Psykiatrifonden Anmeldelser 46

2,0

Advarsel!! Hvis du får tilbudt hjælp hos psykiatrifonden gennem kommunen, så overvej dine træk. Jeg fik annulleret alle mine tidligere psykriatiske diagnoser med ét!! Uden at psykologen spurgte ind ti... Se mere

Jeg blev ringet op af en person fra Psykiatrifonden, som ville have mig til at udlevere mit cpr.nr. så jeg kan få skattefradrag for mine indbetalinger. Det kunne jeg kun gøre over telefonen...! Selv... Se mere

Vi arbejder for et samfund, hvor flere får et godt liv uanset om de er psykisk sårbare, har en diagnose eller oplever en midlertidig krise.

2,0

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Psykatrifondens telefon rådgivning

Psykatrifondens telefon rådgivning er det en af de eneste steder hvor jeg har følt mig hørt og forstået. Uden at blive snakket ned til. De har hjulpet mig med at føle mig mere i kontrol af behandling og så er de også meget søde

23. april 2026

Spammet med nyhedsbreve

Deres afmeldelse af nyhedsbrevs funktion dur ikke, at ringe til dem og blive afmeldt dur ikke...
Største delen af mine spam mails kommer herfra.

25. marts 2026

Chatfunktionen virker ikke, brevkassen heller ikke og svarene i mails er ikke brugbare

Jeg havde egentlig kun et enkelt spørgsmål som jeg forsøgte at få besvaret via chatten, da jeg ikke ønskede en personlig samtale. Første aften var chatten optaget i flere timer, det var umuligt at komme igennem. Så sendte jeg en mail, hvor jeg bare fik som svar jeg skulle ringe eller kontakte chatten. Jeg forsøgte chatten igen i går i flere timer. Optaget. Det er umuligt og jeg fandt svaret et andet sted.

6. januar 2026

Uvidende om deres egen privatlivspolitik

En aften blev jeg ringet uopfordret op af en medarbejder, der ville "dele en god nyhed" og bede mig betale for et eller andet. Jeg spurgte hvor de havde mit nummer fra. Det vidste hun ikke, men henviste til deres privatlivspolitik på deres hjemmeside. Utroligt at man ikke kan få lov at være i fred, og at det skal være lovligt at ringe og forstyrre folk på den måde.

15. december 2025

Jeg blev ringet op af en person fra…

Selv om jeg var meget afvisende, var hun stadig meget insisterende.
Jeg valgte at afbryde opkaldet og blokere nummeret.

4. november 2025

Til grin

Til grin
Man viser lidt interesse og så bliver man ellers spammet med mails, det fjerner lysten til at støtte det gode initiativ

4. august 2025

Telefonsælger som en Duracell kanin

Jeg er klar over, at de personer I har sat til at ringe ud for at hverve støttemedlemmer, er unge mennesker, der bare har taget jobbet som et hvilket som helst andet fritidsjob. Men det er et stort selvmål fra jeres side.
Jeg blev i går ringet op af en meget ivrig (nogen ville kalde det en meget aggressiv) telefonsælger, som piskede derud af med 80 km/t og tydeligvis læste op fra en manual. Meget upersonligt, meget lidt overbevisende og udstyret med meget selektiv hørelse.
Jeg sagde, at jeg ikke ville afvise at støtte jer, da jeg selv har erfaringer med når psyken driller, men at jeg lige nu var på ferie i Frankrig og IKKE ønskede at tage stilling til andet end selvomsorg og at jeg ville tage kontakt, når jeg var hjemme i Danmark igen. Det måtte jeg gentage tre gange, når det lykkedes mig at afbryde talestrømmen fra sælgeren, som tydeligvis ikke respekterede noget.

"Eeeej, men skal vi ikke liiiige sætte det op med det samme?"

Nej!

"Jamen, hvis vi gør det nu, så kan vi lægge budget med det samme og se hvor mange ekstra vi kan hjælpe".

Nej!

"Hvis vi sætter det op nu, så kører det bare automatisk fra d. 1/8".

Der. Blev. Sagt. NEJ

Hvis I gerne vil hæve succesraten ift. sælgernes hverveteknik, så skal I nok ændre en lidt på fremgangsmåden.

8. juli 2025

Meget anmasende sælger

Meget anmasende sælger, der slet ikke lyttede. Prøvede pænt at sige fra men han trumlede bare derudaf. Jeg fortalte oven i købet at vi I familien havde en del udfordringer. Tilsidst lagde jeg faktisk på fordi jeg blev ked af det. Virkelig dårlig oplevelse. Sådan en som ham er grunden til jeg normalt ikke tager tlf hvis jeg ikke kender nr.

3. juli 2025

Jeg er i dag blevet kontaktet af…

Jeg er i dag blevet kontaktet af psykiatrifonden fordi jeg for lang tid siden har støttet foreningen med min underskrift og samtidigt gjort opmærksom på at jeg ikke vil kontaktes. Jeg fik en sang for de varme lande og til sidst om jeg ville støtte med penge... jeg svarede nej.... endnu en sang og denne gang et mindre beløb... stadig nej. Så nu sidder jeg med følelsen af, at min underskrift ikke var god nok. Det er mine penge de vil have... jeg vil ikke støtte nogen med min underskrift mere... jeg har simpelthen ikke råd og jeg vil ikke kontaktes med tigger samtaler og gøres opmærksom på hvor fattig jeg er

15. maj 2025

leadmaskine

Når man har skrevet under på deres underskriftsindsamling, så bliver man kontaktet af dem via mail og telefon.

Desværre overholder de ikke gældende lovgivning om, at det skal være tydeligt, at underskriftsindsamlingen har et formål om at søge økonomisk støtte efterfølgende.

Det er en leadmaskine de har gang i. De vil bare have din underskrift, så deres sælgere kan ringe dig op.

Jeg finder det desuden foruroligende, at en forening der skal støtte psykisk sårbare, ringer og kører en salgstale af, for at trække penge ud af potentielt psykisk sårbare.

Det er altså ikke Danmarks Naturfredningsforening eller andre lignende foreninger, hvor det er hr og fru Danmark de henvender sig til. - Det hér er en forening, der i høj grad følges af personer, der enten har psykisk sygdom i nærmeste familie eller selv er psykisk sårbare.
Jeg er rystet.

12. maj 2025

Rigtig dårlig oplevelse ved udmelding.

Blev lokke til, at blive støttemedlem her sidste år af én smart telefonsælger, fordi jeg før har modtaget deres nyhedsbrev...
Valgte så, at melde mig ud her for nogle dage siden, pga øget omkostninger til andre ting plus, at jeg i forvejen støtter 2 steder som årsmedlem hvor jeg har støttet i flere år...
Tænkte, at jeg nok ville modtage én bekræftigelse med tak for denne gang, men i stedet blev jeg ringet op af én "smart" sælger, som tydeligvis ikke forstod ét nej og forsøge, at beholde mig som medlem ved, at tilbyde nedsættelse til 40kr/md....
Der mistede jeg alt sympati for den forening, selvom de egentlig gør ét godt stykke arbejde for psykisk sårbare....
Rigtig dårlig oplevelse, det er fint nok, at man ringer for, at sige tak for denne gang og høre hvad grunden til opsigelsen er, men så må man også tage til takke med det svar man får og leve med det....
Og som jeg sagde til hende der ringede, der er jo mange der gerne vil have én del af kagen, og som er fornuftig at støtte, men man kan jo ikke blive ved i det uendelige....

1. april 2025

Jeg synes at psykiatrifondens arbejde er helt fantastisk

Jeg synes at psykiatrifondens arbejde er helt fantastisk!! Nu har jeg også selv meldt mig til nyhedsbrevet og er super glad for at se alt det gode arbejde i gør for danskerne.
Jeg håber at i bliver ved, selvom der tydeligt er nogle mennesker som ikke helt er "tilfredse".
I SKAL virkelig blive ved med at kæmpe og hjælpe alle dem der ikke kan gøre det for sig selv.

28. marts 2025

Jeg støtter altid sådanne foreninger

Jeg støtter altid sådanne foreninger , men at blive ringet op 5 gange på under et døgn for at “støtte” økonomisk er simpelhen for aggrasivt til mig, når man ikke tager den de første par gange må man gå udfra at jeg ikke er kontaktbar

13. marts 2025

Irriterende telefonsælger

Irriterende telefonsælger, selvom i måske kan dække jer under at være en velgørenhedsorganisation bør i respektere robinsonlisten.
Det, og den irriterende tone og tilgang sælgeren havde, gør ikke at jeg tænker bedre om jer, tværtimod.
Hvis i vil sælge jeres produkt, så gør det på en ærlig måde i stedet for et klamt manuskript der skal lokke offeret ind, vær nu bare ærlig om intentionen og kom videre, frem for at spilde folks tid. Men kan se herinde at det har stået på længe, så der er nok ingen intention om at ændre på det, desværre.
Skuffende.

18. februar 2025

Klar dig selv

Efter at have ventet på svar i 15 minutter fik jeg følgende svar:

"mhm jeg kan godt se dilemmaet, man kan sige, at vi lever i et neoliberalistisk samfund, hvor man skal varetage egen sundhed og derfor er der ekstra pres på, at man selv skal komme sig igennem det
me hvad er det du f.eks. ønsker hjælp til
men"

I virkeligheden skulle de måske have 5 stjerner for at sige sandheden.

10. februar 2025

Agressiv telefonsælger 😡😡

Blev ringet op af Christoffer… som starter med at sige, at han bare lige vil fortælle om nogle af de gode ting som fonden gør for andre. Fint nok, det fik han lov til. Og så spørger han også hvad jeg synes om fondens arbejde.. hmm.. efter at samtalen har stået på i flere minutter, siger jeg til ham at hvis det hele ender med at jeg skal betale noget til fonden, så vil jeg gerne lige sige nej tak med det samme. Det overhører han og taler videre. Til sidst taler vi bare begge i munden på hinanden. Da jeg så endnu engang nævner, at jeg ikke ønsker at støtte, begynder han at fortælle om den stakkels 14-årlige pige, som jeg nu svigter…. OG SÅ LAGDE JEG PÅ! Jeg tænker at telefon sælgerne er blevet instrueret af folk højere oppe i hierakiet, men helt ærligt. Psykiatrifonden… det var fanme ikke rart for min sindstilstand at tale med sådan en agressiv sælger. Jeg vil gå langt uden om ALLE tilbud fra fonden. Skam jer!

29. januar 2025