Helt grotesk kundeservice… Har talt med dem over 7 gange telefonisk, samme svar at en kollega vender retur som de aldrig gør. Har 7 ugers skriftlig korrespondance, 2 gange hvor de BEKRÆFTER direk... Se mere
Fik en suspendering uden at blive hørt. Bliver kaldt recistiske ting i et spil og bliver bedt om at dræbe mig selv og min mor. Jeg har så lært at man skal reporte og ikke tage kontakt, men vi... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
PlayStation country selector - choose your country and language to explore PlayStation in your region
Suspendering uden begrundelse
Bliver suspenderet uden nogen begrundelse eller mulighed for at forsvare mig selv.
De har heller ikke mulighed for at fortælle, hvorfor man bliver suspenderet eller give en konkret sag eller kommentar.
Det er grotesk og meget diktatorisk måde playstations moderatorer handler på.
Kunde siden playstation 1 gennem alle årene - ALDRIG PLAYSTATION IGEN.
Fik en suspendering uden at blive hørt.
Fik en suspendering uden at blive hørt.
Jeg har så lært at man skal reporte og ikke tage kontakt, men vildt at fordi jeg lige skriver til vedkommende at det er idiotisk at sige sådanne ting, så er det et 7 dages ban.
Og så lige i julen og nytåret.
Jeg får som sagt ikke lov til at forsvare mig selv, da danske ord på engelsk muligvis kan misforstås.
Helt grotesk kundeservice…
Helt grotesk kundeservice…
Har 7 ugers skriftlig korrespondance, 2 gange hvor de BEKRÆFTER direkte at de vil refundere et uautoriseret køb fra et barn. Problemet er bare at pengene aldrig kommer…
RINGESTE HÅNDTERING SOM I ÆGTE RINGESTE KUNDESERVICE !
Værste oplevelse med support
Jeres support er det værste jeg nogen sinde har prøvet. Helt fair at i foretrækker man kigger i manualen for spørgsmål.
Men hvis ens problem ikke kan løses med manualen, så er der intet at gøre. Intet sted at kontakte via mail eller live chat eller lign.
Bare ærgerligt, jeg kommer ikke til at kunne spille på min konto mere. Øv bøv
Meget meget ubehagelig samtale med…
Meget meget ubehagelig samtale med Martin inde fra Playstation i Danmark.. han ville ikke meddele mig medarbejder nummer eller noget lign, men snakkede hen over mig konstant! Få jer nogle bedre medarbejdere! Føj en service
Gråde
Nu skal man betale for vis man vil ændre navn og en gang var det gratis at spil med andre online og net er ikke bedre ved at betale for plus
Så når man lave en fejle med enes brug navn skal jeg betale igen 75 kr.
Bare for dumt og for dårligt.
Bare for dumt og for dårligt.
Jeg erfarer at der ved en fejl, er røget en special edition af et spil til 899 kr, med i et køb af et andet.
Det andet spil kostede 355 kr på tilbud, så er noget forarget over en prisstigning på 899, og en hævning på 1254 kr, som jeg opdager i dag. 17dage efter købet.
Spillet er aldrig downloaded, så en klar fejl, og som havde krævet 100 kompenseret indenfor 14 dage.
Ringer til kundeservice, og forklarer fejlen, og forventer at vi kan finde en løsning, men Jonas fra kundeservice, håndterer det mildest talt så ringe, at man er nødt til at klage over det.
Deres mangel på svarmuligheder pr mail, gør jo bare, at man må anmelde det her.
Jeg har desperat forsøgt at kontakte…
Jeg har desperat forsøgt at kontakte PlayStation-kundeservice i to dage nu, kun for at blive mødt af en uendelig kø og endeløse ventetider. Desværre blev jeg smidt ud af systemet til sidst, uden nogen mulighed for at tale med en fysisk person eller få fat i en e-mailadresse eller telefonnummer. Denne mangel på tilgængelighed og ineffektivitet er helt uacceptabel og efterlader mig dybt frustreret og skuffet over PlayStation's kundeservice.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice, svært ved at se hvad der er i pakkerne man køber, samt alt for svært ved at få kontakt til kundeservice ved fejl.
Super kundeservice.
Super kundeservice.
Tak for en informerende, detaljeret, og hjælpende snak.
Ser frem til mere.
T.I.
Jonas var den solide medarbejder, der hjalp mig med forståelse af min suspendering.
Rigtig god aften til alle.
Meget ringe service
Brugerfjendsk support
Håb du aldrig får brug for at bede om refusion for et digitalt køb. Det er gjort så besværligt som overhovedet muligt.
Support formular der kun er tilgængelig kl 10 - 18 på hverdage? Jamen hvad faen? Og på trods af at I kalder det "send os en email" er det en webform, der er selvfølgelig ingen email addresse man bare kan skrive til. Der er KUN den webform. Der kun er "åben" kl 10-18 på hverdage. Jøsses.
Den start garanterer 1 stjerne max.
Kommer man så ind i formularen bliver det ikke stort bedre. Jeg måtte igennem 3 multi-stage captchas, på trods af at være logget ind på min konto i browseren.
Jeg har endnu ikke hørt fra PS support omkring det jeg faktisk kontaktede dem for, men har ikke de store foråbninger for at få et svar, og da slet ikke et positivt et.
Monopol på digitale køb = møgshop og møgsupport.
Betaling virker ikke
Betaling virker ikke - man ender på en side hvor der står "web.np.playstation.com refused to connect.". Websitet har generelt grotesk lange svartider og mange redirects, og login er et MFA-cirkus hvor man skal løse gåder og indtaste koder fra telefonen for at komme ind, som om det var Fort Knox. Jeg kan se på andre anmeldelser at det har været sådan i mindst 10 år, og jeg kan også se at Sony ikke giver svar på tiltale, så jeg forventer ikke at det ændrer sig. Jeg har konstateret betalingsproblemet løbende over de sidste 2 år, med 2 (nu) teenagedrenge, som meget gerne ville købe nogle ting i deres yndlingsspil - de vokser ikke op og bliver Sony entusiaster, det løb er kørt. Hvor er det bare ringe, Sony!
👎👎👎👎
Min søn på 12 år har ved en fejl trykket køb af et Store Playstation produkt 3 gange. Jeg skrev til dem med det samme og bad dem annullere to af købene. Det tillader deres retningslinjer ikke. Meget utilfredsstillende
Playstation sender tilbud som ikke er muligt at benytte.
Playstation har sendt mig en mail med et tilbud om et årsabonnement til playstation plus til halv pris.
Når jeg trykker på linket kan jeg købe det til fuld pris. Jeg har skrevet med kundeservice, da man ikke kan ringe til dem. De siget at jeg ikke kan benytte mig af tilbuddet da jeg tidlige har haft et abonnement.
Jeg har spurgt hvorfor at de sender mig tilbud som jeg ikke kan benytte mig af og nu får jeg intet svar.
Forsøg på bondefangeri
Det virker som Sony med vilje gør det næsten umuligt at nedlægge en konto. Er det Scientology vi arbejder med her?
Man skal ringe. Han var flink nok men siger at det er af sikkerhedshensyn, at man ikke kan nedlægge online. Come on... tror I vi er dumme? Hvis det er sikkert nok at oprette, så går det nok også at nedlægge online. Alle de spørgsmål jeg blev stillet kunne en onliedialog sagtens have kunnet klare.
Dårligste website ever
Dårligste website ever. Det fungerer ikke. Utrygt at betale og ikke få bekræftelse efter hele processen i NemID er gennemført. ØV en dårlig oplevelse med Playstation!
Kundeservice er helt til grin
Kundeservice er helt til grin - det er umuligt at komme igennem til en medarbejder og min konto er på en eller anden måde blevet låst på en måde som kræver at jeg skal tale med en medarbejder ved kunde"service"
Betaling virker ikke! Usynlig kundeservice.
Vi køber lidt v-bucks hver måned via PlayStation Store, og har gjort det et stykke tid, men nu fejler det pludselig ved betalingen. Kortet virker fint alle andre steder. Ville egentlig kontakte kundeservice, men jeg opgav, de er nærmest umulige at komme i kontakt med. Man skal gennem et større detektivarbejde, før man får et telefonnummer, som man kun kan ringe til i et bestemt tidsrum, hvor de fleste mennesker er på arbejde, og ikke har tid til den slags. Jeg fatter ikke man kan drive forretning på den måde. Vi kommer ikke til at købe ny PlayStation i fremtiden.
Jeg holder virkeligt meget af min…
Jeg holder virkeligt meget af min playstation, men at købe noget via playstation store er sgu lidt af en prøvelse. Prøver ofte når jeg logger ind på playstation store at jeg skal angive min ps kode samt kort kode (ccv) 5-6 gange før betalingen går igennem. Det er jo tosset. Nogle gang er jeg nødt til istedet at logge ind og købe forudbetalte kort via sony for at få lov til at købe. Det er godnat.