Virksomheden har svaret
Zijn prettig ontvangen en meer dan prima geholpen bij het uitzoeken van de badkamer spullen in Zwolle. Er werd op een geweldige manier meegedacht door Maurice over vooral een op maat gemaakte douche... Se mere
Virksomheden har svaret
Prima advies gekregen en goede 3-D impressie. Nieuw badmeubel, kraan, spiegel, kast en douchewand besteld. Douchewand door fa van Rijn uit Rijssen ingemeten en geplaatst. Vakwerk. Rest gemonteerd d... Se mere
Sani-Dump is de speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels tegen absolute bodemprijzen. Het enige dat wij dumpen is de prijs! Wij kunnen alle A-merken leveren, uiteraard altijd tegen de beste prijs! Dat is Sani-Dump. Of u nu op zoek bent naar goedkoop sanitair, een hele luxe badkamer, designsanitair of alleen een badmeubel, vrijstaand bad, whirlpoolbad, kranen, douchewand of tegels, bij ons vindt u alles wat er op Sanitair & Tegel gebied te krijgen is onder 1 dak! Sani-Dump is uw specialist in Sanitair en Tegels.
Marconistraat 10, 8013 PK, Zwolle, Overijssel, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
De spullen voor mijn nieuwe badkamer heb ik allemaal bij Sanidump Zwolle gekocht. Zij hebben mij super goed geholpen en alle producten zijn prachtig. De medewerkers hebben de badkamer opnieuw ingedeeld, waardoor er nu veel meer ruimte is dan in de oorspronkelijke indeling. Met een 3D ontwerp (waar ik met een VR-bril doorheen kon lopen) kon ik precies zien hoe het zou worden. Sanidump Zwolle heeft me ook nog eens gekoppeld aan een aannemer die de cv prachtig heeft 'weggewerkt'. De medewerkers van Sanidump zijn enthousiast, vakkundig, creatief en denken heel fijn mee. Alles was snel geleverd en ik werd continu op de hoogte gehouden van levertijden etc. Mocht ik ooit weer een badkamer willen samenstellen, dan ga ik zeker terug naar Sanidump Zwolle.

Besvarelse fra SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Zwolle
De service is fantastischbij Sanidump Zwolle en de nazorg ook, je kunt ook bij ze terecht als er later een probleem ontstaat dit wordt adequaat opgelost, echt een aanrader om hier je badkamerspullen te kopen!

Àl meerdere keren wat gekocht bij Sani-Dump en altijd worden wij vriendelijk geholpen, er wordt meegedacht en er worden oplossingen aangeboden.
Ook erg tevreden over de goede garanties.

Sanidump Zwolle is een hele prettige winkel. We zijn super goed geholpen en er is ruim de tijd genomen om ons te helpen met het uitzoeken van onze badkamers.
Ook bij vragen nadat de badkamers waren besteld kregen we snel en een deskundig antwoord/advies. Sanidump Zwolle is dan ook zeker een aanrader.

Wat een fijne winkelervaring! Alle tijd, hele goede suggesties, heel veel geduld als alles toch weer even anders moest, en uiteindelijk een super badkamer tegen een hele fijne prijs!! Echt een aanrader! En het leuke: je krijgt je badkamer in 3-D tekening opgestuurd per mail. Dan kan je thuis alvast een beetje verder gaan met de voorpret!

Er werd op een geweldige manier meegedacht door Maurice over vooral een op maat gemaakte douchecabine in een kleine badkamer. Dit was nogal een hersenkraker, maar meer dan prima gelukt. Ziet er erg goed uit!! Daarnaast zocht Maurice de verdere inrichting bij elkaar zoals we wensten. Ook dit vereiste soms meer zoekwerk dan vooraf gedacht, maar het is allemaal gelukt! Een mooie deal kunnen sluiten.
Kortom: Sani-Dump Zwolle is een aanrader!

Denken erg mee en de prijs-kwaliteit van de producten is erg goed!

Wat een top bedrijf zelfs na 2 jaar nog vervangen van de door mij nog niet geplaatst wasbak
Remco

Bijzonder goed geholpen door Patrick, onder andere in het meedenken van de inrichting van de badkamer en het uitzoeken van de spullen. Tegels konden last minute niet geleverd worden door de leveerancier en Patrick heeft snel gehandeld door samen met ons een oplossing te zoeken. Complimenten!

Sanidump gaf ons hele goede aandacht. Tijd speelde geen enkele rol bij het uitzoeken van producten. Dit alles, in combinatie met het enthousiasme en de kennis van alle medewerkers, heeft ervoor gezorgd dat ik naar volle tevredenheid mijn sanitair bij hen heb aangeschaft. Het plaatsen van het sanitair werd uitgevoerd door een vakman die door Sanidump was aangeraden. Geen probleem was hem te groot, hij wist overal een oplossing voor. Kortom: een topbedrijf.

Een aantal weken geleden bij toeval langs Sanidump gereden en toch even nieuwsgierig.
Wij kwamen in gesprek met een medewerker en die zei dat we beter een afspraak konden maken.
Zo gezegd zo gedaan.
Afspraak was met Rene en wij hebben onze wensen verteld en Rene ging daar heel mooi op in en dacht super goed mee.
Een hele mooie 3d tekening kwam daar uit en een aantal weken later ook een hele mooie offerte.
Wij zijn super tevreden over hoe ze meedenken.
Heel erg bedankt hiervoor en met name Rene😊😉

Vorige week zaterdag was ik even bij de vestiging in Zwolle.
Ik ben geen klant van van dit bedrijf, maar kwam met de volgende vraag bij de daar leiding gevende dame:
“Bij het verplaatsen van de keuken ben ik een 4 à 5 tal plintclipjes verloren. Kan ik een aantal van u kopen?”
Nee, dat kon niet! Maar ik kon wel een handje vol meekrijgen tegen vergoeding van een glimlach.
”Geen klant, maar wel super service.”

Goede adviezen en tips gehad bij het ontwerpen van de badkamer. Ze nemen echt de tijd voor je en dringen niets op. Ook de prijzen zijn prima. Alle artikelen zijn op tijd geleverd.
We hadden een klacht over de kleur van twee gun metal kranen. Sanidump heeft dit middels een serviceverzoek naar de leverancier prima voor ons afgehandeld.
Wij zijn heel tevreden over Sanidump.

Fijn bedrijf met professioneel advies. Wij hebben hier voor onze badkamer mooie producten van Damixa gekocht. De producten werden snel geleverd. Bij levering was er iets mis met een paar producten, maar dat werd keurig en snel opgelost! Zeker een aanrader!

We hebben contact gehad met verkoper Rene. Hij is erg enthousiaste verkoper, heel kundig en gaf goede suggesties. Nam echt de tijd voor ons. Geweldig. Ook de prijs kwaliteit is prima. We hadden 10 jaar geleden ook een badkamer bij dit bedrijf gekocht, voor andere ruimte. Echt een aanrader.

Goed advies en klantgerichte ondersteuning. Tevens scherpe prijs. Na aanschaf badkamer nu het toilet aangeschaft. Kwalitatief ook super materialen!

Er werd tijd genomen om ontwerp en materialisering van de badkamers en toilet te bespreken. Er werd klantgericht gewerkt waarbij niets opgedrongen werd en er uitleg en advies gegeven werd waarna je zelf beslissingen kon nemen. Géén druk ervaren of zo. Down to earth uitleg.. Begeleiding was persoonlijk, ontspannen en met humor, heel prettig. En de service hield niet op na verkoop. Ook toen er iets kapot was werd het proactief, gratis en heel snel opgelost.
Aanschaf in 2023 en service in 2025

Zeer behulpzame en meedenkende verkoper. Nam alle tijd voor ons en heeft ons erg goed geadviseerd waardoor wij een keuze konden maken.
Ook bij het afhalen van de producten werden wij opnieuw goed geholpen.
Echt top!

Ik ben echt super tevreden over Sani-Dump Zwolle. Ik heb hier mijn badkamer meubels en accessoires gekocht en de service is top! René is degene met wie ik vaak contact heb, hij heeft enorme kennis van zaken. Hij denkt mee, is professioneel, erg behulpzaam en komt altijd alle gemaakte afspraken na. De geleverde producten zijn mooi en goed van kwaliteit. Echt een aanrader dus!

Uitstekende service bij Sanidump Zwolle!
We hebben bij Sanidump in Zwolle een glazen douchewand gekocht, toen de wand afgehaald kon worden bleek al snel dat mijn auto te klein was om deze te vervoeren. Mijn zwager schoot te hulp met zijn auto, maar helaas paste de douchewand daar ook niet in. Een medewerker van het team van Sanidump sprong direct bij en regelde dat de douchewand diezelfde dag nog bij ons thuis werd afgeleverd.
Deze extra moeite en klantvriendelijkheid maken voor ons echt het verschil. Toppers!

Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.