Recharge.com Anmeldelser

96.957

3,9

Nemt at finde ud af men har også været uheldig med at kodererne har været brugt og man desværre ikke bytte til et nyt uden man igen skal betale

Hej med jer. Jeg har ved to lejligheder kontaktet jer angående et fejlkøb – første gang allerede cirka en time efter gennemført transaktion. Der er tale om et gavekort, som endnu ikke er... Se mere

Skulle sende penge til en/sende en kode, nem at bruge men har ikke selv brugt app'en eller indløst et kode, skulle sende til en der ville kunne bruge pengene den dag og ikke dagen efter som ikke havde... Se mere

1. Mobilnetoperatør

Om Recharge.com

Here at recharge.com, we believe in living on your own terms. Whether you want to buy call credit internationally, enjoy your favourite tv shows and music, or play games, you are in control. We've made it our mission to ensure that buying digital credit is fast, safe and simple. recharge.com

Your one-stop-shop for call credit, prepaid credit, gift cards and so much more

Looking for support? Get in touch ⬇️
Do you have a question or need help with your order? Contact us at support@recharge.com for a quick reply. There are no problems, only solutions :)
Simple
Easy to use: Buy & send codes your way, receive them within 30 seconds.
Convenient
A Recharge for everyone | 750+ products on Music, Gaming, Prepaid Card, Streaming, and more.
Secure
Trusted by millions | +5 million happy customers around the globe (and counting).

We’re working hard on making it easy to support others safely, all over the world

It’s awesome that thousands of people stay connected every day by using our platform to top up their prepaid phones, or by sending top-ups to their friends and family

Want to top up your phone? Check. Want to top up a loved one's phone? You got it. We're here for those that love to help themselves and others. We offer safe payment options for your peace of mind, instant recharges for emergency needs and over 600 mobile operators for whoever needs mobile credit in your life.

Du bør vide

God

97 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(96.957)

6.586 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Nemt at finde ud af men har også været…

Besvarelse fra Recharge.com

Tak for din anmeldelse! Vi sætter pris på din feedback. Vi er kede af at høre, at du har oplevet problemer med nogle af vores koder. For at få hjælp med dette, bedes du kontakte vores kundeservice. Vi er her for at hjælpe dig! 😄 Med venlig hilsen, Recharge.com

Nem og hurtig

Det var nem og hurtig med god service

6. juli 2026

Besvarelse fra Recharge.com

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du finder vores service nem og hurtig. Vi arbejder konstant på at gøre oplevelsen endnu bedre for vores kunder. ⚡️👍 Hvis du har flere tilbagemeldinger, er du altid velkommen til at dele dem med os. Med venlig hilsen, Recharge.com

Det virker ikke hvergang i den og…

Det virker ikke hvergang i den og sidste uge mistede jeg først 500kr og i går 300kr

22. september 2026

Hello,
We assure you that all digital codes and gift cards sold on Recharge.com are 100% valid, brand new, and generated directly upon purchase with their full value intact.
If you are buying these codes because someone you met online requested them and is claiming they "didn't work," please be extremely careful, as this person is lying to you and scamming you.
This is a classic tactic used in online romance or friendship scams. Scammers build trust online and request gift cards or prepaid codes. The moment you share a code or screenshot, they redeem the balance immediately onto their own account and then lie to you—claiming the codes "didn't work" or were "empty"—to trick you into buying even more.
Digital codes function exactly like cash. Once a code is shared or accessed, the funds cannot be recovered, canceled, or replaced. Please stop sharing any codes, screenshots, or money with this person immediately.
Recharge.com

Jeg synes det er underligt at jeg…

Jeg synes det er underligt at jeg bliver ved med at få rabat koder, når det ikke kan indløses på applekort. I starten kunne jeg godt bruge det,
Men nu siger den bare at der ikke er rabat på det kort.

20. september 2026

Hej,
Tak, fordi du deler din feedback med os – vi forstår fuldt ud, hvorfor denne situation virkede forvirrende!
I henhold til vores vilkår og betingelser kan kampagnerabatkoder ikke anvendes på visse mærker, herunder Apple, Google Play og bol.com-gavekort.
Selvom visse kampagner eller specifikke vilkår tidligere har gjort det muligt at indløse koder, kan produktberettigelsen ændre sig over tid afhængigt af mærkeaftaler og vores nuværende vilkår og betingelser.
Du kan stadig bruge dine rabatkoder på mange andre berettigede gavekort, spil og mobilopladninger, der er tilgængelige på Recharge.com. Vi sætter pris på din forståelse og håber, du får glæde af dit næste køb!

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds ! !

9. september 2026

Besvarelse fra Recharge.com

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er meget tilfreds med vores service. Vi ser frem til at fortsætte med at leve op til dine forventninger. 🎉😄 Med venlig hilsen, Recharge.com

Gavekort på under 500 kroner

Når man sender kort på under 500 kroner, så kan de IKKE åbnes af modtageren????? - på den måde har jeg mistet utrolig mange penge, så det er slet ikke på nogen måde i orden!!

6. september 2026

Hello,
We assure you that all digital gift cards purchased on Recharge.com are fully valid and can be opened and redeemed regardless of the amount, whether under or over 500 kroner. There is no technical limit or restriction that prevents a recipient from opening a card under 500 kroner.
If someone you met online is telling you that they cannot open cards under 500 kroner, this person is scamming you.
This is a well-known tactic used in online romance and friendship scams. Fraudsters trick victims into sending gift cards, redeem the codes immediately onto their own accounts, and then lie—claiming the link "didn't work," the card "couldn't be opened," or the amount was "too low"—to pressure you into sending larger amounts or buying more cards.
Digital codes act like cash and cannot be recovered once shared. Please stop sending codes or money to this person immediately.

Besvarelse fra Recharge.com

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du finder vores service hurtig og nem 😄 Din feedback er meget værdsat! Groeten, Recharge.com

fast and easy

14. august 2026

Besvarelse fra Recharge.com

Thanks for the 5-star review! We're thrilled to hear your recharge process was fast and easy. That's what we strive for! ⚡️✨ Kind regards, Recharge.com

Jeg er ikke tilfreds

Jeg er ikke tilfreds, for når man skriver til dem så skriver de ikke tilbage

13. august 2026

Besvarelse fra Recharge.com

Thank you for your feedback. We are sorry to hear that you have had a challenge with our customer service. We are here to help and it is important to us to resolve any issues our customers may have. If you have not already done so, please contact our customer service directly for further assistance. Your feedback helps us improve our services. Best regards, Recharge.com

Den var hurtigt og god levering af den…

Den var hurtigt og god levering af den Apple kort.

4. august 2026

Besvarelse fra Recharge.com

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige levering af Apple-kortet. Vi stræber altid efter at give den bedste service. Fortsæt med at nyde vores tjenester. 🎉 😄 Med venlig hilsen, Recharge.com

Godt arbejdet

Godt arbejde

Besvarelse fra Recharge.com

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at du er tilfreds med vores service! 😄✨ Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Med venlig hilsen, Recharge.com

Den rigtige vare fik jeg ikke ,forventer at I sender mig den jeg har købt

Fik ikke den jeg havde bestilt, som var med fisk, forventer I sender mig den rigtige, Martin Nielsen

Besvarelse fra Recharge.com

Tak for din anmeldelse, Martin Nielsen. Vi beklager meget, hvis du har modtaget det forkerte produkt. Vi vil gerne hjælpe dig med at løse dette problem. Vil du være så venlig at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig videre? Din feedback er yderst vigtig for os, da den hjælper os med at forbedre vores tjenester. Med venlig hilsen, Recharge.com

Jeg har handlet problemfrit 5-10 gange

Jeg har handlet problemfrit 5-10 gange, pludseligt går bestillingen istå, aniveligt probkemer med verificwrongen af betalongen, TRODS det er samme kort som de første 10 gange.. og ingen forklaring på hvad der egentlig er galt.
Utifredsstillende.
Erik Kavanagh
Danmark

23. juli 2026

Besvarelse fra Recharge.com

Tak for din tilbagemelding, Erik. Vi beklager de problemer, du har oplevet. Vores kundeservice vil gerne hjælpe dig med at løse problemet. Du kan kontakte dem via vores hjemmeside for at få yderligere hjælp. Din tilbagemelding hjælper os med løbende at forbedre vores service. Med venlig hilsen, Recharge.com

Alt gik godt.

23. juli 2026

Besvarelse fra Recharge.com

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at alt gik godt. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden! 😄 Med venlig hilsen, Recharge.com

Dårlig service

Dårlig service

19. juli 2026

Besvarelse fra Recharge.com

Thank you for your feedback. We are sorry to hear that you had a negative experience. If you have not already done so, I would recommend contacting our customer service for further assistance. Your feedback helps us improve our service. Best regards, Recharge.com

Hurtig

Hurtig , ikke problem

19. juli 2026

Besvarelse fra Recharge.com

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en hurtig og problemfri oplevelse med Recharge.com. 😄 Vi ser frem til at betjene dig igen snart. Med venlig hilsen, Recharge.com

Kortet kunne ikke indløses af min…

Kortet kunne ikke indløses af min modtager.

16. juli 2026

Hej,
Vi er kede af at høre, at modtageren hævder, at vedkommende ikke kan indløse kortet, men vi vil gerne advare dig om, at vores koder er fuldt gyldige, og at du sandsynligvis bliver snydt af vedkommende.
Hvis en person, du har mødt online, fortæller dig, at koden ikke virker, lyver vedkommende for at få dig til at sende flere. Apple-gavekort kan kun bruges til at købe officielle Apple-produkter. De kan ikke bruges som betalingsmiddel for leverancer, tjenester, andre produkter eller til at støtte nogen økonomisk i forbindelse med et kærlighedssvindel.
Hvis nogen online har bedt dig om at købe denne kode og dele den med dem, skal du være opmærksom på, at dette er et svindelforsøg. Vi råder dig på det kraftigste til straks at afbryde kontakten med denne person og anmelde hændelsen til politiet.
Recharge.com

Jamen der er ikke så meget at sige ud…

Jamen der er ikke så meget at sige ud over at tingene gik som jeg forventede.

13. juli 2026

Besvarelse fra Recharge.com

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service. Vi stræber altid efter at være så pålidelige som muligt. 💡✨ Groeten, Recharge.com

God og hurtig behandling

God og hurtig behandling

3. juli 2026

Besvarelse fra Recharge.com

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi stræber altid efter at give den bedste oplevelse for vores kunder! ✨ Med venlig hilsen, Recharge.com