Uitstekende professionele service gehad bij het uitlijnen van de wielen en het balanceren van de banden en dat al op zeer vriendelijke manier met de meest moderne uitlijn apparatuur tegen een faire /... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Souplesse van de medewerkers om te helpen bij een "nood" situatie. Kapot gereden band waardoor er eigenlijk niet meer mee gereden kon worden. Er werd in de drukke, overvolle planning naar een mogelij... Se mere
Goede service voor een schappelijke prijs, uitgevoerd door vriendelijke en vakkundige medewerkers. In tegenstelling tot concurrerende bedrijven kon ik op korte termijn terecht. Jammer genoeg bleek mij... Se mere
Bandenwisseling gaat goed. Als je nwe banden nodig hebt voor de volgend wisseling, dan krijg je dit ook te horen. Zij regelen dat allemaal. Het enige wat je mag doen is de autosleutel inleveren, koffi... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Kontaktoplysninger
Thorvaldsenlaan 8, 5623 BN, Eindhoven, Noord-Brabant, Holland
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goede Service
Onterecht eerder een klacht ingediend, vervolgens toch zeer netjes geholpen en alle reparaties aan de auto keurig gedaan.
Apk en grote beurt
Profile anticipeert snel op de te maken reparatie om alvast de spullen te bestellen en ook het plaatsen ging heel snel zodat de auto weer tijdig opgehaald kon worden.
Bedrijf is goed in geld verdienen
Bedrijf is goed in geld verdienen. Ik heb het idee dat de 3 reparaties voor 1 ding, 2 teveel waren.
snel en goed!
Heel profesioneel en behulpzaam.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Ik heb mijn auto voor Apk aangeboden
Ik heb mijn auto voor Apk aangeboden. Er werd aangegeven dat het afkeur was op RV fusee kogel.
Ik heb aangegeven dat ik graag het mankement zou willen zien. Dat was niet mogelijk, toegang tot de werkplaats werd geweigerd.
Ik heb gevraagd of ze zeker wisten dat de speling meer als 1 mm bedroeg. Ja dit was het geval.
Aangezien ik zelf automonteur en apk keurmeester ben geweest heb ik aangegeven de fusee kogel zelf te vervangen. Ik heb de kogel nagemeten en de speling bedroeg minder dan 1mm. Dus een onterechte afkeur. Tevens vond ik bij de linker fusee kogel dezelfde speling. Hier over was niets genoemd.
Dus wederom had dit een aanteken punt moeten zijn. De auto is nu bij een merkdealer goed gekeurd met aanteken punt op beide fusee kogels.
Dus al met al een slechte ervaring. En in mijn mening een onterechte afkeur.

Herkeuring APK
Herkeuring APK was even duur als originele keuring terwijl er alleen ff naar de banden gekeken is.
Dat is jammer. Verder qua nakomen van afspraken en informatie voorziening prima.
APK keuring afwerking
APK keuring gaf 3 afkeurpunten waarvan 2 zeer kleine. Na reparatie bleek er daarvan 1 niet verholpen maar er was wel een goedgekeurde APK. Bijzonder....
Op de nota zijn meer uren afgerekend dan gebruikt.

dikke oplichterij
dikke oplichterij, niet gaan!! ze rekenen extra manuren voor klein werk. als voorbeeld 3 uur om een band eraf te halen!!!

Besvarelse fra Profile - Eindhoven, Dassen
Vriendelijke en heldere ontvangst.
Vriendelijke en heldere ontvangst.
Bandenwissel snel gefixt.
Kortom. Alles prima
Eerlijke mensen die doen wat ze moeten…
Eerlijke mensen die doen wat ze moeten doen zonder poespas
Ken het bedrijf al lang van toen het nog dassen was
5 sterren en meer zeker waard
Prijs niet te vertrouwen
Er worden standaard prijzen gehanteerd, maar deze zijn niet op de web-site te vinden. Wel staat er op de web-site een vanaf-prijs die de helft is van de actuele prijs. En het gaat hier over bandenwissel en uitbalanceren, daar kun je gewoon transparant over zijn.

Besvarelse fra Profile - Eindhoven, Dassen
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.