Var på hotel med Solresor til Tyrkiet i…
Var på hotel med Solresor til Tyrkiet i sommers. Endte med at betale 6500 dk ekstra for en fejl Solresor og deres samarbejdspartnere havde lavet. Fik aldrig pengene . Så No go herfra 👎
Hos Solresor hittar du ett brett utbud av klassiska sol- och badresor, vandringsresor, storstadsupplevelser och rundresor till exotiska destinationer.
Hjalmar Brantingsgatan 1, 41706, Göteborg, Sverige
Svarer typisk inden for 1 uge
Vi er netop kommet hjem efter en rejse til Gran Canaria på Tabaiba Princess. ALDRIG IGEN! Flyrejsen forløb unden problemer. Vi havde booket 2 dobbeltværelser med connecting door. Da vi ankommer til hotellet har de kun 1 værelse til os, vi brugte de første 3 dage af ferien på at tale med hotellet og Solresor for at finde en løsning, men der var ingen hjælp at hente. Vi blev tvunget til at blive på 1 lille værelse. Servicen har været i bund, vi har selv skullet ringe rundt og diskutere med hotellet og vi fik aldrig det vi betalte for! Vi fik tilbudt 10 % kompensation af værelsesprisen...helt til grin. Vi har kun fået halvdelen af det vi har betalt for. Solresors sidste tilbud var 30 % for en fuldstændig ødelagt ferie, hvor servicen var lig nul. Og at Solresor mener at Tabaiba Princess er Primera Club er en joke, gæsterne dernede er +70 år og hotellet er ugnet for børn. Og hotellet er på ingen måde 4****, max 3! Maden er elendig og rengøringsniveau i bund. Vi fandt f.eks en pakke cigaretter i barnesengen!
Vi bookede via nettet og kiggede derefter på flysæder. Der stod ikke priser på sæderne, så vi klikkede på nogle sæder for at se priserne - som stadig ikke kom frem - så vi lukkede siden uden at bekræfte noget som helst. Dagen efter ligger der så et nyt rejsebevis i indbakken - og vi må bruge tid på at skrive frem og tilbage så vi undgår og betale ekstra.
Da vi kommer frem til rejsemålet, skal vi betale for køleskabet selvom at det hverken fremgik af hjemmeside eller katalog. Værelset er så småt at vi ikke en gang kan have vores kufferter, og antal kvm. var ikke oplyst noget sted. Vi har betalt ekstra for havudsigt, men det har alle værelserne så det var også spild af penge...