Sobelia Anmeldelser

1. Kosmetikforretning
  2. Apotek

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Affordable luxury !

Under middel

Svarer typisk inden for 1 måned

2,7

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Akut Svar Ordrenummer 142817

Ordrenummer 142817. Hvordan kan det passe at jeg har fået bekræftet min ordre for 3 uger siden, men ingen opdateringer på postnord appen endnu udover at i har registreret pakken??? Hvor er mit produkt?? Ingen svarer på mails eller på instagram. Hvad er det for noget fusket fis?

1. maj 2026

Lang ventetid på levering

Bestilte en vare d. 14 dec. 2025 og fik først varen d. 15 jan. 2026.
Hørte intet fra firmaet før jeg henvendte mig til dem. ☹️
Kommer ikke til og ske igen.

15. januar 2026

Hold jer langt væk fra denne…

Hold jer langt væk fra denne leverandør, bestilte en parfume den 1/8-25 og den er indnu ikke dukket op her den 30/8. Har skrevet mange gange til dem men får samme svar den er på vej hav tålmodighed.

1. august 2025

Besvarelse fra Sobelia

Good day, unfortunately we don't have any order placed with your email or your name on 1st Augsut 2025. Could you please double check your order number and make sure you placed your order on sobelia.com ? Thank you in advance, Sobelia team

Jeg har skrevet til jer og fået intet…

Jeg har skrevet til jer og fået intet svar tilbage! Min parfume er ikke kommet hjem og der gået mere end 2 uger.

Ordrenummer 124753

4. april 2025

Besvarelse fra Sobelia

God dag, Vi bekræfter, at vi har modtaget din anmodning den 3. april. Vi svarede samme dag. Tjek venligst din spam-mappe. Også ifølge de oplysninger, vi har modtaget fra PostNord, er din pakke allerede blevet leveret.

Du er velkommen til at kontakte os via e-mail for mere information.

Kundeservice

Jeg fik hurtig hjælp af chat-support

Jeg fik hurtig hjælp af chat-support da jeg efter køb og betaling af parfume, opdagede at jeg havde købt en forkert variant. Supporten annulerede med det samme min ordre og tilbageførte betaling til PayPal. Ydermere gav hun mig en erstatnings kampagnekode til gratis fragt så jeg kunne købe den rigtige vare med gratis fragt også. Det oplevedes som virkelig god og smidig service

4. september 2024

svar mig vis i ser den her

jeg har prøvet og kontakt dem med mail men det svar ikke

9. februar 2024

Besvarelse fra Sobelia

Dear customer, we confirm you that we received and answered to your email. It took 2 days because you sent your email to the wrong address on Friday afternoon. Your email was transmitted to our services on Monday morning and we answered you immediately. If you didn't get our answer, please, check your spam folder. Best regards, Sobelia' team

La esencia Femme Boss que he comprado…

La esencia Femme Boss que he comprado no es original. Es una copia y mala...

29. januar 2023

Hola:

Todos los productos que se ofrecen en nuestra tienda en línea son totalmente nuevos y auténticos, y provienen directamente de las mayores marcas de perfumes del mundo . Nuestros paquetes están controlados regularmente en la aduana para verificar que no son productos de imitación.

Si a pesar de todo el cuidado que ponemos en la tramitación de cada pedido éste no es de su entera satisfacción, nos comprometemos a reembolsarle la totalidad de la suma pagada.

Simplemente póngase en contacto con nuestro servicio de atención al cliente.
Te enviamos un correo electrónico hace una semana. Seguimos esperando tu respuesta.
Por favor revise su correo no deseado y responda a nuestra solicitud.

Atentamente,
El Servicio al Cliente

Har modtaget bestilt parfume

Har modtaget bestilt parfume. Ja det tog de 12-17 dage, de oplyser. Men nu er parfumen i hus, og jeg er glad. Så kun roser herfra.
Ps. Rykkede for svar efter ca 10 dage, da det er en julegave. Fik oplyst, at den var på vej, hvilket den også var. Min eneste lille anke er, at jeg ikke kan se, at jeg har modtaget besked om, at den lå til afhentning.

22. december 2022

Var meget i tvivl om jeg turde satse på…

Var meget i tvivl om jeg turde satse på at købe fra Sobelia, med de negative kommentarer der er her på Trustpilot. Valgte alligevel at bestilte en parfume fra sobelia med forventningen om, at HVIS jeg modtog pakken, ville det nok være efter lang tids forsendelse.
Bestilte d. 10.12.21, og modtog pakken i pæn stand, med den korrekte parfume d. 06.01.22. Så hvis man er tålmodig, vil jeg bestemt sige god for Sobelia.com! 😊

18. januar 2022

Handel aldrig på Sobelia.com

De har trukket pengene, men jeg har ikke modtaget varerne, er et over en uge siden jeg bestilte. Jeg har skrevet til dem flere gange, men de svarer ikke mine mails.
Lad være med at bruge den hjemmeside, jeg handler der aldrig mere

10. december 2020

Never again!

Never again!! Jeg bestilte to parfumer. Pengene blev trukket næsten med det samme.
Først efter 15 dage modtog jeg pakken selvom de skrev 7-10 dages leveringstid.
Der lå kun en enkelt parfume i pakken?? Ingen forklaring på hvad der sker med den manglende parfume. Skriver og ringer til deres kundeservice uden held, ingen svarer.
Opdager tilfældigt, at den "parfume" jeg har modtaget, IKKE er en eau de toilette men en "perfumed deodorant" til 370,- DKR for 100ml!?
Kommer aldrig til at handle hos Sobelia igen!!

15. juli 2020

Dear customer,
the 7-10 days delivery concerns the delivery to the pickup point only. The delivery to your personal address takes between 8 and 12 working days. This information is clearly indicated at the ordering moment. Your first parcel has been delivered in 11 working days , without delay. You received Versace Pour Homme de Versace, Deodorant Spray 100 ml, that you ordered. You can check this information in your invoice and in the history of your orders on Sobelia.com. So, there is no mistake with this item. The second item (Vintage de John Varvatos, Eau de Toilette Spray 75 ML) has been sent in a separated parcel. Unfortunately it seems to be a problem with the parcel and we need to check it with the carrier.
Concerning your email, we confirm you that we received it 3 hours ago. As you know, our customer services answer all your questions within 48 hours. That means that we will send you an email in few hours.

thank you for your understanding,

Kind regards,
Customer services

Vis anmeldelser på alle sprog. (883 anmeldelser)