Fijne garage, staan altijd voor je klaar. Denken met je mee en altijd een transparante rekening waar je duidelijk ziet wat alles gekost heeft. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.

Se, hvad kunderne siger
Geweldige service. Bij wissel naar winterbanden bleek mijn auto ook te moeten worden uitgelijnd. Ik ging 2 dagen later met vakantie en ze hebben dat ondanks dat ze volgepland waren, dat toch nog voo... Se mere
Profile is de service van top niveau, had een klein probleempje met de aanhanger na het monteren van de trekhaak, bleek het aan de aanhanger te liggen. Werd niet moeilijk gedaan en gelijk onder servic... Se mere
Profile Nout Zaltbommel ontvangst is prima. Apk keuring is uiteraard wat je mag verwachten, maar superfijn dat benodigde reparaties alsnog tussendoor worden gepland ondanks de drukte. De 2e keer dat d... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Kontaktoplysninger
Valeton 17, 5301 LW, Zaltbommel, Gelderland, Holland
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Nette mail ontvangen afspraak.
Nette mail ontvangen afspraak.
Telefoons contact gehad dat auto weer stond.
Prijs was goed.
TOP
Altijd de juiste services
Altijd de juiste services. nette afhandeling en snel geholpen. top team
Top service
Duidelijke communicatie. Vriendelijk personeel. Goede kwaliteit van geleverde diensf.
Auto voor APK gebracht
Auto voor APK gebracht, er was wat onduidelijkheid over het tijdstip van de APK en dat ik daar op zou wachten. Rini heeft dit prima opgelost, nieuwe APK + ruitenwissers kan er weer even tegen aan! Kan er prima werken, goeie wifi en de koffie is perfect!
Afspraak = afspraak
Alles weer keurig op tijd, vooraf indicatie wat noodzakelijk is en wat wenselijk is, goed en eerlijk advies!
Elk jaar gaat de kosten van een bandenwissel gaat 10 Euro omhoog
In 2023 heb ik 2*60 Euro betaald voor een banden wissel. In 2024, het was 2*70 Euro en nu in 2025 2*80 Euro. Dus 33% in drie jaar.
Als het zo doorgaat, moet ik mezelf afvragen of het niet beter is om over te stappen op all-season banden en zo het gedoe van twee keer per jaar banden wisselen achterwege te laten.
Ik ben er gewoon perfect geholpen
Ik was ivm met file te laat
Ik was ivm met file te laat. Gelukkig was men flexibel en werd ik alsnog goed geholpen!
Service is top
Service is goed, maar Profile begint erg duur te worden
Service is goed en ben tevreden over de verrichte werkzaamheden. Niet over de hoogte van de rekening voor een bandenwissel. Meer dan EUR 130, 12,5 % duurder dan een jaar geleden, toen de prijzen ook al stevig waren verhoogd t.o.v het jaar daarvoor.
Prima alles volgens afspraak gedaan
Prima alles volgens afspraak gedaan. Vervangend vervoer stond klaar. Alleen jammer van de vieze handen die achter gebleven zijn op de auto.
Toppers!
Op zaterdag om 12 uur aankomen met een band die lek blijkt te zijn en dan terwijl ze aan het afsluiten zijn toch nog geholpen worden! Band werd meteen gerepareerd. Jullie zijn toppers!
snel en vakkundig
Ze eerst contact opnemen voor wat ze…
Ze eerst contact opnemen voor wat ze aan je auto gaan doen
Zijn duidelijk en vriendelijk en…lekke band
Zijn duidelijk en vriendelijk en betaalbaar