Penstore er synonymt med kvalitet, kreativitet, kundeservice og glæde! Sikke en smuk julekalender du har lavet! Det var den perfekte gave til mig selv! Jeg kan varmt anbefale Penstore! ❤️🦄

Jeg har købt 2 stykke Sakura Pigma Micron Fineliner 005. Den ene er fuldstændig tør og skal smides ud. Det er ærgerlig. Opdateret: lige efter min bedømmelse fik jeg kontakt af kundeservice og probl... Se mere
Rigtig god oplevelse! Hurtig levering, og rabatkupon med gavekode virkede så fint. Mange tak! Glæder mig allerede til næste gang, at jeg skal handle hos jer🤩
- Kunstnerartikelbutik
- Hobbyforretning
- Butik med kontorartikler
- Engrossalg af kontorforsyninger
- Galleri
- Penneforretning
Om Pen Store
Snabba leveranser till hela Sverige och prisgaranti på ditt köp!
Vi älskar pennor och kreativitet. I korthet är det så enkelt – pennan har en särskild plats i våra hjärtan.
Pen Store är dedikerad åt pennor och konstnärsmaterial av alla slag: markers, tuschpennor, penselpennor, fineliners, reservoarpennor, stiftpennor, färgpennor samt presentpennor och mycket annat.
Vi har dessutom ett stort utbud av akvarellfärg, oljefärg, akrylfärg och pastell i många olika utföranden. Givetvis även viktiga tillbehör såsom penslar, papper och ett stort urval av konstnärsblock i alla former och storlekar.
Hos oss hittar du dessutom noga utvalt kontorsmaterial, såsom anteckningsböcker av hög kvalitet, förvaring, fodral och skrivblock. En riktigt bra penna att komplettera anteckningsboken eller din kalender med har vi självklart också. Sortimentet utökas ständigt med nya spännande och kreativa produkter – allt för att kunna erbjuda det vassaste utbudet av pennor och annat inom kontorsmaterial och konstnärsmaterial.
Vi tycker att det ska vara billigt och brett. Både för professionella konstnärer samt hobbymaterial och DIY-produkter för skapande av... ja precis vad du vill! Vårt mål är att du ska skapa mer.
Vår slogan är "Tools For Creativity", och det är precis det som allt handlar om; oavsett om du använder finpennor, korsordspennor, pennor för manga, bullet journaling eller konstnärsfärger så hittar du ditt kreativa material hos Pen Store.
Vi brinner för pennor och hoppas på att vara Ditt förstahandsval för allehanda pennköp. Vår butik på Södermalm i Stockholm har en stor del av vårt utbud, men allt hittar du bara online. Så även om du bor i Göteborg, Malmö, Lund, Jönköping, Linköping, Kalmar, Uppsala eller någon annanstans i vårt avlånga land har du tillgång till det bästa konstnärsmaterialet som tillverkas, riktigt billigt dessutom.
Direkt från vårt eget lager - söder om Stockholm, runt 2000 kvadratmeter stort - erbjuder vi snabba leveranser och låga priser. Som vanligt fraktfritt i hela Sverige när du handlar online för över 549 kr. Det gäller även när du beställer med hemleverans, vilket vi erbjuder i Stockholm, Göteborg, Malmö och Lund.
Välkommen att botanisera bland vårt stora färgsprakande sortiment och låt kreativiteten flöda!
Hornsgatan 98, 118 21, Stockholm, Sverige
- 08-515 10 250
- kontakt@penstore.se
- www.penstore.se

Pen Store
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Penstore er synonymt med kvalitet
Rigtig god service!! Jeg skrev byen forkert, og fik hurtig hjælp over mail.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
200kr gebyr for at returner. Men 37kr forsendelsen.
För paket som inte hämtas ut och går i retur erbjuder vi alltid att skicka om paketet en gång till kostnadsfritt. Men om kunden föredrar att göra en retur tar vi ut ev angift på 200kr för retur- och hanteringskostnader.
For packages that are not picked up and returned, we always offer to send the package once to free. But if the customer prefers to make a return, we will take out any anxiety of SEK 200 for return and handling costs.
De vil være sikker på at man ikke returner! Tyveri ved højlys dag at kræve det gybyr. Det koster kun 37kr at sende!
Svineri. Og på grænsen af at være ulovligt, hvis det ikke er.
"Virksomheden skal tydeligt oplyse om returomkostningerne, inden kunden foretager købet. Hvis virksomheden ikke har gjort dette, kan forbrugeren kræve, at virksomheden betaler for returfragten."
Jeg har handlet der mange gange før (dog ikke fremover), jeg er aldrig blevet tydeligt oplyst om 200kr "håndteringsomkostninger".

Besvarelse fra Pen Store
Ingen levering
Har bestilt noget papir for over en måned siden og ikke modtaget det endnu. Det bliver åbentbart sendt fra Sverige og min pakke skulle ligge i Malmø og den kommer ikke videre. Når jeg skriver til firmaet skriver de det samme tilbage hver gang, at det er PostNords fejl. Efter mere korrespondance skulle pengene endelig blive betalt tilbage til mig igen.
Rigtig god oplevelse!
Rigtig god oplevelse!
Alt i tip top orden
Fantastisk handel, hurtig levering og super fine varer. Og en god hjemmeside med stort udvalg. Jeg bestiller klart hos jer igen, så snart jeg mangler nye remedier igen.
jeg har købt frixions penne
jeg har købt frixions penne. Det er ret dyre ift almindelige kuglepenne. Da nogle af dem ikke fungerede ordenligt har jeg haft en fin dialog med kundeservice som først forsøgte at hjælpe mig, men de er vist desværre i udu. Jeg har derefter fået et tilgodebeløb på tilsvarende til mit næste køb.
Køber altid hos jer når jeg er løbet…
Køber altid hos jer når jeg er løbet tørt for faber castell polychromos :D tak igen :D
Rigtig God kvalitet og hurtig leveranse.
Virkelig god oplevelse. Kan klart anbefales.
Jeg bestilte en notesbog og en penloop fra deres hjemmeside fredag d. 16 februar, og pakken ankom tre arbejdsdage senere onsdag d. 21 februar. Kvaliteten var som forventet, kom i god stand og intet var blevet ødelagt underforsendelsen.
Virkelig god oplevelse. Kan klart anbefales.
- Ungt stolt menneske.
Fin oplevelse …
Fin oplevelse og godt produkt. Lidt lang leveringstid.
Jeg har købt 2 stykke Sakura Pigma…
Jeg har købt 2 stykke Sakura Pigma Micron Fineliner 005.
Den ene er fuldstændig tør og skal smides ud.
Det er ærgerlig.
Opdateret: lige efter min bedømmelse fik jeg kontakt af kundeservice og problemet løst på bedste møde. Takfor excellent service. Nu synes jeg I skal have 5 stjerne.

Besvarelse fra Pen Store
Toppen bra o billigt
Fantastisk service
Fantastisk service, jeg havde fået en kuglepen (med navn etc) i Indien og behøvede en ekstra patron, desværre kunne jeg ikke finde noget sted i Sverige at købe den, men jeg sendte mål på min patron til Pen Store og fik anbefalet en patron, den kom efter et par dage og passer perfekt, er utrolig glad for hurtig og god service!
Hurtig og perfekt !
Jeg har handlet hos Pen Store mange…
Jeg har handlet hos Pen Store mange gange, og deres udvalg er så godt, priserne er gode og leveringen hurigt. Kan varmt anbefales.