SALALE JERN OG METAL - Kalundborg Anmeldelser 14

4,4

Langagervej 4, 4400 Kalundborg, DK

Ung gut ved navn Ibrahim, klarede arbejdet nemt og hurtigt, kan helt klart godt anbefale deres firma igen til afhentning af metal og jern.

Var nede med blandet jern, og blev møde af søde, rare og meget hjælpsomme mennesker. Kun varme anbefalinger her fra 😊👍🏻

Super hurtig service, jeg kan varmt anbefale salale jern og metal. Inden for 1 time havde jeg penge på min konto for min skrottede bil. God og kyndig vejledning, det er folk der ved hvad de snakker om... Se mere

1. Skrothandler
  2. Fjernelse af skrot
  3. Genbrugsplads
  4. Produkthandler
  5. Affaldshåndtering

Salale Jern og Metal er en moderne skrotvirksomhed, som fokuserer på innovative genindvindingsløsninger. Vores kernekompetencer er genvinding, af ALLLE TYPER JERN og METALSKROT. Vi modtager alle typer jern og metal skrot på vores skrotpladser i Kalundborg og Slagelse. Her kan man bruge vores drive-in service i hele åbningstiden. Kom uden tidsbestilling og gør en god skrothandel. Har du derimod brug for skrotbilen kommer til dig? Så kan vi også klare afhentning af jern og metal skrot på din adresse. Du trykker på knappen vi kommer med grabben 😃♻️

• Langagervej 4, 4400, Kalundborg, Danmark

• 56275627

4,4

Verdens bedste service. Prof!

Verdens bedste service. Fair pris og helt i orden sted. Kæmpe hjælp, kun til at blive glad af.

24. maj 2025

Hej Niels

Tusind tak for din venlige anmeldelse! Det glæder os, at du har haft en god oplevelse hos os ♻️😀

Altid super god service

Altid super god service, og meget flinke medarbejdere.

7. november 2024

Hej Kim

Tak for din mening, den sætter vi pris på 😊 Vi er glade for at kunne hjælpe ♻️

Salale Jern & Metal

Var nede med blandet jern

2. august 2024

Hej Karsten

Tak for din mening, den sætter vi pris på. Vi er glade for at kunne hjælpe ♻️😊

Kundeservice helt i top

30. juli 2024

Kære kunde

Tak for at dele din mening om os. Vi håber på at se dig snart igen ♻️😄

Salale Autoskrot

Salale, hjalp med at fjerne en skrottet skoda. Bilen havde stået stille et års tid og alle hjul var Blokeret. Bilen trak skævt op på rampen, men så var det jo godt at Ibrahim Salale er en menneskelig donkraft. bilen kom på fejebladet og dejligt den nu er væk. Yderst professionelt og i øvrigt hyggeligt møde med Ibro!

17. juli 2024

Hej Søren

Mange tak for din anmeldelse. Vi er også glade for at have Ibrahim med på holdet 💪😀

Hurtig og effektiv

Super hurtig service, jeg kan varmt anbefale salale jern og metal. Inden for 1 time havde jeg penge på min konto for min skrottede bil. God og kyndig vejledning, det er folk der ved hvad de snakker om !

12. juli 2024

Hej Nikolaj

Vi takker for de fine ord. Vi er altid glade for at hjælpe de udtjente skrotbiler videre i systemet ♻️🚘😄

Hurtigt og nemt

11. juni 2024

Ikke sælge messing og rustfri mere hos…

Ikke sælge messing og rustfri mere hos ham, i Kalundborg snyde med kilo og pris

16. maj 2024

Hej Wirun,

Tak for din feedback. Vi beklager oprigtigt fejlen ved din seneste handel hos os. Efter at have talt med vejerboden, har jeg fået bekræftet, at du blev afregnet for almindeligt rustfrit stål i stedet for syrefast. Så snart fejlen blev opdaget, kontaktede vi dig samme dag og informerede dig om differencen på 55 kr, som kan afhentes eller blive tilføjet ved din næste handel.

Vi sætter stor pris på, at du har handlet med os flere gange før, og vi ønsker at opretholde det gode forhold. Vi gør vores bedste for at sikre, at sådanne fejl ikke gentager sig, og vi er taknemmelige for din forståelse.

Hvis der er yderligere bekymringer eller spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os direkte på 71716771.

Tak for din tid og forståelse.

Med venlig hilsen,
Yousef Salale