Soaked in Luxury Anmeldelser

1. Dametøjsbutik

Soaked in Luxury is a Copenhagen based label with a conscious approach for urban, chic women who want sophisticated fashion at affordable prices. With pieces that brighten up the closet and that you can rely on season after season, Soaked In Luxury’s aesthetic is feminine and vibrant with a love for glamour yet grounded by tailored silhouettes. Soaked In Luxury dress women for their real lives – walking down the street or riding a bike. The collection offers clothes that transcend seasons with day to night versatility and ensure that you can always find a dress for tomorrow’s party.

Middel

Svarer typisk inden for 48 timer

3,5

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Overholder ikke købeloven

Har 21/2 sendt en pakke retur til Soaked in Luxury. Jeg begynder at undre mig over, at jeg ingen refundering får, endsige heller en bekræftelse om at pakken er modtaget retur. Jeg tracker pakken og kan se, den er leveret hos dem 24/2. D. 4/3 ringer jeg derfor til kundeservice, hvor en medarbejder bekræfter, at pakken blev modtaget 24/2. Jeg havde forventet, at der ville ske noget, efter jeg havde ringet 4/3, men nu har vi 9/3 og der er stadig ingenting sket. Ingen mail om at pakke er modtaget, at refundering er på vej eller noget som helst. Så jeg kan jo desværre blive nødt til at lave en indsigelse i banken, da Soaked in Luxury ikke har refunderet mig inden for deres 14 dages frist og dermed ikke overholder købeloven. Det er første gang, jeg har købt noget her og bliver bestemt også sidste!

21. februar 2026

Hej Sidsel,

Mange tak for din besked, og vi beklager meget din oplevelse med forløbet omkring din retur og manglende opdatering!

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at få krediteret din ordre. Du må derfor meget gerne ringe til kundeservice igen, så de kan hjælpe dig med at håndtere din retur.
Desværre har vi på vores eksterne lager haft en systemopdatering, der har forsinket forsendelse af pakker og al personale på retur er trukket over til forsendelse, så vi kunne få pakket alle de forsinkede ordre så hurtig som muligt.
Vi beklager meget for ulejligheden!

Team Soaked in Luxury

Bude slet ikke have nogen stjerne!!!

Tak for svar, og jeg har fået min skjorte som jeg er meget glad for.
Jeg fik stadig aldrig nogen mail med en ordre bekræftelse men lad det nu ligge. Jeg har ændret mine stjerner. Bude slet ikke have nogen stjerne!!!
Lagde en ordre, men fik aldrig en ordre bekræftelse, pengene er dog reserveret! Har forsøgt at ringe, men telefonerne virker ikke.....i 2 dage!
Ingen svare på deres mail.
Hold jer langt væk!

30. juni 2025

Hej Lisbeth

Tusind tak for din bedømmelse, den sætter vi stor pris på, uanset om det er ris eller ros.
Jeg beklager du har haft så store problemer med at få fat på os, det er helt bestem ikke hensigten. Vi har desværre være lavt bemandet og derfor har vores svar tid være noget længer end normalt.

Jeg håber du har fået din pakke og et svar fra os.
Eller så giv os lige et ring. 😉

Conni

Fine varer og hurtig levering

Fine varer og hurtig levering. Handler helt sikkert her igen.

1. maj 2025

Hej Cecilie

Tusind tak for din bedømmelse, den sætter vi stor pris på,

Så dejlig at høre.

Conni

Hurtig service og god kvalitet

16. april 2025

Hej Maja

Tusind tak for din bedømmelse, den sætter vi stor pris på,

Så dejlig at høre.

Overholder ikke deres leveringsaftaler

Jeg blev lovet at modtage min pakke inden for 3 hverdage, dette viste sig så ikke at være tilfældet.

Da jeg skulle bruge pakken til gave var det en forudsætning at leveringstiderne blev overholdt.

Jeg var i fredags. d 6. november i kontakt med Soaked in Luxury, hvor de bekræftet at jeg ville modtage pakken idag mandag d. 8 november. Pakken er udblevet, den er ikke engang sendt til GLS endnu!

Det er bare virkelig skidt, at Soaked in Luxury ikke overholder deres leveringsaftaler, så min anbefaling er, at man skal mindst påregne en uge til levering.

ordrenummer: 5103985_02335616

/Henrik

8. november 2021

Ikke køb nået fra soaked in luxury

Ikke køb nået fra soaked in luxury medmindre I er gode til at sy. Jeg har købt en jakke som kun er lidt over 1 mdr. Og kun brugt en gang. Knappen er næsten faldet af og har nu en jakke som ikke kan bruges. Det eneste jeg fik tilbudt er sy den selv eller find en skrædder.

Selvom der står i købeloven:Sælger kan kun afvise dit valg, hvis den mulighed, han i stedet tilbyder, fx reparation, kan gennemføres inden for rimelig tid og uden den store ulempe for dig.

En reparation skal fx være udført, så man ikke kan se, at varen er repareret

Reklamation: Løsningsmuligheder
Viser en vare sig at have en fejl eller mangel, giver købeloven dig mulighed for at vælge mellem flere løsninger. Dine valgmuligheder er:

Du kan få manglen afhjulpet, fx få varen repareret
Du kan få varen byttet til en ny vare
Du kan få et afslag i prisen
Du kan få pengene tilbage – hæve købet

Fik aldrig tilbud de andre muligheder og det her er første og sidste gang jeg nogensinde køber nået fra dem igen. Og vil advare alle jeg kender

28. september 2021
Vis anmeldelser på alle sprog. (19 anmeldelser)