Kontorstole elendig kvalitet har købt 2…
Kontorstole elendig kvalitet har købt 2 og de er sat til genbrug
RattanTree offers a range of rattan garden furniture, which can be purchased online with fast delivery. From rattan tables and chairs to rattan corner sofas, our rattan garden furniture will definitely refresh your outdoor space.
Unit S1-S2, 56 Parkway, CF3 2PW, Cardiff, Storbritannien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Kontorstole elendig kvalitet har købt 2 og de er sat til genbrug
Elendig service, elendig kvalitet. Holdte i 7 måneder og tilbød mig 200kr i refusion. Det er til grin det her firma. Hold jer langt væk. Betal lidt mere og få noget ordentligt. OBS De yder kun 1 års reklamationsret, dog elendig reklamationsret.
kontorstol: selvfølgelig som samlesæt, men god vejledning, virkelig god siddekomfort.
Min søn fik i juni 2024 en gamerstol fra RattanTree i nonfirmationsgave. Nu er det februar 2025, og stolen er flækket i betrækket flere steder. Min søn gamer meget, men at hans bagdel kan slide en stol i stykker på 9 måneder er kun tegn på, at stolen er af elendig kvalitet. Min søn vejer kun 50 kg, så det er ikke vægten, der har gjort udslaget. Og sådan en stol skal simpelthen kunne holde til, at der bliver siddet meget i den!
Jeg kan ikke anbefale nogen at købe fra dette firma!
Pas på det firma!!
Bestilte en stol den 9 og har stadigvæk ikke fået den og de svarer ikke, lad værd at handle med dem, de vil ikke annullere den og har ikke fået min pakke !! Fusker firma
Havde bestilt en gamerstol, som skulle bruges i gave! Har ALDRIG modtaget den og ej heller fået mine penge tilbage… Har forsøgt at få fat i firmaet men umuligt! 🤬 FUSKERFIRMA 🤬🤬🤬🤬
Firmaet sender mig en stol som mangler halvdelen. Skriver til dem at jeg ønsker resten sendt, men de skriver blot gentagne gange. Hva er problemet.
Gamerstol med fodstøtte.
Stolen er god bortset fra en kæmpe vigtig ting der trækker den meget ned. Ryggen er virkelig dårlig. Tynd skum inden i med en stålstang der går i ryggen hvis man tager den ned i vinkel. Der så lynlås så man kan fixe det måske. Dog så ødelægger det kvaliteten for forbrugeren.
Burde overveje at sende Stolen tilbage.
Billigt, men for billigt, virker ok bygget men ergonomien er virkelig dårlig, kontorstolen havde en lændestytte, men den sidder så lavt at den bare skupper til en haleben/numse hvilket gør man bare bliver skuppet af stolen da den er fjederbelastet, det gør så også at dybden på sædet kun er ca 45cm hvor min gamle stol fra Jysak er 57 cm i dybden. Skummet er også af så ringe kvalitet at efter 3 dage med meget let brug, så er skummet allerede flat, og returnere ikke til orginal form... De skriver gratis returnering, men læser man det med småt så er det til udlandet den skal returneres og så gælder det kun fejl, ikke ved fortrydelse, stolen koster knap 700 kr og fragt er 220kr :-(