Skanfil for samlere Anmeldelser

1. Mønthandler
  2. Butik med samlerobjekter
  3. Frimærkesamlingsklub
  4. Hobbyforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

SKANFIL AS er Norges ledende forhandler av frimerker til samlerformål. Dessuten selger vi mynter, sedler, postkort, gamle aksjebrev, medaljer, autografer, pins og mange andre samleobjekter.

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

4 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Jeg har personligt selv købt en del…

Jeg har personligt selv købt en del forskellige mønter og en omgang ure via deres aktion, og har stor set kun oplevet at det var positivt når jeg modtog tingene. Dog ikke lige med urene, men med de mønter jeg har modtaget. Kun leveringstiden er lidt lang, men fair nok nu når det ikke er i dk.

7. december 2025

De mangler medarbejdere, samt kompentence

Jeg bor i Danmark og forholder mig til hvordan tingene er her. Når man indleverer noget numismatisk materiale, mønter mv. så går der mange måneder, fra man indleverer til man får tingene på online auktion her. Det er fordi, de mangler medarbejdere. De har kun én person ansat i Danmark i møntafdelingen, hvilket gør, at de ikke kan følge med.

Jeg kan på baggrund af dette ikke anbefale skanfil til andre. Desværre.

Update: Jeg har ændret min score fra 3 til 2 stjerner. Det skyldes, at deres mønt medarbejdere er ret middelmådige; det er ikke de mest kyndige, de har ansat. At kvalitetsbedømme- og type bestemme mønter er kun noget yderst få numismatikere er kvalificeret til, og her mangler Skanfil så afgjort ekspertise. De er gode til at sælge norske mønter, om end du som kunde ikke kan være sikker på, at deres kvalitetsbedømmelse er korrekt, men Skanfil har heldigvis så mange kunder til norske mønter, at en given norsk mønt nok skal opnå den rette og gode hammerslagspris.

Skanfil vil ikke stå ved deres manglende kompetence.

Mvh
Numismatiker,
Palle Rytter
KBH

12. maj 2016

Internetauktion med falsk tryghed

Har handlet nogle postkort hos Skanfil.no. Auktionerne var på dansk med dansk tekst og danske varer, men fik en ubehagelig overraskelse en dag da varen ikke levede op til forventningerne. Modtog nogle postkort album hvor indholdet ikke passede overens med den tids- og stedsangivelse som var oplyst i annoncen. Da jeg henvendte mig til den danske afdeling og talte med den danske medarbejder, fik jeg oplyst at de danske varer blev sendt til Norge for derefter at blive solgt på auktion og så sendt tilbage til Danmark (i dette tilfælde - til en dansk kunde). Skanfil oplyse mig om at der i Norge ikke var nogen fortrydelsesret på sådanne auktioner, og at jeg derved ikke havde nogen form for fortrydelsesret.
Da dette forhold ikke klart fremgik (dengang) af deres handelsbetingelser på deres hjemmeside, fik jeg lov til at få varerne delvist returneret (jeg skulle betale forsendelsesomkostningerne).

Jeg føler at Skanfil.no bevist forsøger at unddrage danske køberegler, ved at sætte danske varer på auktion i Norge, og at man som kunde kun har ringe mulighed for at gennemskue dette.

15. december 2011
Vis anmeldelser på alle sprog. (10 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto