitetsafdelingen hos Spartoo.dk.

Jeg har netop læst din kommentar, hvori du udtrykker din utilfredshed med leveringen af din bestilling, der har medført en refundering af dit køb.

Vi afsender vores pakker fra vores lager i Lyon, Frankrig. Alle mails, som vi sender til dig vedr. din bestilling, kan du altid finde på din kundeprofil Spartoo.dk. Vores kundeservice blev informeret af vores transportafdeling om, at afgange fra uge 2 var forsinkede på grund af snestormen i den samme uge.

Den generelle leveringstid ved valg af Postnord er ca. 5 – 7 hverdage. Pakkerne køres til Malmø, hvor Postnord overtager leveringen.

Desværre har vi også oplevet en uforudset hændelse med vores transportør, som kører pakkerne mellem Lyon og Malmø for pallen afsendt d. 7 januar. Der er tale om en palle med ca. 150 pakker til Danmark, Sverige og Finland.

Jeg beklager, at du i første omgang blev fejlinformeret om en forsinkelse pga. vejret.

Vi har derfor skulle tage hånd om alle ordrene, der blev afsendt d. 7. januar, og har tilbudt en ny Express-levering (såfremt varen var på lager) eller en refundering, såfremt varen ikke længere var tilgængelig.

Vi forstår, at denne oplevelse med leveringen er utilfredsstillende, og vi beklager den ulejlighed dette har skabt for dig.

Ønsker du yderligere information angående denne sag, kan vores kundeservice kontaktes på følgende e-mail: adriana@spartoo.dk eller pr. telefon på 89 87 09 60, mandag til fredag fra 8.30–16.30.

Marie, Ansvarlig for kvalitetsafdelingen hos Spartoo.dk

Pas på med at bestille fra Spartoo samarbejdspartnere

Vi bestilte et par sko til vores mor i gave d. 29/11. Skoene var for store, så vil så returnere skoene. Der står flere steder på hjemmesiden at der er 30 dages returret, men fordi skoene kom fra en samarbejdspartner var der kun 15 dages returret. Dette fremgår slet ikke tydeligt på deres hjemmeside. Man skal selv gå ind og læse alle retuneringsreglerne for at vide det. Vi har kontaktet kundeservice som skriver at det fremgår tydeligt, at det er fra en samarbejdspartner. Det er vi enige i, men der står ingen steder tydeligt at retuneringsreglerne er ændrede.

29. december 2025

Hej Caroline,

Mit navn er Marie, og jeg er kvalitetsansvarlig hos Spartoo.dk.

Jeg forstår, at du har købt et partnerprodukt på vores side, som du ønsker at returnere.
Partnerprodukter er varer, hvor andre webshops sælger deres varer via Spartoo.dk.
Disse varer er identificeret med "Partnerprodukt" i øverste højre hjørne på billedet af varen, under informationer i højre side af produktsiden samt med et rødt og hvidt logo når varen ligger i kurven.

Ved køb af et partnerprodukt, bliver varen ikke leveret fra vores eget lager, men fra samarbejdspartnerens eget lager, og derfor er det også deres leverings- og returneringsbetingelser der gælder.

De specifikke betingelser for partnerprodukterne samt navnet på webshoppen, står beskrevet når du er inde på varen, under det felt, hvor du vælger størrelse.

Derudover modtager du på betalingssiden informationer om, at du har et partnerprodukt i din kurv.

Dertil fremgår det på din ordrebekræftelse præcist hvilken vare, der bliver sendt fra vores partner.
Dertil forstår jeg kan du ikke kan finde informationer om vores partnerprodukter på vores side.

Jeg vil derfor opfordre dig til at søge under forhandler og sætte kryds i samarbejdspartnere. Hertil vil du kunne se alle de partnerprodukter vi har på vores side.
Jf. vores købsvilkår § 2 gør vi opmærksom på at følgende. SPARTOO tilbyder varer som sælges og leveres af samarbejdspartnere, på siden kaldt: " Partnerprodukter".
De ovenstående generelle salgsbetingelser er IKKE gældende på priser, betalingsmetoder,godkendelse af betalingsmetoder,medlemsfordele, bonus points, gavekort, rabatkuponer, leveringsmetoder og retur betingelser.
Hver partner har deres egne handelsbetingelser. Kunden kan og skal informere sig om disse(købsvilkår,leveringsbetingelser,returbetingelser)på produktsiden hvor farve og størrelse vælges, samt på betalingssiden hvor betalingsmetode og levering vælges.
Jeg beklager at vi jf. den pågælendes partners forretningspolitik ikke kan kan godkende en retur uden for den gældende returfrist, og at dette har gjort at du har fået et dårligt indtryk af vores virksomhed.

Skulle du have spørgsmål til vilkår for dit køb på vores side, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte kundeservice før dit køb.
Vores kundeservice står til rådighed skulle du ønske yderligere informationer.
Marie
Spartoo.dk

Jeg syntes at deres priser er gode

Jeg syntes at deres priser er gode. Bestilte 2 par sko og det ene par var for små og dem levererede jeg tilbage.
De giver så en et tilgodehavende, og vil man have sine penge retur skal man selv ind og finde frem til hvordan.
Det gik men det skal ikke være kunden der skal gøre noget.I skal give pengene retur lige så snart i modtager varen.

4. april 2025

Hej Per,

Mit navn er Marie, og jeg er ansvarlig for kvalitetsafdelingen hos Spartoo.dk

Jeg har netop læst din kommentar, hvor du udtrykker din utilfredshed over, at du har modtaget et tilgodebevis som følge af en returnering.
Hos Spartoo tilbyder vi naturligvis en refunderng til din bankkonto og et tilgodebevis, såfremt man øsnker dette.
Jeg vil råde dig til at verificiere din returanmodning, som du har modtaget på mail, da du oprettede en retur. Ved valg af et tilgodebevis vil du netop modtage en mail med en kode til dit tilgodebevis.
Jeg forstår på din kommentar at du har modtaget et tilgodebevis men ønsker at blive refunderet til din bankkonto.
Dette kan du selv gøre via din kundekonto eller ved at kontakte vores kundeservice.
Skulle du i fremtiden ønske at oprette en returnering med henblik på en refundering til din bankkonto, kan du vælge dette under returformularen : Hvad ønsker du at modtage som følge af denne retur? Refundering.
Ønsker du hjælp til dette, er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kundeservice.
Vores kundeservice på følgende email adriana@spartoo.dk eller pr. telefon på 89 87 09 60

Med venlig hilsen,
Marie, ansvarlig for kvalitetsafdelingen hos Spartoo.dk

Sko ikke kommet efter 14 dage

Jeg bestilte et par sko søndag 24/4- det er i morgen 14 dag siden. Leveringen stod, og står stadig til at være mellem 3/5 og 6/5. Det er utilfredsstillende! På DHL´s app ser de slet ikke ud til at være afsend fra lageret. Så nu er der gået TI HVERDAGE uden de er kommet. Pengene blev trukket allerede et par dage efter ordren... Nu har jeg faktisk ikke lyst til at modtage skoene, da jeg skulle bruge dem i morgen- og kun bestilte dem fordi der i følge Spartoo's egen oplysning var MASSER af tid!

7. maj 2022

Hej ,

Jeg er Adriana, kundeservicechef hos SPARTOO.DK

Tak for din henvendelse.

Jeg beklager mange gange, at denne bestilling ikke har forløbet som den skulle.

Jeg kan hermed bekræfte, at din ordre er blevet refunderet.

Jeg står til din rådighed pr. e-mail på adriana@spartoo.com eller pr. telefon på 89 87 09 60.

Tak for din tillid, og vi ses snart hos SPARTOO.DK

Adriana

Kan ikke sende retur , der findes ikke oplysningen om mit købe på jeres websitet

Hej , vil sende tilbage min sko, men kan ikke finde min oplysningen hos jer , jeg har købt nu . Det er for dårligt , i solgt mig et par sko, men i har ikke registreret mig . Hvordan skal jeg afleveret min sko. Mit reference er 71594946 . Produkt mtng- 51678- c52073 muldvaregrå 40 . De er alt for stor til mig . Så jeg vil have pengene tilbage .

Vil bare roser jer , same dage , svar i mig , og jeg har fået label tilbage . Og min penge er returneret .
V. Madsen

12. januar 2022

Besvarelse fra Spartoo.com

Hello, I am Adriana, Customer Service Manager at SPARTOO.COM.

I have read your message about your wish to return your order and I thank you for it.

In order for me to make the necessary arrangements, I invite you to contact us by email or by phone at 01 85 09 79 58.

We will then be able to register your return request.

The entire Spartoo team is at your disposal to solve your request.

I remain at your disposal by email at adriana@spartoo.com and at 01 85 09 79 58 (Monday - Friday: 9am - 10pm, Saturday - Sunday: 9am - 5pm).

I wish you an excellent day.

Thank you for your confidence and see you soon at SPARTOO.COM. Adriana.

Kan ikke komme i kontakt med spartoo

Kan ikke komme i kontakt med spartoo. De tager ikke telefonen, har ringet hver dag i 14 dage og de reagere ikke på mails jeg har skrevet :-(

24. november 2021

Hello,

I am Adriana, Customer Service Manager at SPARTOO.DK.

I have read your message and I thank you for it.

First of all, I would like to apologize for the inconvenience caused.

Indeed, only one person answers to the emails and does his best to answer quickly to all our customers.

I invite you to reiterate your request at the following email address: adriana@spartoo.dk.

I reassure you, an answer will be brought to you.

Hoping to have answered your request as well as possible, I wish you a pleasant day.

I remain at your disposal by email at adriana@spartoo.dk.

Thank you for your confidence and see you soon at SPARTOO.DK.
Adriana.

I bliver ved med at sende mig mails om…

I bliver ved med at sende mig mails om at i ikke kan trække penge fra mit kort.
Har ikke fået nyt.
Har skrevet flere mails og man kan ikke ringe til jer. 😟
Så gør dog noget. Jeg vil jo gerne betale nu.

15. februar 2021

Besvarelse fra Spartoo.com

Thank you for taking the time to review your purchase on Spartoo.DK.
I see that the order was placed using our 3-time instalment payment service, however, the last 2 payments have not gone through as scheduled due to a technical issue.
I have now contacted our IT team and Accounting team are working closely together to resolve the issue as soon as possible.
Due to the current pandemic, our Danish call center is temporarily closed. Our English customer service team however remains available by email. I apologise for the inconvenience caused.

Hej i bliver ved at skrive til mig at…

Hej i bliver ved at skrive til mig at jeg ikke har betalt mit sidste afdrag på min ordre jeg har prøvet at ringe og skrive til jer mange gange har fået af vide det er hos jer der er et problem og at jeg skal være tåldmodig, men samtidig sender i beskeder om i ikke kan trække det sidste afdrag og at jeg skal oplyse mit bank nr på min side hvilket allerede står der , ikke ok man ikke kan tale med nogle og helst på dansk mvh Nina

15. februar 2021

Besvarelse fra Spartoo.com

Thank you for taking the time to review your purchase on Spartoo.DK.

Jeg har normalt altid været en tilfreds…

Jeg har normalt altid været en tilfreds kunde.
Den seneste måned oplever jeg desværre, at jeg ikke kan komme i kontakt med jeres kundeservice. Jeg har ringet dagligt, skrevet mails på den adresse som i har opgivet på telefonsvareren, samt skrevet til jer over Messenger. Alt sammen uden resultat.
Sagen er, at jeg faktisk skylder jer en betaling som I af en eller anden mærkelig årsag, heller ikke rykker mig for.
Jeg kan kun forestille mig, at der må være en VIRKELIG god grund til dette absolutte fravær af kontakt.
Det er en dårlig baggrund at drive virksomhed på, hvis man som kunde ikke kan komme i kontakt med jer (lidt som at handle med et spøgelse)
Jeg mister tilliden, og i mister en loyal kunde gennem flere år.😔

10. november 2020

Ligesom mange andre kan jeg heller ikke…

Ligesom mange andre kan jeg heller ikke komme i kontakt med virksomheden.
Har prøvet at ringe flere gange om dagen men får hver gang at vide at de desværre ikke modtage mit opkald lige nu Selvom jeg ringer inden for normal åbningstid.
Den mail jeg skrev i starten af ugen er heller ikke blevet besvaret.
Jeg vil meget gerne kontaktes I stedet for at i skriver jeres telefonnummer. Det fungerer ganske enkelt ikke

6. november 2020

Jeg har nu i en uge forsøgt at komme…

Jeg har nu i en uge forsøgt at komme igennem til kundeservice angående en reklamaton og får bare at vide, at kundeservice exeptionelt er lukket, ligegyldigt hvornår jeg ringer?? Hvordan får jeg en medarbejder i tale? Vil meget gerne have mine penge igen.

14. september 2020

Reklamation hos Spartoo :(

Reklamation hos Spartoo :(

Selv købet af en sandalen hos spartoo forløb rigtigt fint, alt var som forventet.

Men efter at have brugt sandalden i en måned, købt hos spartoo, går en rem i stykker på sandalen. Herefter prøver jeg at ringe til kundeservice, som er lukket og man kan ikke komme i kontakt med dem igennem telefonen. Men de henviser på tlf svareren til en mail adresse man kan skrive til.

Nu har jeg skrevet tre mails til spartoo, uden at høre det mindste fra dem. I hver mail spørger jeg hvordan de forholder sig til en reklamation.

De manglende svar er desværre svar i sig selv.

Virkelig dårligt kundeservice.
Mvh Charlotte Steen

25. august 2020

Kære Charlotte.

Vi har svaret på alle indgående mails, så din mail er ikke kommet frem af en eller anden årsag.

Mailen du skal skrive til er adriana@spartoo.dk. Vi går altid pro-aktivt til værks når vi modtager en reklamation. Vi havde en periode med tekniske problemer men vores telefon er desuden åben nu - 8987 0960.

Med venlig hilsen Tue, Spartoo.dk

Mega dårlig oplevelse bestilte et par…

Mega dårlig oplevelse bestilte et par sko de kom det var de forkerte. Ringede til dem og skoen jeg bestilte var ikke på lager og kom det hellere ikke igen. Bestemt første og sidste gang jag bestiller noget fra deres side.

24. januar 2020

Bonjour,

Je suis Adriana, responsable du Service Clients chez SPARTOO.COM.

J'ai pris connaissance de votre message et je vous en remercie.

Avant tout, je vous présente toutes mes excuses pour la gêne occasionnée.

Malheureusement des erreurs de préparation rares peuvent survenir mais sachez que cette situation ne reflète en rien ce que nous souhaitons vous démontrer.

Aussi, je vous invite à nous contacter au service client afin que nous puissions vous proposer une solution acceptable.

Je reste à votre disposition par mail à adriana@spartoo.com et au 01 85 09 79 58 (lundi - vendredi : 8h30 - 22h, samedi - dimanche : 9h - 17h).

Je vous souhaite une excellente journée.

Merci de votre confiance et à bientôt chez SPARTOO.COM.
Adriana

Modtager jeg min vare................

Har bestilt et par hjemmesko den 14.december 2018. Disse ej modtaget endnu, så leveringstiden lever ikke op til det forventede, selvom der har været helligdage at tage højde for. Får hele tiden mails om at de beklager og at de snart vil blive afsendt fra lageret i Sverige. Mon jeg nogensinde modtager mine hjemmesko, som skulle have været en julegave. Beløbet blev trukket fra kontoen umiddelbart efter bestillingen. Jeg vil aldrig mere handle her!

2. januar 2019

Utroligt lang ventetid på levering

Utroligt lang ventetid på levering.
De var ellers hurtige til at trække pengene fra min konto.
Sidder nu 9 hverdage efter og venter på et par sko. Kan se de pt. Er i Sverige.
Ellers flotte tilbud og overskuelig hjemmeside.
Ærgeligt med den lange leveringstid.

23. august 2018

Lang ventetid på levering

Lang ventetid på levering
Pakken indeholder ikke en returlabel, man skal igennem en lang proces hvis man vil returnere varen.
N.B.:
Efter anmeldelsen, blev jeg ringet op af en bekymret flink medarbejder fra Spartoo med forskellige forklaringer, så servicen fejler ingenting. Jeg har heller ikke haft problemer med selve varerne indtil nu.

20. juli 2018

Hej Brian,

Tak for din kommentar.

Vi garanterer gratis levering indenfor 6 hverdage med Postnord. Denne leveringstid skyldes, at vores lager ligger i Sydfrankrig. Jeg kan se inde på din kundekonto, at dine bestillinger er blevet leveret til tiden (inden for 6 hverdage). Hvis du finder denne leveringstid for lang, har du mulighed for at vælge levering med UPS Express (den generelt konstaterede leveringstid er 1-3 hverdage).

Jeg beklager, at du finder vores returprocedure kompliceret. Vi sender ikke returetiketten med pakkerne af miljømæssige årsager. Hvis du ønsker, at returnere en vare, bedes du venligst at udfylde en returformular inde på kundekonto.

Hvis du har brug for hjælp til at udfylde en returformular, vil vi med glæde hjælpe dig. Hvis du ikke har en printer, kan vi også sende returetiketten til dig med posten.

Du er også velkommen til at skrive en anmeldese på Trustpilot SPARTOO.DK: https://dk.trustpilot.com/review/spartoo.dk .

Du er velkommen til at kontakte os pr. e-mail adriana@spartoo.dk eller telefon 89870960 fra mandag til fredag (undtagen helligdage) klokken 8:30-16:30.

Spartoo.dk