Pierre Vacances Holiday Village Cap Esterel
Jeg har boet 14 dage med min familie på Pierre Vacances Holiday Village Cap Esterel og resortet levede ikke op til mine forventninger
Det er svært at finde personale som taler engelsk og alt kommunikation på resort er på fransk
Franskmænd ryger meget, dvs du kan blive generet af røg når du sidder på din altan, venter i kø ved take away, på restaurant etc
Resortet er generelt ikke vedligeholdt, det er slidt og bærer præg at være gammelt
Rengøring på fælles områder er meget mangelfuldt
Resort området er meget kuperet og feks løbeture er ikke optimalt medmindre du kan lide at løbe på bakker
Resortet dækker over et stort område og du skal gå forholdsvis langt fra feks lejlighed til pools eller supermarked
Det eneste som er inkluderet i bookingpris er pools. Tennis, minigolf og golf er ejet at private firmaer som tager sig godt betalt hvis du vil prøve det
Der er stor mangel på liggestole ved poolen og gæster booker med et håndklæde fra morgenstunden
Der er show med højt musik på resort til ca kl 24 næsten hver aften
Der er to pools på resort; en børnepool med stigende vanddybde fra helt lavt vand til dybt og en voksen pool (infinity pool) med dybt vand. Begge fungerer godt. Begge pools er dog indhegnet og du skal vise et adgangskort (creditcard size) ved indgang, dette er irriterende at skulle finde frem hver gang, et armbånd ville være nemmere
Der er supermarked på resort hvilket gør det nemt at handle ind uden at skulle køre bil
Der var ikke air condition i vores lejlighed og det var til stor ulempe da sommeren (2022) var meget varm