Rugvista Anmeldelser

3.755

4,6

Det er et smukt gabbeh loribaft tæppe, jeg har købt, og levering gik hurtigt og nemt. Blot kunne jeg ønske, at prisen på den danske hjemmeside var opgivet i danske kroner og ikke norske - selv om det... Se mere

Egentlig fin kvalitet, men tæpperne er foldet så det er utrolig svært at rette dem ud.

1. Tæppehandel
  2. Orientalsk tæppeforretning

Rugvista — Vi hjelper folk med å skape et hjem de elsker. Rugvista ble grunnlagt i 2005 med en tydelig misjon og et klart mål: vi hjelper folk med å skape et hjem de elsker, ved å gjøre det enkelt og hyggelig for våre kunder å finne det perfekte teppet. Fra starten har vi fokusert på å tilby tepper av høy kvalitet til rettferdige priser, samtidig som vi gir en smidig, komfortabel og trygg handleopplevelse for alle kunder, både nye og lojale. I dag er vi stolte av å være en av Europas ledende nettbutikker for tepper, som betjener kunder i flere land og tilbyr et bredt og variert utvalg som passer til alle typer hjem og kontorer. Vårt sortiment inkluderer over 30 000 tepper, fra tradisjonelle håndknyttede orientalske tepper til moderne maskinvevde design; hvert teppe er nøye utvalgt for å sikre kvalitet, holdbarhet og tidløst design, slik at kundene våre kan handle med trygghet ved hver eneste bestilling og føle seg fornøyde med valget sitt. Vi mener at kjøp av et teppe skal være like hyggelig som å leve med det: derfor tilbyr vi klar produktinformasjon, detaljerte bilder og en intuitiv, lettnavigert nettbutikk. Pålitelige leveranser i hele Europa, fleksible returordninger og vennlig, rask kundeservice gjør handleopplevelsen enkel, trygg og stressfri for alle kunder. Hovedkontoret vårt ligger i Malmö, Sverige, og vi opererer over hele Europa; samtidig kombinerer vi skandinaviske designverdier med internasjonalt håndverk og moderne e-handelsløsninger. Teamet vårt jobber hver dag med å forbedre tjenestene våre, utvide utvalget og inspirere kundene i deres interiørvalg. Vi er forpliktet til å bygge langvarige kunderelasjoner ved å tilby produkter av høy kvalitet, utmerket service og en gjennomsiktig, pålitelig og konsekvent behagelig handleopplevelse. Hos Rugvista hjelper vi kundene våre med å skape rom som er personlige, innbydende og vakre — ett teppe om gangen.

Størst utbud av kvalitetstepper til lav pris!

30 dagers åpent kjøpt
Over 1500 forskjellige tepper
Sikre betalingsalternativer
Rask levering

4 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(3.755)

Fint produkt

20. september 2026

Kjære kunde,

Takk for din anmeldelse! Vi er svært glade for å høre at du er fornøyd med kjøpet ditt.

Vi håper du vil ha glede av ditt nye teppe i lang tid fremover.

Med vennlig hilsen,
Rugvista Kundeservice

De spammer med reklamer selv om jeg…

De spammer med reklamer selv om jeg jævnligt igennem en måned har skrevet til dem☹️☹️☹️☹️

8. maj 2026

Kjære kunde,
Takk for din anmeldelse på Trustpilot og for tilbakemeldingen din. Hvis du ikke ønsker å motta reklame fra oss, kan du melde deg av via lenken i e-postene. Du er også velkommen til å kontakte vår kundeservice dersom du trenger ytterligere hjelp.
Med vennlig hilsen,
Rugvista Team

Så ærgerligt

22. september 2024

Hei.

Takk for at du gir oss tilbakemelding.

Vi beklager at du har problemer med brettemerkene på teppet ditt. Hvis du ønsker mer hjelp eller tips om hvordan du kan jevne dem ut, ikke nøl med å kontakte kundeserviceteamet vårt på info@rugvista.com. Vi er her for å hjelpe deg, og vi vil sørge for at du er helt fornøyd med kjøpet ditt!

Ha en fin dag!

De folder tæppet så det umuligt kan…

De folder tæppet så det umuligt kan komme til at folde sig helt ud og se flot ud

6. juni 2024

Hej Simon,

Vi beklager virkelig at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med din tæppelevering. Det er vigtigt for os, at vores produkter lever op til dine forventninger, og vi tager din feedback meget alvorligt.

Vi vil gerne hjælpe med at løse problemet. Hvis tæppet ikke folder sig ordentligt ud, kan vi give dig nogle tips til at rette det ud eller tilbyde en passende løsning. Venligst kontakt vores kundeservice på info@rugvista.com, så vi kan assistere dig yderligere.

Tak for din tid og forståelse.