Ung gut ved navn Ibrahim, klarede arbejdet nemt og hurtigt, kan helt klart godt anbefale deres firma igen til afhentning af metal og jern.
Var nede med blandet jern, og blev møde af søde, rare og meget hjælpsomme mennesker. Kun varme anbefalinger her fra 😊👍🏻
Super hurtig service, jeg kan varmt anbefale salale jern og metal. Inden for 1 time havde jeg penge på min konto for min skrottede bil. God og kyndig vejledning, det er folk der ved hvad de snakker om... Se mere
Salale Jern og Metal er en moderne skrotvirksomhed, som fokuserer på innovative genindvindingsløsninger. Vores kernekompetencer er genvinding, af ALLLE TYPER JERN og METALSKROT. Vi modtager alle typer jern og metal skrot på vores skrotpladser i Kalundborg og Slagelse. Her kan man bruge vores drive-in service i hele åbningstiden. Kom uden tidsbestilling og gør en god skrothandel. Har du derimod brug for skrotbilen kommer til dig? Så kan vi også klare afhentning af jern og metal skrot på din adresse. Du trykker på knappen vi kommer med grabben 😃♻️
Langagervej 4, 4400, Kalundborg, Danmark
Verdens bedste service. Fair pris og helt i orden sted. Kæmpe hjælp, kun til at blive glad af.

Besvarelse fra SALALE JERN OG METAL - Kalundborg
Altid super god service, og meget flinke medarbejdere.

Besvarelse fra SALALE JERN OG METAL - Kalundborg
Salale, hjalp med at fjerne en skrottet skoda. Bilen havde stået stille et års tid og alle hjul var Blokeret. Bilen trak skævt op på rampen, men så var det jo godt at Ibrahim Salale er en menneskelig donkraft. bilen kom på fejebladet og dejligt den nu er væk. Yderst professionelt og i øvrigt hyggeligt møde med Ibro!

Besvarelse fra SALALE JERN OG METAL - Kalundborg
Super hurtig service, jeg kan varmt anbefale salale jern og metal. Inden for 1 time havde jeg penge på min konto for min skrottede bil. God og kyndig vejledning, det er folk der ved hvad de snakker om !

Besvarelse fra SALALE JERN OG METAL - Kalundborg
Ibrahim afhentede til aftalt tid og pris. En venlig og imødekommende ung mand. Kan helt klart anbefale denne virksomhed.
Jeanne
Ikke sælge messing og rustfri mere hos ham, i Kalundborg snyde med kilo og pris