Rusta Anmeldelser

TrustScore 2 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Rustan sisustustuotteet vaihtuvat ja toisaalta - uusia ja vastaavia tulee jatkuvasti tilalle. Perheemme tarpeet lemmikeistä (kaksi kissaa, hiekat, lelut jne haetaan Rustasta) kahteen aikuiseen tyydyt... Se mere

Virksomheden har svaret

Kontaktoplysninger

Under middel

TrustScore 2 ud af 5

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 21 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

16 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Butiken gjorde reklam för Coca Cola fyr…

Butiken gjorde reklam för Coca Cola fyr pack 65 kronor stor skylt. När jag kom till kassan så gällde rabatten bara vissa dagar. Tydligen inte tisdagar nu kostade den 77 kronor. Stod ingenting om begränsning på reklam skylten. Gäller Stenhagen Uppsala. Tror inte det är lagligt med olika pris i erbjudandet än i kassan.

14. juli 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag tror ni behöver kolla upp era…

Jag tror ni behöver kolla upp era myggnät för balkongen dörrar Rusta! De självhäftande kardeborrebanden har inte bra klister är hur ramlar ner hela tiden rekommenderar till alla som köper hitta något som är dyrare än 69 kr och med bättre kvalitet.

11. juli 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Köpte väggfärg men det var ett misstag

Köpte väggfärg men det var ett misstag, den sämsta jag någonsin använt. Blaskig ..har nu målat 4 ggr med både roller och pensel men täcker inte. Får nog dra på en 4 ggr till. Kolla lite innan på nätet och den hade fått hyfsat betyg. Bättre ekonomi köpa riktig färg direkt så aldrig mer rustas väggfärg

7. juli 2026
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Fruktansvärt dålig onlinehandeln

Fruktansvärt dålig onlinehandeln. Oklara leveransdatum, kundtjänst säger sig inte kunna hjälpa till med ens en estimering innan varan blivit sen... nu är ordern levererats men halva orden saknas. Detta kan man inte få hjälp med av kundtjänst utan endast formulär online som dom säger kan ta flera dagar att få svar via. Men fakturan är såklart utställd.... summering är att noll kundtjänst finns att få och noll ansvar att skyndsamt försöka lösa problem som dom skapat för oss... hade jag vetat att jag efter 12 dagar skulle sitta här med halva orden hade jag aldrig beställt ifrån er.

20. juni 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Det saknades kuddar i leveransen som är…

Det saknades kuddar i leveransen som är betald och ni borde börja med uppbärning mot betalning för kaos idag med DHL som lämnade en jättetung pall på trottoaren och pallen måste tydligen vi ombesörja frakt av som väger 25 kg o jag kan inte bära pga skador
Så dåligt men ni sa när jag ringde ,,,??läs köpevillkor där det står att man får ta hand om pallen själv!!??så nu står den på en trottoar och vi måste betala frakt för att få bort den!
Dåligt Rusta!!och beställer inte mer online av er!!!

17. juni 2026

Dårlig kundeservice på tlf

Ringer kundeservice og velger alternativet for å bli oppringt igjen på grunn av kø. Da tlf min ringer, rekker jeg så vidt å si «hei» før kundebehandleren legger på. Dette syns jeg var en ekkel måte å unngå kunder på. Jeg ringer derfor opp og venter gjennom køtiden over tlf. En mann svarer og jeg spør om å bli satt over til en spesifikk butikk ettersom jeg ønsker en vare langt av for et par timer. Dette var en outlet-vare som jeg ønsket å sikre meg (1-2 stk igjen på lager). Fikk beskjed om at dette ikke var mulig. Spurte igjen om han kunne være så snill, jeg ønsket bare å holde av varen en liten stund mens jeg kom meg til butikken. Han fortalte at butikkene ikke hadde kapasitet til å legge av varer. Jeg har forståelse for at forskjellige kjeder ønsker forskjellige regler, det går fint. Jeg bare syns det var en ekkel måte å møte meg som kunde. Svarene jeg fikk var korte og han hadde et negativt og surt tonefall. Jeg har mange år med erfaring som ansatt i butikker selv, og jeg har alltid opplevd man skal strekke seg så langt man kan for kunder, om ikke hvertfall være blid og positiv mens man forklarer. Varen ønsker jeg uansett og får håpe den er på lager. Synd jeg ikke får tak i det et annet sted, da hadde jeg heller kjøpt det der fremfor Rusta.

20. april 2026

Tuotteen palautusprosessi painajainen!

Tuotteen palautusprosessi postitse oli kammottava kokemus!
Tuote matkasi viikkotolkulla ties missä päin maailmaa. Klarnan eräpäivä lähestyi koska Rusta ei ollut vahvistanut palautusta.
Lopulta Klarna otti asian hoitoonsa, Rustasta en saanut minkäänlaista apua/palvelua.

11. marts 2026

Medlem

Har nå har vært i kontakt med kundeservice mange ganger, mail og tlf. Det er registrert et helt annet navn på tlfnr mitt. Makan til dårlig service skal du lete lenge etter!!

5. december 2025

Hei Anita,
takk for anmeldelsen din!
Vi setter pris på tilbakemeldingen og at du tok deg tid til å skrive dette .
For ytterligere bistand i saken er du velkommen til å kontakte vår kundeservice: https://www.rusta.com/no/no/informasjon/kundeservice/kontakt--oss/
Vi i Rusta ønsker deg en fin dag!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beställde den 12:e november och ännu…

Beställde den 12:e november och ännu har det inte packats. Fick sedan mail igår om att mitt paket kommer att försenas. Detta hade jag gärna velat veta innan jag beställde eftersom jag då hade valt att inte beställa alls. Rustas Onlinebutik verkar vara katastrof

20. november 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Varför har ni en AI baserad tjänst när…

Varför har ni en AI baserad tjänst när man vill komma i kontakt med er? Helt värdelöst och AI ger en exakt samma svar med flera dagars mellanrum . Nä detta håller inte och det var både första och sista gången jag handlar av er.

25. september 2025

Besvarelse fra Rusta

Hej Pharsån, AI tjänsten är till för enklare frågor. Om ni går in på kundtjänst fliken på hemsidan så når ni fram till en agent. Önskar en trevlig helg från oss på Rusta!

Värdelös kundtjänst

Varför ha anställd personal på kundtjänst som svarar i telefonen men är helt utan möjligheter att kunna hjälpa en?????
Har varit i kontakt med dom 2 gånger nu.
Första gången för att se om min beställning fanns registrerad och andra gången för reklamation och samma svar båda gånger, gå in på hemsidan och fyll i kontaktformuläret. Varför ha en kundtjänst som går att ringa till om man måste fylla i kontaktformulär och vänta i dagar på mail svar!?! Skäms på Rusta för detta, gör om och bättre (ps: inte kundtjänstpersonalens fel utan Rusta som arbetsgivare)

16. juni 2025

Besvarelse fra Rusta

Hej bästa kund! Tack för din feedback, utan den blir vi aldrig bättre! Vi tar din feedback vidare internt och önskar dig en fortsatt trevlig dag! /Team Rusta

Dålig och virrig kundservice

Dålig och virrig kundservice. Verkar vara en omöjlighet att skicka från centrallagret till butik?? Man blir alltså betala 299kr för frakten själv. Finns nog väldigt mycket att jobba på internt.

9. maj 2025

Besvarelse fra Rusta

Hej bästa kund! Tack för din feedback, utan den blir vi aldrig bättre! Vi tar din feedback vidare och önskar dig en fortsatt trevlig dag! /Team Rusta

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag hade beställt mattor och har…

Jag hade beställt mattor och har fastnat någonstans. Igår pratade jag i telefonen med en kvinna som heter Monika tror jag. Hon var inte snäll och inte hjälpsam så ska inte vara en personal på kundservice. Hennes beteende var inte bra 🤧 och jag blev väldigt ledsen när hon stängde ner mitt samtal utan hejdå och sa att hon har inte tid att hjälpa mig 😠.

Sedan har jag ringt igen direkt och pratat med en snäll man som heter Håkan och han hjälpte mig på bästa sätt och löste mitt problem, så jag tackade mycket och blev nöjd med hans arbete 🙏.

Även mitt paket blivit försenat och sedan personal på kundservice gjorde mig ledsen så vill inte en kund att behandla på så sätt. Ni måste ta fram det här till eran chef eller huvudperson som har ansvar okej tack så mycket 🙏

MVH Zabiullah Mohmand

23. april 2025

Hej Zabiullah!
Tack för din feedback, utan den blir vi aldrig bättre! Vi tar din feedback vidare och önskar dig en fortsatt trevlig dag! 💛

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Star stjärna flaket på fot på batteri…

Star stjärna flaket på fot på batteri ifrån rusta med led belysning ska vara tänd i 6 timmar efter 1 timme slocknade stjärnan.
Tycker det är dåligt av rusta och sälja denna stjärna, på tre veckor har jag bytt batterier 5 gånger och då är batterierna nya.
Tror att det är tillverkningsfel på denna stjärna.

1. december 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.