Simbutiken Anmeldelser

TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Väldigt snabba på att skicka varor! Beställde ett par simglasögon fredag eftermiddag och fick leverans på måndagen. Dock visade det sig att mina simglasögon var defekta, vilket resulterade i ett p... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Köpte 2 st snorkelset barn till mina barn, de stod i beskrivningen att de passar barn mellan 6-12 år. Det passade dottern som är 5 men inte sonen som är 10 år. Det fick bli att handla ett snorkelset t... Se mere

Kontaktoplysninger

Middel

TrustScore 3 ud af 5

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

5 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De spelar döv och gaslightar när man…

De spelar döv och gaslightar när man gör reklamation. Köpte en vara ( 400kr) som inte går att använda . Reklamerar men får svar att ” tyvärr det är som med skor, det passar inte alla” 😳 Man undrar vem ansvarar för kundtjänst hos dem. De sammarbetar med SVEA för betalning och dessa är också skurkar . Förmodligen samma bolag.

Jag tror de när sig på att lura 50% av kunderna och leverera någorlunda de andra 50%. En affärsmodell som lurarna kör på med.

Jag köper ytterst sällan på nätet men kommer göra det ännu mindre nu när jag råkar för människor som dessa.

22. august 2026

Gratis retur!

Jättenöjd! Snabb leverans, och GRATIS retur (till skillnad från konkurrenten) som också gick väldigt smidigt och snabbt att få igen pengarna, för det som inte passade. Toppen!

15. juli 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fel på deras site gjorde att jag fick…

Fel på deras site gjorde att jag fick fel storlek. Svarar inte ens på mail och kräver returavgift trots att jag bara vill ha rätt vara. Undvik sånna här skojare och använd väletablerade större aktörer som vet hur man behandlar kunder när sitens funktioner inte funkar.

1. juli 2025
Simbutiken-logo

Besvarelse fra Simbutiken

Hej Stefan!
Det låter inte bra! Kan du inte maila mig på anders@simbutiken.se så att vi kan åtgärda felet.
Det finns en del butiker som utger sig för att vara Simbutiken. Då är det svårt för oss att åtgärda fel om man har handlat på någon annan nätbutik.
Vi har telefonkundtjänst 7 dagar i veckan. Du får gärna ringa till oss på 018-232525.
Såklart vi ska lösa problemet om vi har gjort fel.
Trevlig bad och sim sommar från oss på Simbutiken.
Anders

Mycket nöjd

Fina varor och jättebra service. De hjälpte till att lämna förslag och mäta åt oss. Tack för hjälpen!

18. februar 2025

Köp ej från denna butik

Köp ej från denna butik. Jag köpte ett cyklop och snorkel set. Första gången jag ska ta på mig dessa så går de sönder, jag reklamerar detta och har nu inte hört något från dem på snart 3 månader.

22. november 2024

Varning.

Varning.

Varning

Leveransen funkade bra. Har köpt flera olika simmasker här. SEAC höll. De andra 2 märkena gick sönder relativt fort. Inom 1 år cirka. Ändå skyddade jag dem väl.

Vi har en konsumentköplag i Sverige som syftar till att upprätthålla kvaliten etc. Simbutiken valde, trots flera anmodningar, att inte ersätta, reparera eller byta ut de 2 defekta simmaskerna.

Nej. De håller inte för evigt, men i många år om de hanteras normalt och kvaliten är bra. Min dykmask från Technisub har jag t.ex. haft i 25 år. Funkar utmärkt ännu.

Det bästa Simbutiken.se ville erbjuda var några % på nästa höp.

Kommer ALDRIG köpa här igen.

Avråder allra starkast.

Beter man sig på detta sätt har man inget att göra på en marknad i ett civiliserat land enligt mig.

11. april 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beställde en vattenboll & fanns…

Beställde en vattenboll & fanns missvisande information som tyddde på att jag skulle få 3 bollar men fick enbart 1. Uppmärksamande dom om detta och dom skickade ut två helt gratis. Snabb återkoppling & snabb leverans då jag fick det nästa dag. Grym service!

6. juli 2023
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.