Virksomheden har svaret
Vriendelijke medewerker heeft ons goed geholpen.
Virksomheden har svaret
Wij waren op zoek naar een nieuwe badkamer. Bij Sani-Dump Veghel zijn we geslaagd. We werden vakkundig en vriendelijk geholpen door, Tjeu Swinkels. Hij nam alle tijd voor ons om onze droombadkamer... Se mere
Virksomheden har svaret
Sani-Dump is de speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels tegen absolute bodemprijzen. Het enige dat wij dumpen is de prijs! Wij kunnen alle A-merken leveren, uiteraard altijd tegen de beste prijs! Dat is Sani-Dump. Of u nu op zoek bent naar goedkoop sanitair, een hele luxe badkamer, designsanitair of alleen een badmeubel, vrijstaand bad, whirlpoolbad, kranen, douchewand of tegels, bij ons vindt u alles wat er op Sanitair & Tegel gebied te krijgen is onder 1 dak! Sani-Dump is uw specialist in Sanitair en Tegels.
Poort van Veghel 4996, 5466 SB, Veghel, Noord-Brabant, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
We dachten echt de eerste keer da Sani-dump alleen maar goedkope pastic materialen hadden. Maar Tjeu vertelde dat ze alles konden leveren, goed geholpen en we hebben nu een prachtige Badkamer met fantastisch werkende kranen. Ziet er sjiek uit, heerlijk,

Besvarelse fra SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Veghel
Sani-dump locatie Veghel alles gekocht en ook super goed geholpen/geadviseerd door Tjeu. Contacten via het aflevermagazijn verliepen ook erg goed, vriendelijk en behulpzame Joep. Alles netjes thuis geleverd door Roy die ook nog eens 10 min voor aankomst doorgeeft dat hij eraan komt. Met andere woorden SUPER Sani-dump top bedrijf!

Wij waren op zoek naar een nieuwe badkamer.
Bij Sani-Dump Veghel zijn we geslaagd.
We werden vakkundig en vriendelijk geholpen door, Tjeu Swinkels. Hij nam alle tijd voor ons om onze droombadkamer te realiseren. Als we vragen hadden konden we hem gewoon bellen.

De veer van de afsluitdop in de wasbak was defect. Verkoper Jasper in Goes wist gelijk wat het probleem was. Ik dacht een kompleet nieuwe te moeten kopen. Maar werd gratis aan een nieuwe veer geholpen die ik er zelf in kon plaatsen. Top service.

Vriendelijke medewerker heeft ons goed geholpen.

7 jaar geleden hier al onze badkamer, wc artikelen, wand en vloertegels gekocht en zijn we toen zeer goed en deskundig geholpen door Thieu. Laatst liepen we even de winkel in voor een vraag over de verlichting van ons badkamerkast die het niet meer deed. Er werd gelijk actie ondernomen en bleek dat het lag aan de stopcontact in de kast. Binnen een paar dagen was het besteld en al in huis en was gewoon nog service. Echt super Thieu en nogmaals bedankt voor de geweldige service, groetjes Elaine en Hans de Haas.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.