Meget ringe kvalitet og useriøst firma
Den 1. marts 2026 køber jeg 8 kufferter (4 store og 4 små)
Den 10. marts 2026 blev en af de store kufferter anvendt for første gang på en flyrejse og blev checket ind som bagage.
Ved ankomst til bagagebåndet var kufferten voldsomt beskadiget med omfattende ridser og store buler, herunder et hul igennem aluminiumet. Min umiddelbare vurdering var, at skaden skyldtes meget hårdhændet behandling fra lufthavens side og jeg anmelder selvfølgelig dette til flyselskabet.
Den 12. marts 2026 blev de resterende tre store kufferter taget i brug – denne gang til en anden destination og dermed håndteret af andet lufthavnspersonale. Til min store overraskelse ankom alle tre kufferter i nærmest tilsvarende beskadiget stand med kraftige ridser og buler i et omfang, jeg aldrig tidligere har oplevet.
Straks efter disse oplevelser kontakter jeg Sapphire med billeddokumentation samt en bekymring for kvaliteten på disse kufferter og om aluminiumsmaterialet var tilstrækkeligt robust til almindelig bagagehåndtering.
Jeg foreslog samtidig, at kufferterne blev indsendt til gennemsyn hos dem, da det forekommer usandsynligt, at fire kufferter beskadiges så voldsomt ved første brug – og endda i forskellige lufthavne.
Sapphire´s svar retur var, at de ikke var ansvarlige for lufthavnenes håndtering, hvilket jeg selvfølgelig giver dem ret i, men der ikke tale om et enkelstående tilfælde, vi taler om 4 kufferter.
Jeg henviste derefter til deres Lifetime Warranty, hvor de nok så flot beskriver
"Every Sapphire suitcase is built to last and is backed by our unlimited lifetime warranty.
If anything ever goes wrong due to a fault in materials, engineering, or craftsmanship, we will repair or replace your suitcase completely free of charge"
Sapphire svar var igen, de ikke var ansvarlige og at mindre ridser var med til og gøre kufferterne personlige og gi dem naturlig patina. De undlader fuldstændig og svare på mit ønske om de burde få dem til gennemgang, men takker mig dog for min feedback og indvendinger.
Ingen ombytning, reparation eller kompensation.
Jeg vil lige understrege der er ikke tale om mindre ridser, men er 4 kufferter med buler og hakker overalt og som nævnt har den ene enda et hul igennem aluminiumet.
Så min vurdering er flotte kufferter, hurtig levering og deres hjul køre super godt, men ønsker du mere end en engangskuffert vil jeg ikke anbefale dig og købe fra dette firma.
12. april 2026