Petster Anmeldelser

1.069

3,7

Dejligt med et udvalg af hundeudstyr der er svært at finde andre steder. Vi købte en sele til vores pomeranian hvalp, hvilket var nært umuligt at finde andre steder hvis det skulle være en ordentlig... Se mere

Penge trukket, men ingen varer! De trækker pengene med det samme, men sender ikke varerne. De har nu lavet et banner hvor der står, at de ikke kan sende varer, men det kom først efter min bestill... Se mere

Jeg bestilte et katte shelter , og det er rigtig fint og nemt at samle. Virkelig flot med et vindue i, og det var til et rigtig godt tilbud. Dog giver jeg kun 4 stjerner, for jeg havde bestilt og beta... Se mere

1. Dyrehandel
  2. Butik med rideudstyr
  3. E-handelsservice
  4. Rideudstyrsbutik

Hundtillbehör, hästutrustning och ridkläder samt kattillbehör online. Petster.se har kända märken till bra priser med hög kvalitet.

Middel

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

(1.069)

38 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Ingen varer, men trækker penge

Penge trukket, men ingen varer!
De trækker pengene med det samme, men sender ikke varerne. De har nu lavet et banner hvor der står, at de ikke kan sende varer, men det kom først efter min bestilling d. 17/1/26.
Jeg har forsøgt at henvende mig til dem på flere måder, men intet svar.

Lad være med at bestille herfra!

17. januar 2026

IKKE KØB FRA DETTE FIRMA!!!

Jeg bestilte 2 x hundejakker og en sele d. 9/1. Nu er det d. 26/1 og jeg har stadig ikke modtaget mine varer. Jeg har fået mail om at der var oprettet en Postnord fragtlabel til mig, men her en uge efter jeg fik den mail er der stadig intet sket og Postnord har intet modtaget fra Petster. Jeg kommer aldrig til at bestille noget derfra igen. Jeg har skrevet til kundeservice efter 10 dage, at jeg ønskede at annullere mit køb. Denne mail har jeg selvfølgelig heller ikke fået svar på.

IKKE KØB FRA DETTE MØG FIRMA, DU KOMMER ALDRIG TIL AT MODTAGE DINE TING - OG DE TRÆKKER PENGENE MED DET SAMME!

9. januar 2026

Vi har nu haft en cat doorbell i ca 5…

Vi har nu haft en cat doorbell i ca 5 mdr. og vi er så glade for den. Den virker langt og højt selv om den står i stuen kan vi let høre den på 1.sal og i kælderen. Katten har også fundet ud af hvordan den virker, kan se hun ved lige hvor hun skal sidde for at få os op af sofaen 🤭 En gang hvor hun ikke var kommet hjem inden sengetid, tog vi alarmen med op i soveværelset, det gav så meget tryghed at vi nok skulle høre hun kom hjem. Og det gjorde det også da hun kom hjem kl 01.15 🥰 Så alt et supper produkt og vi har ikke skiftet batterier på noget af det endnu.

28. oktober 2025

Kundeservice er elendig!

Jeg har købt en ridehjelm 10.8.25. Da vi pakker den op er der fejl på hjelmen, som vi sender billeder til Petster af. Vi får besked om der kan gå op til 20 dage før en reklamation kan behandles. Jeg sender adskillige rykkere på et svar fra dem, da jeg har brug for en hjelm. Vi ønsker ikke pengene retur men en ny hjelm. Altså en ombytning pga fejlene på hjelmen.
Den 6/10-25 får jeg en mail om, at jeg kan sende den retur og få den refunderet. Det vil sige 43 dage!! har den besked taget at komme frem til.
Jeg skriver at jeg ikke ønsker refundering da jeg har købt hjelmen på tilbud on nu koster den næsten 50% mere for mig at købe på hjemmesiden. Så den skulle ombyttes pga reklamation. Ikke refunderes. Siden 6.10.25 svarer Petster ikke på mine mails trods adskillige hvor jeg beder om at de sender en ny hjelm.
Det vil sige at jeg får masser af deres auto svar om at de vender retur 2-5 hverdage men nu er der så gået 8.

Jeg kan på ingen måder anbefale denne hjemmeside /webshop. De er ikke til at kommunikere med og hvis jeg ikke kan få en ny vare fordi jeg modtager en beskadiget /fejlfyldt vare så må jeg sige at kundeservicen er under al kritik.
Jeg føler mig snydt. Så ingen betaling herfra.

14. oktober 2025

Intet svar

Selve handlen var til fuld tilfredshed. Dog sendte jeg en mail, fordi produktet ikke levede op til forventningerne, er simpelthen ikke godt at bruge, men har intet svar fået.
Så den manglende kundeservice efter handlen trækker gevaldigt ned.

18. marts 2025

Besvarelse fra Petster

Hej Gudrun! Vad kul att höra att du är nöjd med din beställning! Dessvärre kan vi inte se att vi har fått något mail från dig! Hör gärna av dig igen till vår contact@petster.eu mail☺

Ha en fin dag!

Med vänliga hälsningar
Teamet på Petster!❤️

Gode produkter

Gode produkter, men langsommelig levering, og ingen svar på mails.

19. marts 2025

Hej,

Tack för din feedback! Jag kan se att vår kundtjänst har svarat på ditt mail. Vår normala svarstid är 2–5 arbetsdagar, men under sommaren kan både svarstider samt handläggningstider för reklamationer och returer vara något längre på grund av högt tryck.

Vi gör vårt bästa för att återkomma till dig så snart vi kan och tackar för ditt tålamod under tiden.

Teamet på Petster❣️

Nu er det 13 dage siden at jeg bestilte…

Nu er det 13 dage siden at jeg bestilte en vare og jeg har stadig ikke modtaget forsendelsesinformation fra Petster. Pengene blev selvfølgelig trukket samme dag jeg bestilte. Man kan ikke komme i kontakt med firmaet - der er standardsvar på mail.
Jeg vil fraråde folk at købe noget fra så useriøst et firma. De fortjener minus stjerner....

18. februar 2025

Hej!
Tack för din feedback. Vi beklagar att du upplever att det har tagit lång tid att få information om din order.

Vi kan tyvärr inte se vilken beställning detta gäller, men i vissa fall kan leveranstiden vara längre, vilket ska ha framgått vid köptillfället. Vi strävar alltid efter att vara tydliga med denna information och beklagar om det inte har varit tillräckligt tydligt.

Om du fortfarande saknar uppdatering om din beställning är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst, så hjälper vi dig vidare!

Teamet på Petster❤️

Advarsel

Vi har sendt min datters ridejakke retur.
Har kæmpede for at få hendes penge retur. Petster sender os vidre til Svea. De påstår pengene er komme retur tiltods for hverken vi eller banken kan se dette.
Petster fralægger sig ethvert ansvar og sender os bare videre til trods for det er deres hjemmeside man handler fra.
Aldrig har vi oplevedet dårligere service.
Vi må sande vi aldig får de penge retur og vil derfor advarer andre om at handle på deres hjemmside

31. januar 2025

Hej!
Tack för din feedback. Vi förstår att detta har varit en frustrerande situation för dig och beklagar att du känner dig missnöjd.

Vi vill dock förtydliga att vi har varit i kontakt med dig angående detta ärende och har delat all relevant information kring återbetalningen. Vi har även varit i direktkontakt med Svea, som har bekräftat att återbetalningen har genomförts korrekt. Denna information, inklusive underlag, har vi också delat med dig.

Om du fortfarande upplever problem med att se återbetalningen rekommenderar vi att du kontaktar din bank för att undersöka detta vidare. Vi finns självklart tillgängliga om du har ytterligare frågor.

Teamet på Petster❣️

Kvalitet

Kvalitet
God kvalitet men mangler stadigvæk en ting jeg har bestilt

20. november 2024

Hej Laura!

Tack för din feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med kvaliteten. Vi är ledsna att något saknas i din beställning. Ta gärna kontakt med vår kundtjänst på contact@petster.eu, så hjälper vi dig att lösa det så snart som möjligt.

Önskar dig en fin dag!

Teamet på Petster❤️

Én ordre - to usande oplysninger :-(

Bestilte tre varer d. 16/9, og glædede mig over, at de lovede afsendelse samme dag, når man bestilte inden kl. 11.00.

Betalingen blev trukket på min konto d.. 19/9, men jeg havde endnu ikke fået besked om, at mine varer var på vej.

D. 20/9 fik jeg så mail om, at to af varerne var udsolgt fra leverandøren, og at man ikke vidste, hvornår de var på lager igen - og at den tredje vare OGSÅ var udsolgt, men var på vej.

Jeg bad om at få min ordre annulleret, og fik bekræftelse d. 23/9 i en mail, hvor der samtidig stod, at de først trak penge på ens konto, når varerne forlader lageret.

Dvs. først reklamerer de uretmæssigt med "afsendelse samme dag" - og derefter trækker de penge på ens konto, selvom de overhovedet ikke er i besiddelse af varerne.

Der vil jeg helt klart IKKE anbefale nogen at handle!!

20. september 2024

Hej,
Tack för att du delar din upplevelse. Vi är verkligen ledsna för den förvirring som uppstod. Vår målsättning är att skicka varor samma dag för produkter som finns i lager, och vi beklagar om informationen om leveranstiden inte framgick tydligt vid din beställning. Ni har beställt en vara med längre leveranstid, detta ska ha stått i varukorgen att det blir en beräknad längre leveranstid.

Vi förstår hur frustrerande detta kan vara och uppskattar verkligen din förståelse.

Vi arbetar ständigt med att förbättra oss och hoppas få chansen att ge dig en bättre upplevelse framöver.

Tack igen för din feedback!

Med vänliga hälsningar,
Team Petster🩷

Lang leveringstid

Lang leveringstid. Mange mails frem og tilbage med ting der pludselige var udsolgt eller der havde den forkerte pris

16. august 2024

Hej!🌸
Tack för din feedback och vi beklagar verkligen den långa leveranstiden och de problem du upplevde med din beställning. Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra våra system och service, och din input hjälper oss att identifiera områden som behöver förbättras. Vi är glada att din beställning till slut kom fram och hoppas att du är nöjd med produkten. Hör gärna av dig om du har fler frågor eller om det är något annat vi kan hjälpa dig med!

Med vänliga hälsningar,
Team Petster🌸

Mega dårlig service

Mega dårlig service ! Jeg bestilte d 3/8 betaler med det samme (over 600 kr)
Skal selv rykke for manglende levering flere gange
De udskyder med de har bestilt og det kommer straks men intet endnu !!!! Aldrig mere handler jeg der, så dårlige kundeservice 🙈🤬

3. august 2024

Hej Tina!

Vi är ledsna över att höra att du inte är nöjd med vår kundservice och att du haft problem med din order. Jag ser att vår kundtjänst har haft kontakt med dig.

Teamet på Petster ❤

Ingen levering / ingen service

12 dage efter min bestilling (og hvor pengene er trukket fra min konto) har jeg stadig ikke modtaget nogen informationer om min ordre. Aner ikke om den er afsendt, glemt eller hvad der sker. Der bliver ikke svaret i kundeservice og der er ikke noget telefon nummer til Petster. Virkelig dårlig service🥲

19. august 2024

Hej Christina!

Vad tråkigt att höra att du är missnöjd över vår kundservice och att det tagit tid för att få information gällande din order du lade hos oss. Jag ser att du haft kontakt med vår kundservice gällande ditt ärende.

Teamet på Petster ❤

Dårligt produkt og support

Produktet var dårligt, og fungerede ikke som det burde.
Jeg kontaktede customer support om det, og de har stadigvæk ikke svaret efter snart 10 dage eller sådan noget. Ærgerlig oplevelse.

5. juli 2024

Hej!🌸
Jag kan se att våran kundtjänst har varit i kontakt med dig på mailen!
Ha en fin dag!

Med vänlig hälsningar,